Proč jste si koupili D3?
Tohle mě docela zajímá... kolik lidí si koupilo D3 kvůli tomu, že jsou fanoušky celé Diablo série a kolik lidí jen kvůli titulu?
Hlasujte v anketě (kdo nechce, tak samozřejmě nemusí)
Hlasujte v anketě (kdo nechce, tak samozřejmě nemusí)
Re: Proč jste si koupili D3?
slintal jsem od prvního HD gameplay traileru.
byl to myslím tenhle: http://www.youtube.com/watch?v=z1CF1LO6iwg (všimněte si siegebreakera, který opravdu stylově vejde na scénu tuším kolem 16. minuty - bohužel takovýhle epický příchody sou pos*aný kvůli partě, kdy se každej boss musí "potvrdit" :!)
čekal jsem dlouho, ale neměl jsem přehnaný očekávání jako mnozí. také jsem asi dost tolerantní, protože mouchy se najdou, ale zachovávám si k D3 minimálně "dobrý" vztah
byl to myslím tenhle: http://www.youtube.com/watch?v=z1CF1LO6iwg (všimněte si siegebreakera, který opravdu stylově vejde na scénu tuším kolem 16. minuty - bohužel takovýhle epický příchody sou pos*aný kvůli partě, kdy se každej boss musí "potvrdit" :!)
čekal jsem dlouho, ale neměl jsem přehnaný očekávání jako mnozí. také jsem asi dost tolerantní, protože mouchy se najdou, ale zachovávám si k D3 minimálně "dobrý" vztah
Tak já jsem na trailery nikdy moc nebyl, protože si rád vychutnávám hru bez jakýchkoliv znalostí předem...
Ona by se sem taky hodila otázka, jestli hráči koupě litují... a jestli ano, tak sem na forum asi nechodí ...
Co se týče mě, tak ještě čekám, jak se hra vyvine... nejvíc mi asi vadí obtížnosti a obtížnost hry celkově... přesněji - největší zábava začíná až na infernu, ale já chci zábavu i na normalu!
Ale koupě určitě nelituju, strávil jsem u toho pár hodin zábavy a právě tahle hra dala vznik mému modu na D2 (který je tedy ještě ve vývoji)...
Ale jak jsem napsal... čekám, co z toho nakonec ještě bude.
Ona by se sem taky hodila otázka, jestli hráči koupě litují... a jestli ano, tak sem na forum asi nechodí ...
Co se týče mě, tak ještě čekám, jak se hra vyvine... nejvíc mi asi vadí obtížnosti a obtížnost hry celkově... přesněji - největší zábava začíná až na infernu, ale já chci zábavu i na normalu!
Ale koupě určitě nelituju, strávil jsem u toho pár hodin zábavy a právě tahle hra dala vznik mému modu na D2 (který je tedy ještě ve vývoji)...
Ale jak jsem napsal... čekám, co z toho nakonec ještě bude.
-
- Zhar the Mad
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Reptile#2445
kedze som bol svetovo uznavana spicka v diable 2, kde som presiel vsetky postavy na hell, tak to bola jednoducho nutnost
-
- Gorebelly
- BattleTag:Papagaj#2656
Mozem potvrdit... pamatam si na vrchol tvojej slavy akoby to bolo dnes.... zapol som CNN, show Larryho Kinga a tam si drtil Diablo II na 13" CRT monitore.
Ach to boli zlate casy...
Bol si svetovo uznavany.... mohol si mat ktorukolvek stetku na ktoru si pomyslel, no pamatam si, ze napriek tomu si uprednostnoval aj tak chlapov
Bol si svetovo uznavany.... mohol si mat ktorukolvek stetku na ktoru si pomyslel, no pamatam si, ze napriek tomu si uprednostnoval aj tak chlapov
Moc tady nepíšu vlastně je to můj první post, jenom chci potvrdit slávu reptileSVK, dokonce jsem ho viděl hrát diablo v kuchařské show s Gordonem Ramsay.
Já si Diablo koupil jednoduše proto, že hry od Blizzardu jsou všechny super. Hrál jsem Warcraft 2 a 3 , Diablo II LoD , WoW, Starcraft II.
Já si Diablo koupil jednoduše proto, že hry od Blizzardu jsou všechny super. Hrál jsem Warcraft 2 a 3 , Diablo II LoD , WoW, Starcraft II.
