WW barb - pomoc s posouzením zbraně

Odpovědět
walker
Fallen Shaman
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:evangelion01#2981
WW barb - pomoc s posouzením zbraně

Příspěvek od walker » 14.09.2012, 08:22 hod.

Zdravým,

potřeboval bych pomoc s posouzením off hand zbraně, viz. url

http://2i.cz/21077a5083

poprvé v životě zkouším WW a jestli jsem to správně pochopil, tak u off-hand zbraně není důležité DPS, ale stat, protožed damage co se dávám potvorám, jde z main hand zbraně. Potom, ale nechápu, proč mě program snižuje celkovou damage?

když se na ně kouknete, jaká myslíte, že je lepší, prosím? jestli platí to co je napsáno výše, tak by to měla být ta co mám nasazenou, i když mě snižuje udávanou celkovou damage.

jinak hraji to teprve dva týdny, takže peníze na žádné velké vyskakování nemám a ve 3 aktu si mě některé packy pěkně dávájí protože mě to točení vůbec nejde... :)
Děkuji.

Yaka
Burning Soul
BattleTag:Yaka#2885

Re: WW barb - pomoc s posouzením zbraně

Příspěvek od Yaka » 14.09.2012, 08:29 hod.

Tyhle zbraně jsou srovnatelné, takže si vyber kterou chceš, rozdíl je minimální. Záleží tam na rychlosti zbraně ze které tikají tornáda, tu mají stejnou a pak na statech, které mají taky cca stejné. Osobně bych si vzal tu druhou, přeci jen hituješ i druhou zbraní.

walker
Fallen Shaman

Příspěvek od walker » 14.09.2012, 08:41 hod.

Yaka píše:Tyhle zbraně jsou srovnatelné, takže si vyber kterou chceš, rozdíl je minimální. Záleží tam na rychlosti zbraně ze které tikají tornáda, tu mají stejnou a pak na statech, které mají taky cca stejné. Osobně bych si vzal tu druhou, přeci jen hituješ i druhou zbraní.
aha, já jsem právě myslel, že hit jde jenom z main, tak to je 300 opravdu hodně moc málo a vysvětluje to, proč si "nabušení" kupují i u off-hand zbraň s vysokou damage...

a jak moc podstatný je ten 23% rozdíl v critical hit damage? můj poměl je teď cca 1/20, takže k 1/10 mám opravdu hodně daleko, to bez soccet zbraní ani náhodou nestáhnu...

Yaka
Burning Soul

Příspěvek od Yaka » 14.09.2012, 09:03 hod.

Hituješ zbraněmi na přeskáčku main - off - main - off atd... U WW barba se ovšem počítá DPS tornád pouze z hlavní zbraně a rychlosti tiků z rychlosti offhandy. Proto je lepší mít co největší DPS na main zbrani a co nejvíce statů a AS na offhandě. Takhle je to přesněji.

Co se týče toho critu a crit dmg, dokud nebudeš mít 30% critu hledej radši crit než crit dmg. Pak začni ladit ten poměr 1:10 cca. Do té doby to moc neřeš a investuj goldy radši do itemů s crit chance.

walker
Fallen Shaman

Příspěvek od walker » 14.09.2012, 09:07 hod.

Yaka píše:Hituješ zbraněmi na přeskáčku main - off - main - off atd... U WW barba se ovšem počítá DPS tornád pouze z hlavní zbraně a rychlosti tiků z rychlosti offhandy. Proto je lepší mít co největší DPS na main zbrani a co nejvíce statů a AS na offhandě. Takhle je to přesněji.
rozumím, děkuji.
takže klidně osekám při příštích nákupech staty na main, abych měl lepší DPS a na off hledat i něco na AS, ale to asi nebude nejlevnější...

Yaka
Burning Soul

Příspěvek od Yaka » 14.09.2012, 09:18 hod.

Gear máš dobrej, zkusil bych pohledat main weapon s crit dmg a socketem bez statů. Pak sonduj i ty dagerky se statama, občas se tam najde nějaká, která má crit dmg ai socket + vše ostatní. Případně sword.

Můžeš přidat crit dmg na amulet. Drž se nad 40k hp. Jednu chvíli jsem to zkoušel s 30-37k hp a je to zbytečně na hraně.

Tak ať se daří:)

walker
Fallen Shaman

Příspěvek od walker » 14.09.2012, 09:35 hod.

Yaka píše:Gear máš dobrej, zkusil bych pohledat main weapon s crit dmg a socketem bez statů. Pak sonduj i ty dagerky se statama, občas se tam najde nějaká, která má crit dmg ai socket + vše ostatní. Případně sword.

Můžeš přidat crit dmg na amulet. Drž se nad 40k hp. Jednu chvíli jsem to zkoušel s 30-37k hp a je to zbytečně na hraně.

Tak ať se daří:)

díky. snažil jsem se přesně o to, mít rezisty tak, že budou dávat cca 800 a na fire a physicle 1000, což se mě povedlo. LoH cca 1200. 40k hit pintů, jsem zjistil, že mě zachraňuje krk, protože u 35k nebylo vůbec dobré.

tragédie, je ale moje technika a to poznat, do čeho můžu vlétnout s ww a před čím musím ustupovat. díky tomu umírám, nejvíc v dungeonech, jak nemám prostor, jsem nahraný... třetí act projdu za cca 2,5 hodiny ( je pravda, že občas moc sbírám, ale nějak mě to nedá. ale už jsem dosáhl prvních úspěchů, kdy jsem za včerejšek udržel dvakrát bersecra na nový cooldown, takže trénovat, trénovat techniku.

projít akt za 1,5 hodiny by bylo fajn. ani se mě teď moc nechce do IV, protože tenhle je sranda.

