No legendary club
Ja to taky nechapu. Mam barbara na US serveru, 5PLVL a za celou dobu hrani mi nepadl ani jeden legendary nebo set predmet. Rare stoji uplne za prd, nedaji se ani prodat. Proste fakt absolutne nic a to hraju od vydani D3. Zena ma na tomto uctu DH 60lvl, taky nic.
Na EU ma dalsiho DH, snad 8-9plvl, padl ji jeden legendary pasek, uplne k nicemu. Pro meho monka, 30lvl taky neco padlo, ale bylo to v ah totalne neprodejne.
Abych to shrnul, mame rozjetych asi 5 postav, tri jsou na 60lvl, hrajeme na stridacku, ja na US serveru, ona na EU a za celou dobu jsme videli 2 legendary predmety. Set ani jeden. Pro jejiho DH aspon padaji moc pekne crossbowy, sice rare, ale boostuji ji snad o 30 000dmg.
A ted mi reknete, proc bych to mel jeste hrat...
Na EU ma dalsiho DH, snad 8-9plvl, padl ji jeden legendary pasek, uplne k nicemu. Pro meho monka, 30lvl taky neco padlo, ale bylo to v ah totalne neprodejne.
Abych to shrnul, mame rozjetych asi 5 postav, tri jsou na 60lvl, hrajeme na stridacku, ja na US serveru, ona na EU a za celou dobu jsme videli 2 legendary predmety. Set ani jeden. Pro jejiho DH aspon padaji moc pekne crossbowy, sice rare, ale boostuji ji snad o 30 000dmg.
A ted mi reknete, proc bych to mel jeste hrat...
Re: No legendary club
Tak uz jsem taky v klubu. Od patche 1.0.4 mi hned prvni den padli 2 legendarky (samozrejme crap). Od te doby ani nahodou. A co se tyce setovky, vubec nevim jak vypada, kdyz bych ji naaaahodou nekdy dropnul. Farmim jen act 3 a krome tak 10-15 rare lvl 63 za jeden run, mam kulove. A z tech rare veci je stejne 99% crap.
Zacina to byt zoufale hledani neceho pouzitelneho
Zacina to byt zoufale hledani neceho pouzitelneho
Dnes mi padla prvá legendary... so 60/4 Barbarom som len tak zo srandy šiel na Normal a hneď prvý drop... Bol to nejaký 8 lvl amulet... aspoň 100k z neho bolo.
Mně toho padá celkem málo (na 300% základní MF), ale zase kvalita - 5 legendárek, z toho dvě crap, jedna k použití, zbylé dvě hodnota 50-100 mega Na takové už se vyplatí si počkat
Mě padnul pravě teď po OSMÉ cindercoat a včera po 4. Nailbitter! To by se člověk vzteknul... Např. Zelenou barvu jsem za 315h neviděl :/
Poslední lege byl taky cindercoat a do hodiny prodanej za 6M, jen víc takových crapů
Nejak se me tomu nechce verit, vzhledem tomu kolik jich na AH je. Tu predposledni jsem mel problem prodat za 150k a to mela docela High staty (ikdyz bez socketu)... radsi to uz rovnou venuju Vendorovi
Asi neměl špatné staty, doma mám screen tak ho sem můžu hodit.
V pohode, ja nezpochybnuju tvoje slovo Jen asi nemam spravneho obchodniho ducha
- Peckoslav
- Minion of Destruction
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Peckoslav#2167
já prodal cindercoat předevčírem za 3m (měl 150+ str, 160+ vit, 45 @res, 5% life) zkoušel jsem ho za 5m ale neměl jsem s ním štěstí, ale i tak pěkné
Tak já dnes jeden Cindercoat za 6 miliónů náhodou koupil. Chtěl jsem nějakou chestu pro mou barbarku s vysokou fire resistancí (fire + all), dvěma sloty a abych celkově dal dohromady přes 120 strenght a 200 vitality. Pro moji barbarku dobrá koupě. Jen by to nemuselo vypadat jako červená kovová podprda...
