MF turnaj podruhe

Moderátor:Dark_Deamon

Odpovědět
Cirdan
Wraith
Currenly, I'm playing:Diablo 2
BattleTag:Cirdan #2807
Re: MF turnaj podruhe

Příspěvek od Cirdan » 11.09.2012, 22:46 hod.

Sakra proč mi z The Countess musí vypadnout 3 runy (2 Eth a 1 Ral) a jinak jen modro.
Zima se blíží.
Obrázek

Dragonius
Minion of Destruction

Příspěvek od Dragonius » 12.09.2012, 06:39 hod.

to Fraxinus: Já myslel, že Static Field funguje jen jednou a to z celkového množství life. Ono si to bere část z aktuálního množství? Budu ho uset začít používat :-)

Jinak konečně i já dnes trochu popojedu s necrem, tak snad mi bude přát štěstí...
Štěstí přeje připraveným...

Attia
The Butcher

Příspěvek od Attia » 12.09.2012, 08:44 hod.

static field ubírá 25% z aktuálního života monstra (při 0% light rezistence). pokud má monstrum 100 HP, prvním static fieldem ubereš 25 hp, druhým už ubereš jen 18,75 hp (25% z 75 hp) atd. na normálu takhle jedeš až do 1% života. Nelze tím zabít. Na nightmare to funguje stejně, jen s tou nevýhodou že monstrům zbyde vždy 1/3 HP a víc už static fieldem neubereš. Na hell je to opět stejnej princim, jenže static fieldem ubereš maximálně 1/2 HP a dál už tím nezraňuješ. Ale i tak je to jeden z nejefektivnějších skillů na rychlost sundání HP hlavně u bosů kteří maj velký kotel HP. i na hell je to prostě fajn věc protože první půlku HP máš dole během vteřinky. Samozřejmě tam pak fungují light rezistence monsta. Čím větší rezistence, tím static field ubírá míň % HP.

většinou to je povinej 1 skill bod u KAŽDÝ sorceresky spolu s teleportem a warmth. Dává se tam jedinej bod (většinou) protože další body už jen zvyšuješ dosah na jakou dálku jsi schopen SF použít. a s dobrou výbavou a dost +all skily ten 1 bod většinou stačí.

Dark_Deamon
Archangel
BattleTag:DarkDeamon#2454
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark_Deamon » 12.09.2012, 11:19 hod.

raisen: Gratuluju k první stovce bodů :) Letíš jak střela. Některý ty dropy z Mephista jsou už slušný.

raisen
Adviser

Příspěvek od raisen » 12.09.2012, 11:20 hod.

Děkuji :-) Ono to rychle roste, protože toho mám zatím málo, ale už mi začínají padat ty stejné věci, takže to bude jen pomalejší a pomalejší :D Hlavně jsem ráda, že jsem konečně mohla vybavit merce :-)
HC grál: 537/516 (-21)

Attia
The Butcher

Příspěvek od Attia » 12.09.2012, 11:53 hod.

pěkný :-) měnila sis mapu u někoho (třeba u mefa) nebo jedeš s tím co se ti vygenerovalo jako první?

raisen
Adviser

Příspěvek od raisen » 12.09.2012, 12:01 hod.

Mapu u Mephista jsem si generovala asi půl hodiny :D

Attia
The Butcher

Příspěvek od Attia » 12.09.2012, 12:12 hod.

myslel jsem si to :-D ale tak pokud ho nechces jit jen párkrát ale chceš z něj něco nadropovat tak se to si myslím vyplatí :-)

Dark_Deamon
Archangel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark_Deamon » 12.09.2012, 12:48 hod.

Konečně můžu oživit svoji mystickou ženu, která nikdy nezradí a mé šípy byly požehnány smrtícím a kosti lámajícím chladem :)

raisen
Adviser

Příspěvek od raisen » 12.09.2012, 12:53 hod.

Tak ať se té mystické ženě daří a ať padají dobré kousky :-)

Attia: Tak párkrát jsem ho šla a dobré je, že tahle vygenerovaná mapa je dost dobrá i u Baala :-)

Dark_Deamon
Archangel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark_Deamon » 12.09.2012, 13:32 hod.

raisen: Díky. Dneska se tě pokusím trošku dohnat, ale máš už slušnej náskok :)

Ještě takovej jeden dotaz, i když na něj asi znám odpověď...Když by se zadařilo, tak asi není povoleno u sebe nosit Annihilus, co?

raisen
Adviser

Příspěvek od raisen » 12.09.2012, 13:35 hod.

