MF turnaj podruhe
Moderátor:Dark_Deamon
-
- Doom Knight
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- Kontaktovat uživatele:
Light javu můžu jen doporučit. Chce to ale nějaké Replenish Quantity oštěpy, pořád je dokupovat je hrozná otrava. Společně s poison novou počítám lightning fury jako nejkrásnější skill ve hře, navíc společně s pierce to dělá neuvěřitelná zvěrstva. A Charged Strike? No jéje. S lower resist wandou a dobrým attack speedem je z každého bosse sekaná.
- Dark_Deamon
- Archangel
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
Re: MF turnaj podruhe
raisen: Myslím, že Call to Arms by taky nebylo naškodu. Od každýho bys měla zatím jednu runu. Mě teď padla Ko. Škoda, že nemůžu udělat Harmony. Ale když padne nějakej slušnej luk (+x Bow and Cross Skills), tak udělám Melody.
- Fraxinus
- Adviser
- BattleTag:Fraxinus#2208
- Kontaktovat uživatele:
Ty Raisen jedeš teda.
Toho ripu je škoda, ale stále platí, že je lepší ripnout teď než začátkem října.
Toho ripu je škoda, ale stále platí, že je lepší ripnout teď než začátkem října.
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
Škoda to je, ale hned jsem se do toho pustil s amazonkou, tak snad bude víc štěstí..
Štěstí přeje připraveným...
Tak viper padl z nějakého brouka v 2. aktu. Ale těžce se mi ho nechce měnit za 4 soc brnění s topazy Budu to muset nějak nakombinovat s rukavicemi Chance Guards, které ale stále ještě nemám
HC grál: 537/516 (-21)
nevim ale vipera bych nesundal i kdybych mel chodit s 0 mf :-D myslím že by mi bohatě stačilo dát tam PG topaz a zbytek mf nahánět jinde...
Však už ho nosím. Díky němu jsem si dala MF pásek a boty, tak mám 151 %, což není tak o moc horší, než jsem měla předtím :-)
Naposledy upravil(a) raisen dne 14.09.2012, 13:52 hod., celkem upraveno 2 x.
můžu se něco zeptat? proč máš nastavený na F1 na pravé tlačítko Tornado když ho máš i jako primární útok na levým? :-)
Protože často ta tornáda spamuju do prostoru, kde nabíhají zrůdy a je to pro mě pohodlnější než levé + shift. Na tom levém ho moc nepoužívám.
Edit: Není nad to mít hezkou mapu na tunely :-) První vygenerovaná.
Edit: Není nad to mít hezkou mapu na tunely :-) První vygenerovaná.
Tak s amazonkou to docela jde, už mám lvl 16 a zatím jsem dál pár podů do Power Strike a to zatim stačí. Čekám na Charget Strike a ten chci namaxovat jako první. Ale žádný unikát ani set, takže pořád jsem opatrný.
Jinak já mám teď MF 17%
Jinak já mám teď MF 17%
s tou amkou poletíš jak drak oproti nekromantovi...jen se nenech unést. Pujde ti to jako po másle a lehce se pak stane že se oběví nějakej 75% rezist bos light enchant a já nevím co a na dvě prdy budeš dole...ono když to za nějakej char jde snadno tak pak člověk lehce sklouzne k neopatrnosti :-) nejednou jsem takhle RIP "nesmrtelný" chary jako hammera, javu nebo třeba light trapku...
Opatrný budu, nerad bych ztratil další týden v turnaji.. Je pravda, že s necrem jsem byl trochu neopatrný, ale na amazonku dám vetší pozor
- Cirdan
- Wraith
- BattleTag:Cirdan #2807
To já bych ho klidně sundal, kdybych místo něj měl Enigmu.Attia píše:nevim ale vipera bych nesundal i kdybych mel chodit s 0 mf :-D myslím že by mi bohatě stačilo dát tam PG topaz a zbytek mf nahánět jinde...
Zima se blíží.