Jednoduše mě ukecali kamarádi, ač jsem se vymlouval, seč to šlo A skončilo to jak jsem čekal - sedím u toho pořád jako debil
- Joshua88CZ
- Gorebelly
- BattleTag:ChoseCZE#2100
+1Papagaj píše:Mozem potvrdit... pamatam si na vrchol tvojej slavy akoby to bolo dnes.... zapol som CNN, show Larryho Kinga a tam si drtil Diablo II na 13" CRT monitore.
A reptile by mel prestat ze sebe delat kretena...troll 1. stupne, prijde mi jak ti mentalne postizeny, ziji ve svem svete...
A co se tyce tematu, tak D3 jednoznacne, protoze hry od blizu sou pecka, hral sem snad vsechny warcraft1-3+datadisk, Diablo1-3, Starcraft1.2, jedine WoWko, ale to me vubec netrapi:)
Hrál jsem jak D1, tak D2 + SCBW a to jsou hry u kterých jsem proseděl nejvíc času.
A pak ještě Warcrafty kvůli Dotě.
Nyní má Dota 2 smůlu páč čas dávám z většiny diablu.
Moc mě baví a je to hra co mě dokáže nejvíc nas*at
Včera mi padl po patchu 1.4 šestý Ivory tower
A pak ještě Warcrafty kvůli Dotě.
Nyní má Dota 2 smůlu páč čas dávám z většiny diablu.
Moc mě baví a je to hra co mě dokáže nejvíc nas*at
Včera mi padl po patchu 1.4 šestý Ivory tower
- Peckoslav
- Minion of Destruction
- BattleTag:Peckoslav#2167
@Papagaj + croft: pánové, zbourali jste mě, takže tenhle offtopic promíjím
a abych nebyl offtopic i já:
jsem fanoušek celé série, d1 mě v podstatě minulo, protože jsem měl slabý komp a dostal jsem se k němu až o několik let později. U D2 jsem (jako možná i někdo z Vás) měl nejdřív pirátskou kopii, ale s rozmachem battle.netu jsem si koupil někde v elektru tuším za 500 Kč a časem jsem si koupil i druhý účet
Přeci jenom hra nezůstala otevřená když jste si přehazovali věci a bylo třeba to nějak pořešit
po několika letech pravidelného paření a obchodování v D2LoD jsem nakonec přešel k "horšímu" moru, tj. k MMORPG, možná ještě větší žrout času..
No a pak přišlo oznámení D3 a nebylo co řešit, jen čekat. Očekávání jsem neměl příliš velká, pro mě hra neztratila své kouzlo. Sice nemohu říct, že jsem 100% spokojen, protože ve hře jsou chyby, některé dost zásadní, ale pro mě je to hra, kterou si vyžádala doba se všemi nešvary (zjednodušování, zlehčování, aukce).
Na druhou stranu buďme rádi, že D3 není měsíčně placené jako MMORPG, že hru živí RMAH. Protože si nejsem jist kolik z nás by do toho chtělo měsíčně cpát peníze..
a abych nebyl offtopic i já:
jsem fanoušek celé série, d1 mě v podstatě minulo, protože jsem měl slabý komp a dostal jsem se k němu až o několik let později. U D2 jsem (jako možná i někdo z Vás) měl nejdřív pirátskou kopii, ale s rozmachem battle.netu jsem si koupil někde v elektru tuším za 500 Kč a časem jsem si koupil i druhý účet
Přeci jenom hra nezůstala otevřená když jste si přehazovali věci a bylo třeba to nějak pořešit
po několika letech pravidelného paření a obchodování v D2LoD jsem nakonec přešel k "horšímu" moru, tj. k MMORPG, možná ještě větší žrout času..
No a pak přišlo oznámení D3 a nebylo co řešit, jen čekat. Očekávání jsem neměl příliš velká, pro mě hra neztratila své kouzlo. Sice nemohu říct, že jsem 100% spokojen, protože ve hře jsou chyby, některé dost zásadní, ale pro mě je to hra, kterou si vyžádala doba se všemi nešvary (zjednodušování, zlehčování, aukce).
Na druhou stranu buďme rádi, že D3 není měsíčně placené jako MMORPG, že hru živí RMAH. Protože si nejsem jist kolik z nás by do toho chtělo měsíčně cpát peníze..
- 16cmfan
- Gorebelly
- BattleTag:sestnastka#2408
- Kontaktovat uživatele:
Ja som hral D2... celkovo RPG milujem.. ale čo ma u D2 vždy priťahovalo bol systém lootu (dropu) - náhodnosť atp. proste každá postava je unikát... každý sa môže prezentovať.. byť v niečom dobrý, najlepší.. to je jedno.