Yaka
Burning Soul

Příspěvek od Yaka » 14.09.2012, 09:44 hod.

4. akt nechoď, málo elitek a stejný loot jako ve trojce. Já jsem to zkoušel a s tím svým chudákem jsem to prošel za 1h 20 minut. Ale to jen díky tomu, že jsem přestal sbírat itemy pod lvl 62 (díky streamu Asociala).. Citelně mi chybí ten move speed, ale tak zatim tahnu MF gear dokud nebude dostatek paragonů.

Já pravidelně umírám proto, že příliš brzy pustím WW místo toho, abych dal 2-3x sprint než se začnu točit kolem nich.. Pak občas dojde fury a to je The end:) Ale je to o zvyku. Teď už to mám tak max 1-2 smrti za ten třetí akt.

walker
Fallen Shaman

Příspěvek od walker » 14.09.2012, 09:56 hod.

Yaka píše:4. akt nechoď, málo elitek a stejný loot jako ve trojce. Já jsem to zkoušel a s tím svým chudákem jsem to prošel za 1h 20 minut. Ale to jen díky tomu, že jsem přestal sbírat itemy pod lvl 62 (díky streamu Asociala).. Citelně mi chybí ten move speed, ale tak zatim tahnu MF gear dokud nebude dostatek paragonů.

Já pravidelně umírám proto, že příliš brzy pustím WW místo toho, abych dal 2-3x sprint než se začnu točit kolem nich.. Pak občas dojde fury a to je The end:) Ale je to o zvyku. Teď už to mám tak max 1-2 smrti za ten třetí akt.

No ten IV jsem chtěl dochodit proto, abych dokončil inferno. na stream také koukám, ale pochybuji, že si se svou pamětí zapamatuji jména item lvl 63, aby sbírat jenom ty...

fury je občas také problém, že mě dojde. já nejvíc umírám když do něčeho vlétnu a už to nerozchodím, nebo když je nějaký single boss, který je nepříjemný, dost mě štvou ty žáby, nebo co to je, když mají beam a dělají zeď a to mě zasekne v nějaké chodbě a mám rip...

Yaka
Burning Soul

Příspěvek od Yaka » 14.09.2012, 10:16 hod.

Na ty itemy stačí levý Ctrl+najet myší na ten item a ono ti je to ukáže už na zemi jakej to má level. Trošku to zdrží, ale vyplatí se to nesbírat.

Však se někdy můžeme domluvit a vyrazit společně, stejně jse to chtěl zkusit jít 4x WW barb případně 3xWW a 1xRend (ten by nás ale zdržoval:).

walker
Fallen Shaman

Příspěvek od walker » 14.09.2012, 10:28 hod.

Yaka píše:Na ty itemy stačí levý Ctrl+najet myší na ten item a ono ti je to ukáže už na zemi jakej to má level. Trošku to zdrží, ale vyplatí se to nesbírat.

Však se někdy můžeme domluvit a vyrazit společně, stejně jse to chtěl zkusit jít 4x WW barb případně 3xWW a 1xRend (ten by nás ale zdržoval:).

super, to bych mohl, to mě nenapdlo!
klidně, ale nejdřív to bude chtít opravdu potrénovat.... a když se jde takte ve více lidech tak jsou ty potvory těžší?

Punky
The Butcher

Příspěvek od Punky » 14.09.2012, 12:05 hod.

maju viac HP, inak nie... inak v dvojici ww barbov je to celkom fun... viac som neskusal

Halen
Gorebelly
BattleTag:Halen#1852

Příspěvek od Halen » 14.09.2012, 12:12 hod.

No hlavně si ty zbraně přehoď a dej si jako main hand tu mace.
Obrázek

Yaka
Burning Soul

Příspěvek od Yaka » 14.09.2012, 12:14 hod.

Já jsem zatím zkoušel jen dvojici s Rend barbem a supr, akorát holt tolik neběhá:)

walker
Fallen Shaman

Příspěvek od walker » 14.09.2012, 12:33 hod.

Yaka píše:Já jsem zatím zkoušel jen dvojici s Rend barbem a supr, akorát holt tolik neběhá:)
přehozené to mám, jenom mě to ráno v šest moc nemyslelo, když jsem dělal screen. mace mám z důvodu bohusu pasivky jako main.

Punky
The Butcher

Příspěvek od Punky » 14.09.2012, 15:37 hod.

a do helmy socket! neviem, ale ja to tam proste musim mat, inak tie helmy snad ani nevyhladavam na tom AHcku :)

walker
Fallen Shaman

Příspěvek od walker » 15.09.2012, 10:24 hod.

Punky píše:a do helmy socket! neviem, ale ja to tam proste musim mat, inak tie helmy snad ani nevyhladavam na tom AHcku :)
jasně, ale když jsem to sestavoval, tak byly moc drahé.
jinak jak jsem se koukal, tak největší přínost mě připadá +life, když už je socket v helmě, že ano?

Odpovědět

Zpět na „Barbarian“