Jinak ráno jsem zapnul hru, bez NV hned vlezl z portu do Vault of Assassin a z první elity vypadla po 3 dnech čekání legendárka. Ať si však Blizzard legendárky jako kuše Pus Spitter strčí někam. Úplně jsem zapomněl, že ji mám v inventáři a můžu ji pak rozložit na Fiery Brimstone, prodal jsem ji vendorovi a vzpomněl si na to, až už bylo pozdě. :o)
Jinak ráno jsem zapnul hru, bez NV hned vlezl z portu do Vault of Assassin a z první elity vypadla po 3 dnech čekání legendárka. Ať si však Blizzard legendárky jako kuše Pus Spitter strčí někam. Úplně jsem zapomněl, že ji mám v inventáři a můžu ji pak rozložit na Fiery Brimstone, prodal jsem ji vendorovi a vzpomněl si na to, až už bylo pozdě. :o)
mě za 103 hodin hraní padla jen jedna legendary, a to na altovi monkovi s levelem 40.. i když každej den farmím jak blázen s 346% MF, tak mi prostě nepadne..asi už se vykašlu na act 1 a pujdu na act 3, jen si musím najít nějákej dobrej run
Tak 300 hodin bez setovky. A najednou mi po 5 minutach padnou dve setove veci na levelu 63. To uz neni normalni
Tak si nestěžuj Já Setovku za 300+ hodin ještě neviděl...
Tak Nám ty setovky aspoň ukaž ..Ať si je vychutnáme tady, když nám nepadaj x)
Já Farmím Inferno Act III a už asi 3 dny a HOV*O
Magic Find 286
Gold Find 298
Paragon 59,5 skoro 60
Magic Find 286
Gold Find 298
Paragon 59,5 skoro 60
White Hat Hacker se vám stará o vaši bezpečnost a chrání vaše data.
Honkl
Honkl
Prodano za 4 miliony
Soucasny bid 21 milionu
Kazdopadne mam stejne urcite vybrano na dalsich 300 hodin
Za celou dobu , co hraji Diablo 3 ( cca 450 hodin na všech postavách dohromady ) mi padly 2 low legendary , když jsme s hrou začínal , od té doby nic ..
Momentálně hraju Wizze,MF kolem 250 % s Valorem .. Paragon momentálně 13 a když se zamyslím nad tím , že denně projdu cca 10 - 15 x celé VoA ve 2 actu tak je to podle mne dost mizerná bilance a goldy vydělávám hlavně prodejem essenci které získávám z těch slavných ilvl63 které jsou z 95 % totálně usless ..
O setech ani nemluvím , ty jsem ještě padnout neviděl
Momentálně hraju Wizze,MF kolem 250 % s Valorem .. Paragon momentálně 13 a když se zamyslím nad tím , že denně projdu cca 10 - 15 x celé VoA ve 2 actu tak je to podle mne dost mizerná bilance a goldy vydělávám hlavně prodejem essenci které získávám z těch slavných ilvl63 které jsou z 95 % totálně usless ..
O setech ani nemluvím , ty jsem ještě padnout neviděl
Jelikož jsem dneska neměl co dělat, tak jsem si dal od rána sólo celé Inferno. Všechny 4 akty + Ponny level. Prolezl každý koutek, rozbil každý sud, hromadu kostí atd., zabil všechno co se zabít dalo... Výsledek? Legendary: 0, Set: 0, Rare: Kvadrilion. Z toho použitelné 4, jedny rukavice prodány za 2M, zbytek po 500k. MF i s NV 285. Nevím jak vy, ale já si dávám od Diabla pár týdnu pauzu, protože už mě to opravdu nebaví... Stáhnul jsem si Black messu, tak se alespoň odreaguju a zavzpomínám...
Dneska od rána na D3 od 06:27 do 18:55
Farmil jsem Nightmare I - IV ACT s Barbarem
Výsledek
1x celej set na barbara pro 42 level - sem si nechal
1x cain's set - staty okolo 50 str atd... celý prodaný za 256 000
2x legendarka - ruce a boty
Asi milion rare a blue -> roztaveno a rozprodáno.
pak asi 30 min na DH -> inferno -> padla 1 uzitecna vec na barbara (polearm 2h cca 900 dmg s 18 lvl down )
Aktuální podoba barbara s tím co sem nadropil dneska
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Honk ... o/20085655
Farmil jsem Nightmare I - IV ACT s Barbarem
Výsledek
1x celej set na barbara pro 42 level - sem si nechal
1x cain's set - staty okolo 50 str atd... celý prodaný za 256 000
2x legendarka - ruce a boty
Asi milion rare a blue -> roztaveno a rozprodáno.
pak asi 30 min na DH -> inferno -> padla 1 uzitecna vec na barbara (polearm 2h cca 900 dmg s 18 lvl down )
Aktuální podoba barbara s tím co sem nadropil dneska
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Honk ... o/20085655
White Hat Hacker se vám stará o vaši bezpečnost a chrání vaše data.
Honkl
Honkl