Barbar Rend skill build.

Odpovědět
v0kurka
Burning Soul
Re: Barbar Rend skill build.

Příspěvek od v0kurka » 05.09.2012, 17:02 hod.

ls=lifesteal. na infernu je jeho hodnota redukovaná o 80%.

takže pokud bys měl lifesteal 10%, bude to ve skutečnosti 2%. pokud bys při 10% lifestealu (a tolik mít nejspíš nebudeš, protože je to dost drahé a maximum je myslím 9 -> 3 pásek (barbarian only), 3 main hand weapon, 3 offhand weapon, nebo 6 u 2hand weapon) dal hit za 10 tisíc (to není to samé, jako mít 10 tisíc v kolonce damage), nasaješ si z toho 2%, tedy asi 200 hp.

900% weapon damage probíhající přes 5 sekund, je runa lacerate pro skill rend. bez ní je to 700% během 5 vteřin.

Punky
The Butcher

Příspěvek od Punky » 06.09.2012, 07:41 hod.

max LS u barbara je teoreticky 12%... belt, 2x weapona a pasivka Bloodthirst
toto samozrejme plati len pokial tam nie je zase nejaka "max stack" hodnota, ako napr u movement speedu... neviem, nezistoval som to zatial

Milion
Gorebelly
BattleTag:milion#2748
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Milion » 06.09.2012, 07:58 hod.

Pánové dík za pomoc s tímto buildem. Původně jsem používal 2 zbraně, ale jak jsem se dočetl zde, že do Rent dmg se započítává jen main hand dmg, tak jsem se vrátil ke Strormu a nemůžu si to vynachválit. Rezy mám teď všechny nad 1k, fire a phys 1,2k, 9,5k def s bufem a dmg 25k bez bufu 41k live. Zbraň používám od kolegy Butchera má 2,5 LS a 898 dps.

Konečně se mi dařilo procházet 3 akt bez ripu a s bonusy expů!!! Což jsem záviděl dabl tornádo buildům. Teď mi to tam skáče furd bonus exp 5070 např. :))

Konečně můžu zase hrát co mě baví. Stojím uprostřed elitek na lávě a poiznu a v poho se dohealuju a navíc jim dávám solidní dmg. Jsem moc spokojený. Mohu všem barbarům, které nebaví ww build, stejně jako mě, vřele doporučit.

http://eu.battle.net/d3/en/calculator/b ... ZYb!bZaaZc

Přemýšlím, že si změním fury generátor. Ale chce to testovat. Co doporučujete? Jak přesně funguje runa Onslaught, protože jediné co mi vadí je ten knockback.

Dobrý lov ;)

v0kurka
Burning Soul

Příspěvek od v0kurka » 06.09.2012, 08:11 hod.

testoval jsem několik cleavů i bashů, nakonec mi vyšlo jako nejlepší je frenzy s maniacem. protože plošně zabíjím rendem, a co přežije rend, je obvykle docela tlustý a 2h útok je pomalej. takže to pak dorážím rychlým single target útokem a ještě s boostnutým dmgem - ideální na bosse. nedostatek fury nepociťuji. přijdu do nějaký místnosti, nebo si vyhlídnu prostor o velikosti plochy na monitu, posbírám z toho místa všechny potvory, jakmile jsou u sebe, použiju rend, ujistím se, že ho mají pokud možno všichni a mlátím. odcházím s plnou fury a připravem na další prostor se stejným postupem.

Milion
Gorebelly
BattleTag:milion#2748
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Milion » 06.09.2012, 08:22 hod.

Dělám to podoně skočím mezi mobky Leapem (ten je taky fury generátor) hodim rent a mlátím. Funguje to super.

Frenzy s maniakem stackuje 4% dmg, to se vztahuje i na dmg rentu?

palecnik
Quill Rat
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Kelimek#2680

Příspěvek od palecnik » 06.09.2012, 12:30 hod.

Jelikož utrácíš fury jen za rend, je v celku jedno co mas za generator, ale jak rikam, kdyby sis vymenil wrath of berserker za ground stomp a k tomu hodil cleavu, tak si davas dobry ownage, jinak jestli to nechas takhle tak frenzy s runou sidearm, je urco lepsi nez maniac, protoze pokud biju single zdatnyho moba a za nim nekolik yardu do me sije nejakej range, tak s touhle runou nemusis mit vubec strach ze by te dlouho obtezoval, a co si budem povidat, ne vzdycky vsechno zasahnes tim rendem, zas takovy AOE nema

Boris
Fallen Shaman
BattleTag:Cecák#2119

Příspěvek od Boris » 06.09.2012, 13:01 hod.

inak dnes mi padol The Grandfather a prislo mi ze ten rend healuje za fest aj na singletargete ako Azmodan ci siegebreaker mozno to bude zvysene passivkou 15% dmg na mece asi u neho nejaku dobo ostanem v podstate som zahodil LOH
s kritom problem nemam 40% aj bez pouzivania mace/sekery, vo Firewalkeroch solidny movement speed

Heim
Quill Rat
BattleTag:Heimdall #2471

Příspěvek od Heim » 11.09.2012, 16:50 hod.