@ Cirdan: tak Eni je trochu jiná kategorie, kor na wind druida...ale treba pokud bych si mel vybrat mezi Viperem a CoH tak pro winda na HC dycky radsi vemu Vipera...
@Attia ahoj v cem je lepsi pro tebe viper nez CoH ? fcr se da nahrabat jinde
Chains of Honor
Dol + Um + Ber + Ist
4 Socket Body Armor
+2 To All Skills
+200% Damage To Demons
+100% Damage To Undead
+70% Enhanced Defense
+20 To Strength
8% Life Stolen Per Hit
Replenish Life +7
All Resistances +65
Damage Reduced By 8%
25% Better Chance of Getting Magic Items
Skin of the Vipermagi
Serpentskin Armor
Defense: 279 (Base Defense: 111–126)
Required Level: 29
Required Strength: 43
Durability: 24
+120% Enhanced Defense
+1 To All Skills
30% Faster Cast Rate
Magic Damage Reduced By 9–13 (varies)
All Resistances +20–35 (varies)
(Patch 1.09 or later)
Chains of Honor
Dol + Um + Ber + Ist
4 Socket Body Armor
+2 To All Skills
+200% Damage To Demons
+100% Damage To Undead
+70% Enhanced Defense
+20 To Strength
8% Life Stolen Per Hit
Replenish Life +7
All Resistances +65
Damage Reduced By 8%
Skin of the Vipermagi
Serpentskin Armor
Defense: 279 (Base Defense: 111–126)
Required Level: 29
Required Strength: 43
Durability: 24
+120% Enhanced Defense
+1 To All Skills
30% Faster Cast Rate
(Patch 1.09 or later)
Achievements: 7400 (92%)
Když se bavíte o viper, tak máte namysli Skin of the Vipermagi? Proč se ptám, vždycky když se něco rozebírá, hned si předmět najdu, abych byl v obraze
Enigma je asi dobrá hlavně kvůli teleportu, že?
EDIT: omlouvám se za OT, nevšiml jsem si, že DeathHero přidal příspěvek, kde defakto četl moje myšlenku dopředu
Enigma je asi dobrá hlavně kvůli teleportu, že?
EDIT: omlouvám se za OT, nevšiml jsem si, že DeathHero přidal příspěvek, kde defakto četl moje myšlenku dopředu
Také bych volila CoH. Má větší resisty (65 % x 20 - 35 % tuším), +2 all skills, DR% a pěkných 20 k síle, což by pro mě znamenalo dát méně do síly, abych unesla SS, a dát více do obratnosti či vitality.
FCR máš 20 % rukavice, 40 % hoto a k tomu třeba arach nebo prsten s FCR či caster amulet. V pohodě se dá vyjít i s 68 % breakem.
Ale když CoH není, tak je viper to nejlepší brnění, to je jasné. (krom Enigmy ještě no)
Fraxinus: Taky řešení
FCR máš 20 % rukavice, 40 % hoto a k tomu třeba arach nebo prsten s FCR či caster amulet. V pohodě se dá vyjít i s 68 % breakem.
Ale když CoH není, tak je viper to nejlepší brnění, to je jasné. (krom Enigmy ještě no)
Fraxinus: Taky řešení
Naposledy upravil(a) raisen dne 14.09.2012, 16:22 hod., celkem upraveno 1 x.
- Fraxinus
- Adviser
- BattleTag:Fraxinus#2208
- Kontaktovat uživatele:
Já bych volil Wealth
...Ancients, go, go go!
Tohle je můj pohled na věc. Neříkám že tohle je nejlepší varianta, jen osobně pro můj styl hraní mi Vipr sedí víc.
