Loot (odměna/předměty) porovnání v D2 vs. D3

Všechno co se týká normální hry a nelze zařadit jinam.
Globální moderátor
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Kuki#2122
Re: Loot (odměna/předměty) porovnání v D2 vs. D3

Příspěvek od Kuki10 » 19.09.2012, 14:06 hod.

vincdrago píše:souhlasim se spidererem ,dokud nebude úplně top luxusní equip tak je o motivaci hrát postaráno :)
No a potom ti jeste zbejvaj 4 chary a 5 NA HC.:-D

Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2

Gorebelly
BattleTag:LordDeZhul #2115

Příspěvek od Mr_Perfect » 19.09.2012, 14:36 hod.

Quetak píše:
Mr_Perfect píše: Taky jsem to skenoval, když mně se prostě nelíbí ta grafika - na můj vkus až moc komiksová. Já osobně jsem zvědavej na Lineage Eternal - pokud ta hra naplní alespoň 50% mého očekávání, tak u mě bude mít D3 vážnou konkurenci :)
Já kdybych hry hrál kvůli grafice tak sem ještě loni nehrál D2 :) Ale proti gustu žádný dišputát ;)
Já ještě loni hrál též s lidma na bytě D2 a dokonce jsem chvíli pařil i minecraft, který se grafikou vracel do mých počátků paření na PC ;) Ono je rozdíl grafika a grafika - já nemám rád tu "dětskou pohádkovou" a tu přesně TL2 má...
Obrázek

Quill Rat

Příspěvek od messer19 » 19.09.2012, 14:37 hod.

Ja sa vyjadrim k TL2

Ad grafika - Hovorite ze TL2 ma zlu grafiku. Asi ste nikdy nehrali D2 ?

Ad znovuhratelnost - k TL2 moze komunita tvorit novy obsah, v D3 sme zavisli od Blizzardu a ich slimacieho tempa pri implementovani novych eventov (ak vobec nejake budu pridavat) a potom niekedy vzdialenej buducnosti noveho Actu v expansion.

To ze Blizzardi riesia prioritne napr. Magic Find gear swapping je proste nepochopitelne, ked hra trpi inymi vaznymi nedostatkami.

TL2 som este nehral, tak nemozem objektivne hodnotit. Uvidime casom.

Globální moderátor
BattleTag:Kuki#2122

Příspěvek od Kuki10 » 19.09.2012, 15:40 hod.

Mr_Perfect píše:
Quetak píše:
Mr_Perfect píše: Taky jsem to skenoval, když mně se prostě nelíbí ta grafika - na můj vkus až moc komiksová. Já osobně jsem zvědavej na Lineage Eternal - pokud ta hra naplní alespoň 50% mého očekávání, tak u mě bude mít D3 vážnou konkurenci :)
Já kdybych hry hrál kvůli grafice tak sem ještě loni nehrál D2 :) Ale proti gustu žádný dišputát ;)
Já ještě loni hrál též s lidma na bytě D2 a dokonce jsem chvíli pařil i minecraft, který se grafikou vracel do mých počátků paření na PC ;) Ono je rozdíl grafika a grafika - já nemám rád tu "dětskou pohádkovou" a tu přesně TL2 má...
Detska pohadkova, ale otom to neni.
Hra ma obrovskej potencial..
Kdyz chci super grafiku, tak zapnu BF3, sle rpg hry jako diablo a dalsi podobne se nehodnoti podle grafiky...
Jak rad si obcas zaparim Fallout 1,2.....

Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2

Fallen Shaman

Příspěvek od lakai » 19.09.2012, 22:55 hod.

I když to tak původně nevypadalo, tak TL2 bude pro D3 velkým konkurentem, já se na to osobně velmi těším, nekonečná vyjmečně nudná farma v D3 mě už nebaví, grafiku neřeším, ta je u mě v těchto hrách druhořadá, myslím že TL2 mi nabídne přesně to co jsem od D3 očekával a nedostal.

Gorebelly
BattleTag:Deef#2671
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Deef » 20.09.2012, 05:07 hod.

Quetak píše:Na infernu mam tak odhadem 20k elit dole a nafarmeno 700h, je to málo na aspoň jeden opravdu cool item?
Toto je presne dovod preco som sa rozhodol dat si pauzu do patchu 1.0.5
Diablo2 LoD som hral dlho, a bavilo ma to lebo som vedel na 100% ze ked pojdem 1500x jednu oblast tak na 100% mi tam padne to co hladam. V D3 mam len za Barbara odohranych skoro 700 hodin ( dajme tomu ze 150 som stravil expenim a farmenim 1actu ) aj tak je to dost hodin nato aby mi padol aspon jeden godlike item.

Gorebelly

Příspěvek od Arnold » 20.09.2012, 09:56 hod.

firdecek píše:Já si pořád říkám, že další patch to spraví, ale pořád nikde nic..stále farmím A2/A3 a pořád žádné pěkné předměty. Jen občas nějaká ta věc, co prodám za 1-2 M na AH. V D2 člověk aspoň naháněl runy (páté patro Black Tower), ty kombinoval a časem prostě to suprové runové slovo složil. Tady se člověk pachtí za tím, aby měl na botách místo 120 Intelligence ohromných 160 intelligence. A toť vše. Jiné bonusy nejsou a gemy dávají u většiny itemů jen bonus do primárních statů. Legendárky něco málo přidali, ale je to strašně málo...každopádně zůstávám optimistou a aktivním pařanem :)
No nevim, z hrabeny sice runy padaly, ale ne ty fakt dobry. Na ty bylo lepsi chodit treba kravy, travincial, kurast.

Quill Rat
Currenly, I'm playing:Diablo 2
BattleTag:např. Pepa#4687

Příspěvek od KarelZanosvodil » 20.09.2012, 11:17 hod.

Ten týpek s tim obrázkem to docela vystihl no. +1 Skusil jsem si teď asi po dvou měsících D3 nebylo to uplně špatný docela mě to i bavilo, našeli jsme s kámošem BK ring a nějakou docela dobrou zbraň pro mýho babu ale stejně je to furt takový až moc random, 100. paragon mě asi nečeká :)

Odpovědět

Zpět na „Obecně“