Tak momentalne jedu rend s cleavem http://eu.battle.net/d3/en/profile/Heim ... ro/7385262 a je to super trash pada jak prd (jeden zasah cleavem+ 1 tick rendem) a elit packy do 10 sec,jedu na pure dmg cleave dmg cca 70-90k rend 45-60k bez bersekru.A co se tyce fury tak stim problem nemam.

v0kurka
Burning Soul

Příspěvek od v0kurka » 11.09.2012, 17:55 hod.

s těmahla statama můžeš skillbuild skoro i randomovat a budeš ownit :D

Gotrekcz
Quill Rat
BattleTag:GotrekCZ#2361

Příspěvek od Gotrekcz » 16.09.2012, 00:15 hod.

Zatím tedy expím, ale jedu REND/REVENGE.

http://eu.battle.net/d3/en/calculator/b ... bZd!ZZaZab

Taktika: LEAP (runa na 400% armoru) - mezi nepřátele, GROUN STOMP (rozšířeny dosah) - všechny moby natáhnu na jednu hromadu + dostanou stun, pak REND (dmg regeneruje HP) a během toho co tiká REND, tak sem tam padne nějaká ta CLEAVA + REVENGE (+5rage, 8HP regen /hit ). K buildu se hodí BERSERKER, ale vzhledem k levelu zatím užívám CALL OF ANCIENT (+dmg, +100% armor) na armor.

Pasivky: NEVERS OF STEAL, RUTHLES, BLOODTHRIST
Rizek - Barbarian - lvl 60 (12+)
Cannibal - Witch Doctor - lvl 32+

"Hrdinové umírají, legendy žijí dál."

Seraph
Fallen Shaman
BattleTag:Seraph#2412

Barbar Rend skill build.

Příspěvek od Seraph » 20.09.2012, 19:34 hod.

Ahoj, jedu též Rend build - act 2 inferno, prosím o názor. Samozřejmě už řeším resistance...ale co dál... Ne, že bych ripnul po každém hitu, ale rozdíl mezi I a II je znát. Díky!

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Sera ... ro/8285001

spiderer
The Butcher
BattleTag:spiderer#1213

Příspěvek od spiderer » 20.09.2012, 20:07 hod.

K buildu se vyjadrovat nebudu, ten je podle me ok, myslim, ze tam je spousta moznosti jak rend hrat a tohle mi prijde ok i kdyz sam hraju trosku jinak.

Co se gearu tyce, tak bych rekl, ze ty resisty by to chtelo trosku vytahnout - coz o to A2 se da hrat s 200 allres bez pokriku jeste prijatelne, ale na pohodlne hrani bez umirani by trosku vic neskodilo, navic je mozne se takovymi 400-500 allres pripravit na dokonceni hry.

Co se tyce damage, tak 40k je celkem ok, ale da se na tom pekne zapracovat - mas docela hezkou crit damage, ale tak nejak z toho citim malou crit chance a to je spatne, protoze cekat na 300% crit mnoho ran muze znamenat, ze se ho treba ani nedockas :D jak psal vzdycky v0kurka, bude idealni alespon do zacatku udrzet pomer 1:10 = 30% chance na 300% dmg, pak budes mit +/- kazdou treti ranu crit a zacne to litat. Ja osobne ted jedu s 56% CC a asi 350% CD a vyhovuje mi to, kazda druha crituje a kdyz tam crity litaj za 300-600k tak ty potvory padaj celkem rychle.

Klidne bch sel cestou critu i za cenu snizeni STR - stejne se ti to vyplati a tech 30% CC bych bral jako povinne minimum, pro rychle pohodlne hrani.

Jeste kdyz tak na to koukam, tak by se asi hodil nejakej life generator - at uz drahe LoH, nebo levnejsi LS na ktery ale potrebujes tu damage sazet poradne a nebo kdyz budes zabijak s 60k+ DPS tak klidne i vetsi life per kill, protoze takhle se healujes asi jenom lahvickama a revengem, tech 600 LpK na zbrani uz zas tolik neudela.

Co se vymenu gearu tyce, nekoukal jsem na vsechno, ale urcite bych poridil lepsi mainhand zbran - samo bud sekyru nebo mace kvuli 10% CC z pasivky, ale kdyz se podari CD v zakladu a k tomu socket bude to super, k tomu se da najit i za rozumny goldy nejakej ten stat jako STR nebo VIT, LS nebo LoH byva u vyssich DPS celkem drahy.. DPS bych asi zkusil hledat nekde okolo 900+ coz myslim, ze by se melo dat najit.

