MF turnaj podruhe
Moderátor:Dark_Deamon
Zrovna jsem si toho všimla :-) Pěkný report :-)
HC grál: 537/516 (-21)
Re: MF turnaj podruhe
A já to teď dočetl a souhlasim s raisen, pěkný report.. Když koukám na Vaše úlovky, budu se do toho muset během čtvrtka a pátku pustit pořádně :-)
Štěstí přeje připraveným...
- Fraxinus
- Adviser
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:Fraxinus#2208
- Kontaktovat uživatele:
Moje úlovky jsou zatím dost nic moc. Se sety jsem spokojen, skoro vše co padlo bylo použitelný a používám. Avšak unikáty mi až na jednu výjimku nepadají vůbec.
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
I přesto chci maknout, zatim mám jen čtyři sety a použitelný je jen Artic Binding.. Přemýšlím, jestli nebude lepší se nezdržovat čištěním mapy a pokročit až na NM a tam se soustředit na hledaní..
Hlavně opatrně. On poisonmancer není zrovna velký zabiják, než dosáhne 30. levelu.
Taky se na 30. lvl těšim.. Pomocí imbue mi kovářka dala kvalitni kostlivcovu hlavu s + 3 vysátí života. Včaruji to na skupinku a po prvím zabití tam láduji Poison Explosion.. Takhle to zatím jde, dokonce ani scaraby nedělali problémy.. Ale opatrnný jsem a raďeji budu.. Pro mě to není jen turnaj, ale i další HC postava, kterou chci udržet dlouho na životě.. Ale už čekám na nějaký ten unikát.. Na začátek bych se spokojil s The Jade Tan Do :-))
A nešlo by ho nějak poslat poštou
Něco řeknu a Tobě to padne, co bude dál :-))
Něco řeknu a Tobě to padne, co bude dál :-))
to já si láduju pěkně pomaličku s amkou :-D zatím lvl 17, jdu na smitha :-) nebylo moc času na hraní protože má přítelkyně volno v práci a i když je MF turnaj dooost návykovej tak ten čas raději věnuju jí :-)
ale doufám že zítra poskočím taky :-)
jinak já teda čistím úplně všechno. všechny truhly, vechny moby, všechny lokace atd. prostě pomaličku lážo plážo :-) na vítězství to stejně nevidim s náskokem Raisen tak není kam kvaltovat :-)
ale doufám že zítra poskočím taky :-)
jinak já teda čistím úplně všechno. všechny truhly, vechny moby, všechny lokace atd. prostě pomaličku lážo plážo :-) na vítězství to stejně nevidim s náskokem Raisen tak není kam kvaltovat :-)
Tak až se dostaneš k Mephovi a podobné havěti, tak to body porostou exponenciálně A hlavně, kdokoliv mě může kuchnout Třeba takové bouchací panenky, které mi vběhnou pod hurikán, což je pro ně one hit kill a pro mě skoro taky
-
- Doom Knight
- Kontaktovat uživatele:
Já si taky jel pohodičku, teď mi ale Diablo hází errory a podělal se mi celý systém. Při expení to nepadá a jak píše Raisen, z Mepha se toho dá nadropovat za chvíli ranec.
tak jasný ale za předpokladu že neRIPneš tak je stejně více efektivní huntění s wind druidem než s fire amkou :-) uvidíme co mi popadá za věci. Hlavně by to chtělo lycandera, jinak nevím mno. a nebo nějkej +3bow matrialchal a do toho melody (tušim že to je to RW s +3 bow sk)
edit: jinak teď jsem vyzabíjel jail lvl2 a jdu 3. lvl 19 a za celou hru jeden jedinej uniq. Stit Pelta Lunata, takže pro mě nepoužitelná. jinak ani jeden set ani nic jinýho :-D palach měl teda větší luck :-(
edit: jinak teď jsem vyzabíjel jail lvl2 a jdu 3. lvl 19 a za celou hru jeden jedinej uniq. Stit Pelta Lunata, takže pro mě nepoužitelná. jinak ani jeden set ani nic jinýho :-D palach měl teda větší luck :-(
- Fraxinus
- Adviser
- Kontaktovat uživatele:
U mě je celkem efektivní huntění šenka, eldriče a trešoketa. Ostatní lokace jsou pro mě příliš z ruky a je zdlouhavé se s hit me sorckou třeba k Mephovi prokuchat. Navíc jsou zrovna panenky pro mě nebezpečné mnohem více než pro Raisen. Té mohou bouchat ještě dostatečně daleko, ale mě bouchají všechny přímo pod zadkem, a naráz.
...Ancients, go, go go!
Ten druid má fakt štěstí Zvednu GC, že ho budu cubit a hle Combat skiller (Barbarian only). Tak po dalších runech mi padne další GC, zvednu ho a ha, Offensive auras :-)
- Fraxinus
- Adviser
- Kontaktovat uživatele:
Nakročil jsem do nightmaru a rozhodně tam nebudu mít na růžích ustláno. Shiver Armor tam ještě není tolik efektivní, navíc jsou hodně problémová všechna monstra, jež mají vysoké životy a vysoké fyzické rezisty.
...Ancients, go, go go!
Tak jsme si k tomu sednul od pondělka a hned mi padly rukavice Chance Guards a 36% MF se bude hodit :-)
Zdravím všechny, rád se taky přidám i když můj výkon bude jen do počtu, přeci jen proti vám jsem začátečník...Jinak přeji všem šťastné hledání...
Ahoj :-) Jen se připoj, čím víc nás bude, tím to bude zajímavější :-) A už víš, za koho pojedeš?
Jinak tady je téma, kam můžeš psát své výsledky a postup :-)
Jinak tady je téma, kam můžeš psát své výsledky a postup :-)
to Norb: Jen se přidej a vítám Tě.. Hlavní je, že si zahraješ :-)
jinak dneska se zatím daří, další unikát šavle Skewer of Krintiz, ale stále čekám na něco pro necra
jinak dneska se zatím daří, další unikát šavle Skewer of Krintiz, ale stále čekám na něco pro necra