COH:
+2 To All Skills
+200% Damage To Demons
+100% Damage To Undead
+70% Enhanced Defense
+20 To Strength
8% Life Stolen Per Hit
Replenish Life +7
All Resistances +65
Damage Reduced By 8%
Viperko:
+120% Enhanced Defense
+1 To All Skills
30% Faster Cast Rate
+ 1 volnej socket
CoH má tedy navrch v +1 all sk, +30 all res, +7% reple a 25 mf. Pak má 8% DR, Viper má zas 13 MDR. Má ale navíc 30 fcr a 1 volnej socket. Když tam prdnu UM runu, jsem na rezistech jako CoH...když IST(PG topaz) mám Mf, když BER tak mám DR,picneš tam facet a máš navíc dmg, plus navíc další možnosti jak socketovat. pokud jde tedy o samotný vlastnosti, jsou pro mě cca nastejno s tím že Viper má tu výhodu že si může socket využít podle stylu hraní hráče, případně mít u sebe více variant Vipera a podle potřeby měnit. Navíc má těch 30 fcr což je dobrý že nemusíš FCR nahánět jinde. druda hrávám na 99 fcr break. to je Hoto 40+viper30+spirit29-35fcr. zbytek výbavy můžu libovolně přizpůsobit na mf, životaschopnost nebo dmg. Pokud bych dal CoH, tak máš Hoto40+arach20+spirit35. to je 95 a někde musíš sehnat 4 fcr. tzn že buď musíš nasadit fcr ring (přijdeš o +1 all sk pokud máš dual SOJ nebo Bk ringy), nebo musíš nasadi (mmagefisty nebo TO ruce) tím přijdeš buď o mf z Chanceguardek nebo life+fhr z Bloodfistů nebo manu z Frostburnu atd...nebo musíš nasadit fcr amulet a tím buď přijdeš o maru (což je podle mě nej amulet na winda, nebo o +3 element amulet opkud deš na dmg.
pokud ti jde o samotný brnko, pak ano, CoH je lepší...pokud se ale bavíme o využitelnosti na caster chary, vždycky raději sáhnu po viperovi než po CoH.
COH:
+2 To All Skills
+200% Damage To Demons
+100% Damage To Undead
+70% Enhanced Defense
+20 To Strength
8% Life Stolen Per Hit
Replenish Life +7
All Resistances +65
Damage Reduced By 8%
Viperko:
+120% Enhanced Defense
+1 To All Skills
30% Faster Cast Rate
+ 1 volnej socket
CoH má tedy navrch v +1 all sk, +30 all res, +7% reple a 25 mf. Pak má 8% DR, Viper má zas 13 MDR. Má ale navíc 30 fcr a 1 volnej socket. Když tam prdnu UM runu, jsem na rezistech jako CoH...když IST(PG topaz) mám Mf, když BER tak mám DR,picneš tam facet a máš navíc dmg, plus navíc další možnosti jak socketovat. pokud jde tedy o samotný vlastnosti, jsou pro mě cca nastejno s tím že Viper má tu výhodu že si může socket využít podle stylu hraní hráče, případně mít u sebe více variant Vipera a podle potřeby měnit. Navíc má těch 30 fcr což je dobrý že nemusíš FCR nahánět jinde. druda hrávám na 99 fcr break. to je Hoto 40+viper30+spirit29-35fcr. zbytek výbavy můžu libovolně přizpůsobit na mf, životaschopnost nebo dmg. Pokud bych dal CoH, tak máš Hoto40+arach20+spirit35. to je 95 a někde musíš sehnat 4 fcr. tzn že buď musíš nasadit fcr ring (přijdeš o +1 all sk pokud máš dual SOJ nebo Bk ringy), nebo musíš nasadi (mmagefisty nebo TO ruce) tím přijdeš buď o mf z Chanceguardek nebo life+fhr z Bloodfistů nebo manu z Frostburnu atd...nebo musíš nasadit fcr amulet a tím buď přijdeš o maru (což je podle mě nej amulet na winda, nebo o +3 element amulet opkud deš na dmg.
pokud ti jde o samotný brnko, pak ano, CoH je lepší...pokud se ale bavíme o využitelnosti na caster chary, vždycky raději sáhnu po viperovi než po CoH.