A k tomu zbytku teda - shouldery urcite s Allres vyssi nez 11 :D Klidne i vyssi nez 58 a pri zachovani STR a VIT by mely jit sehnat, helma by mohla byt s CC 3+ a allres by taky nebyl na skodu, klidne i s trochou ubrani na STR nebo VIT, socket by byl pecka ale dobre helmy s dirou stoji dost, amulet - jasny MF :D ale pekna CD a STR, tady bych hledal neco i s CC alespon 7%, klidne obetovanim za MF - stejne je to stat na pikacu, protoze legendarky slusny mi padaj i s plne nastackovanym MF 160, z cehoz je 75% stacky a 75% paragon :D chest armor - jo staty hezky, ale chybi allres, kazdopadne takovyhle hodnoty STR a VIT + allres asi nezaplatis = to bych mozna nechal tak jak je a resil az casem, bracery - 11% MF je o nicem, hledal bych min 3, spis 4% CC, allres a nejaky STR a VIT nebo klidne jedno z toho, %life se da celkem zalevno v hodnote 10% umistit do amuletu, rukavice - chybi CC a to hodne, rukavice muzou mit CC az 10%, hledal bych minimalne 8, 24% CD proste na rukavicich nestaci :D Pasek OK, sice mensi VIT, ale to nevadi, prsteny bych hledal kombinaci CC 3%+ a CD 20%+ na obou a k tomu neco pridat, kalhoty opet bez Allres, ale tady bych uz ji asi chtel, takze neco treba s nizsi STR, ale allres aspon 58, boty slabsi staty, ale maji allres, asi bych hledal neco s trosku lepsimi staty a kdyby se podarilo i movement speed bylo by to fajn, obcas se utikat hodi, dokud clovek nema gear ze nemusi :D Druha zbran - CD ok, kdyby byl CD + socket bylo by to lepsi, klidne bych volil nejakou rychlejsi zbran jako mec nebo dagger, se stejnou DPS by nemel byt problem neco najit.

Je to narychlo, ale snad se v tom nejak zorientujes ;) Good luck

Seraph
Fallen Shaman
BattleTag:Seraph#2412

Barbar Rend skill build.

Příspěvek od Seraph » 20.09.2012, 20:16 hod.

Díky za rychlou a vyčerpávající odpověď :)

CC v reálu mám 30%, pouze mi dnes padnul "zajímavý" amulet, tak ho zkouším.

Každopádně ještě jednou díky, jdu na tom zapracovat. Dám vědět.

PS: jakým stylem hraješ rend?

Sent from my iPad using Tapatalk

spiderer
The Butcher

Příspěvek od spiderer » 21.09.2012, 00:47 hod.

Ted to mam takhle, predtim jsem jel dlouho cleva a chvilku frenzy, zbytek moc nemenim - http://eu.battle.net/d3/en/calculator/b ... VYZ!bZZacZ mozna bych casem pridal Leap, ale nevim misto ceho.. Uvidime co udela patch, ale pak asi uberu armor a nahodim tam neco na damage..

HELLERcz
Diablo
BattleTag:HELLER#21462

Příspěvek od HELLERcz » 21.09.2012, 06:37 hod.

Velmi pěkný .. hlavně se koukám po té zbrani :) takovou podobnou bych potřeboval taky ... ale to je asi dost drahá záležitost :D
Obrázek

HellAngel
Quill Rat
BattleTag:HellAngel#2518

Příspěvek od HellAngel » 22.09.2012, 17:23 hod.

ahojte, kedze nastavajuci patch dost ubere z WW barbara, tak by som chcel vyskusat rend. Viete mi poradit naco sa sustredit a ako hrat za rend barbara?
mam toto:
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Hell ... ro/4298397

Jojo WD
The Butcher
BattleTag:Jorox#1330

Příspěvek od Jojo WD » 22.09.2012, 17:33 hod.

Podla mna je dost topicov ako hrat rend barbara staci len hladat a citat
Obrázek

HELLERcz
Diablo

Příspěvek od HELLERcz » 22.09.2012, 20:50 hod.

Co mě bezproblémově drží na INfernu v A3 je , že mám kolem 10k armoru, 1000 all res, block 35%, dmg kolem 50k ... :)

Pokud nemáš 60 lvl, je to tak těžko říct, do 60 je vše víceméně jednoduché.
Obrázek

spiderer
The Butcher

Příspěvek od spiderer » 22.09.2012, 20:54 hod.

HELLER - jedu obracene - min armoru a resu, cca 8000 armor a 500-600 allres a 93k DMG a s trochu LS a LS na rendu to jde v pohode ;)

HELLERcz
Diablo

Příspěvek od HELLERcz » 22.09.2012, 21:41 hod.

no je to na hráči jakou volbu upřesní ..
Ale ty mě štveš tvou supr zbraní :)
Obrázek

Odpovědět

Zpět na „Barbarian“