Také mě to napadlo už. Ale asi ne, přeci jen je to SP turnaj a stejně jako tam nepatří Realm Only RWs, tak ani anni a torch. Přeci jen by to dávalo určité výhody oproti těm, kteří mají Atmu jako stash a nemohou tak získat tyhle věci. Uvidíme, jaký mají názor ostatní.

Fraxinus
Adviser
BattleTag:Fraxinus#2208
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fraxinus » 12.09.2012, 13:40 hod.

Počkejme na RIPa. Tebe Raisen sice nebudu počítat, ale myslím, že než se vrátí, tak dohraný hell ještě nikdo mít nebude.
Krom toho jsem už destroyer
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)

raisen
Adviser

Příspěvek od raisen » 12.09.2012, 13:43 hod.

Tak gratuluji :-)

Dragonius
Minion of Destruction

Příspěvek od Dragonius » 12.09.2012, 14:56 hod.

Tak jsme naknec zahrál jen asi hodinku a nic moc. Žádny unikát a setovka jen helma, kterou už mám :(
Jinak za vysvětlení ke Static Field děkuji :-) a zpetám se zase (možná) hloupě. Generováni mapy? Vysvětlí někdo?
Zítra a v pátek mám ráno trochu času, tak snad se zadaří víc...

Asman
Doom Knight
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Asman » 12.09.2012, 15:08 hod.

Zatímco v Multiplayeru se ti generuje mapa náhodně tak na singlu je pořád stejná, dokud nezměníš obtížnost. Pokud tedy chceš farmit Nightmare, tak přepneš na Normal a znova na Nightmare - změní se ti mapa. Takhle to můžeš opakovat dokud se ti mapa nebude líbit. Dá se tak vygenerovat unikátní monstrum/vstup do dalšího patra pár vteřin od waypointu, při opakovaných nájezdech tak ušetříš kopu času(někdo si řekne, že 10 vteřin nic není, po tisícovkách nájezdů však názor rychle změní-to dám do své básnické sbírky :) )

Attia
The Butcher

Příspěvek od Attia » 12.09.2012, 15:25 hod.

jen dodám k tý mapě, že na MP se generuje po každým lognutí do hry nová mapa. Tím myslel Asman že je pokaždé náhodná. Kdežto v SP můžeš hru milionkrát vypnout a mapa ti zůstane stejná a odhalená tak jak sis ji prozkoumal. Pak už platí to co psal Asman, že pokud změníš obtížnost tak se ti mapy vymažou a vygeneruje se ti nová i když se vrátíš zpět na tu původní obtížnost.

Jinak malej tip. Pokud třeba jsi ve 3 aktu na normal a chceš chodit mefa a nechce se ti čekat než doděláš obtížnost abys moh změnit mapu, stačí založit hru přes TCP/IP jakoby multiplayer a tím taky docílíš změny mapy.

Dragonius
Minion of Destruction

Příspěvek od Dragonius » 12.09.2012, 15:26 hod.

Aha, tak tohle vysvětlení mě trochu napadlo, ale jak se to udělá a proč se to dělá, to už mě nenapadlo :-)
A když se vygeneruje nová mapa, tak ji musim zase celou projít, aby se mi zobrazila, ne?

EDIT: Nebo mi zůstane mapa stejná, jen se vstup nebo případný teleport vygeneruje někde jinde v tom patře?

raisen
Adviser

Příspěvek od raisen » 12.09.2012, 15:27 hod.

Asman píše:někdo si řekne, že 10 vteřin nic není, po tisícovkách nájezdů však názor rychle změní-to dám do své básnické sbírky
:D

Ano ano, ušetří se tak kupa času. Při představě, že bych měla třeba Mephista runovat s takovou mapou, jakou jsem měla prvně, na mě jdou mdloby :D

Mapa se změní a Ty ji musíš znovu prozkoumat.

Fraxinus
Adviser
BattleTag:Fraxinus#2208
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fraxinus » 12.09.2012, 15:32 hod.

Do svého příspěvku v nálezech jsem shrnul svůj postup + screeny mojí postavy.
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)

Odpovědět

Zpět na „Turnaje“