Co od Diabla3 očekáváte?

Všechno co se týká normální hry a nelze zařadit jinam.
Kuki10
Globální moderátor
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Kuki#2122
Re: Co od Diabla3 očekáváte?

Příspěvek od Kuki10 » 12.09.2012, 10:17 hod.

ReptileSVK píše:
v0kurka píše:
ReptileSVK píše:moje ocakavania od d3:

prejst inferno za vsetky postavy...solo
mat vsetky postavy v top geare...miliardove hodnoty
mesacne zarobit aspon 3500 eur na predaji v RMAH
vyplnenie volneho casu
to jsou očekávání, a jak se ti to daří realizovat? ;D jinak se mi líbí, že máš svoji vizi!

no zatial mam WD tesne pred koncom inferna a da sa povedat, ze je to celkom tank, ale gear zdaleka nie je top.
mesacne zatial 100 eciek zarobim, ale so zvysujucim sa paragonom sa to snad vylepsi.
kazdopadne ma to bavi a kedze je moznost aj privyrobenia je to hnaci motor vpred!
Ty zarobis 100e?
Proc jsi chtel tenkrat planek na rukavuce na splatky?
Uz se prober proboha....

Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2

ReptileSVK
Zhar the Mad
BattleTag:Reptile#2445

Příspěvek od ReptileSVK » 12.09.2012, 10:24 hod.

Kuki10 píše:
ReptileSVK píše:

Ty zarobis 100e?
Uz se prober proboha....

[/quote]

paypal chlapce, paypal. goldov mam malo kedze tocim eura.

Kuki10
Globální moderátor

Příspěvek od Kuki10 » 12.09.2012, 10:26 hod.

ReptileSVK píše:
Kuki10 píše:
ReptileSVK píše:

Ty zarobis 100e?
Uz se prober proboha....

paypal chlapce, paypal. goldov mam malo kedze tocim eura.[/quote]
Tak proc sis ho nekupil za e? Ty ses totalne mimo.nevis co meles.

ReptileSVK
Zhar the Mad

Příspěvek od ReptileSVK » 12.09.2012, 10:32 hod.

Kuki10 píše:
ReptileSVK píše:
Kuki10 píše:
Ty zarobis 100e?
Uz se prober proboha....

paypal chlapce, paypal. goldov mam malo kedze tocim eura.[/quote]
Tak proc sis ho nekupil za e? Ty ses totalne mimo.nevis co meles.

Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2[/quote]

boze lebo ich mam na paypale. a ja nekupujem za eura, tak hlboko som este neklesol. a neboj sa uz mam grand vambracers za 2 000 000 goldov kupene.

Kuki10
Globální moderátor

Příspěvek od Kuki10 » 12.09.2012, 10:39 hod.

Kuki10 píše:<br />
<br /><br />paypal chlapce, paypal. goldov mam malo kedze tocim eura.
<br />Tak proc sis ho nekupil za e? Ty ses totalne mimo.nevis co meles.<br /><br />Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2[/quote]<br /><br />boze lebo ich mam na paypale. a ja nekupujem za eura, tak hlboko som este neklesol. a neboj sa uz mam grand vambracers za 2 000 000 goldov kupene.[/QUOTE]
Ok dobre.:-D

casperdeluxe
Gorebelly
BattleTag:casperdeluxe#2494

Příspěvek od casperdeluxe » 12.09.2012, 10:44 hod.

Kuki10 píše:
Kuki10 píše:<br />
<br /><br />paypal chlapce, paypal. goldov mam malo kedze tocim eura.
<br />Tak proc sis ho nekupil za e? Ty ses totalne mimo.nevis co meles.<br /><br />Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2
<br /><br />boze lebo ich mam na paypale. a ja nekupujem za eura, tak hlboko som este neklesol. a neboj sa uz mam grand vambracers za 2 000 000 goldov kupene.[/QUOTE]
Ok dobre.:-D

Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2[/quote]
LOOOOL. Hoši to je zabiják toto. Tak ten mě teď rozsekal :D :D :D

Quetak
The Butcher
BattleTag:Quetak#1902

Příspěvek od Quetak » 12.09.2012, 10:59 hod.

Očekávám zábavu na nějakej ten rok. Baví mě zabíjet, umírat a sbírat. Teď mám za cíl pořádně vytunit wizarda, dotáhnout ho na PL 100 a mít pořádnou výbavu ve který už mě ani phasebeasti nebudou dělat problémy. Postupně našetřím na jednotlivý itemy který mam vyhlídnutý, už nebudu kupovat nic co bych časem chtěl vyměnit (maximálně za stejnej a líp rollnutej item). Pak se vrhnu na DH a tak postupně na další dokud nebudu mít všechny chary se super equipem a PL100. Až to bude tak se vrhnu na D4 :) Vylepšování charu je to co mě na tom baví nejvíc, stejně jako to bylo v D2, kdy sem měl itemy jaký sem chtěl, ale stejně sem se honil za stejnejma a líp rollnutejma, každý byť malinký vylepšení vždycky potěšilo. Drop je v D3 sice bídnej, ale o to větší je radost když dropne něco použitelnýho/prodejnýho a může to přispět k mímu cíli. Časem chci všechny BS recepty (už chybej jen ty legendární). Až budu(možná někdy) mít stabilní net tak konečně dohrát HC. Očekávám, že mě to nepřestane bavit a blizz se bude o D3 starat tak jak si to taková hra zasluhuje, nebude házet klacky pod nohy (např. zrušení mf na truhly :roll:) a bude postupně zkvalitňovat hru různejma vychytávkama bez poničení základního principu - zabíjet a sbírat (žádnej autoloot!! :) )

sklb
Burning Soul

Příspěvek od sklb » 12.09.2012, 15:54 hod.

ReptileSVK píše: paypal chlapce, paypal. goldov mam malo kedze tocim eura.
100 euro mesacne, gratulujem. Prestahuj sa do mongolska, do neakej zapadnutej dedinky tam ti to mozno bude stacit na zivot ;)
Další luxusni patch, který povznese naši miliovanou a velice kvalitní hru blíže k dokonalosti, vymazlený patch dodá hře nový nádech exotičnosti, protože už nejsme vázáni jen na singleplayer a act 3, můžeme hrát všude a v multiplayeru.

v0kurka
Burning Soul

Příspěvek od v0kurka » 12.09.2012, 16:23 hod.

sklb píše:
100 euro mesacne, gratulujem. Prestahuj sa do mongolska, do neakej zapadnutej dedinky tam ti to mozno bude stacit na zivot ;)
ono to hlavně takhle nemá vůbec váhu. dost záleží, kolik hodin to trvá nadělat 100 euro. jestli to trvá 200 hodin, tak to není úplně ideální :D

Deef
Gorebelly
BattleTag:Deef#2671
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Deef » 12.09.2012, 16:41 hod.

Ja ocakavam pvp ( 4fun ), co najvyssi paragon lvl, farmu a co najlepsi drop aby som aj daco predal na rmah.Ak ani s vysokym paragonom nedropnem hodnotny item co by som predal za euro tak farma uz pre mna nebude mat zmysel a asi pojdem uz len to pvp. Inak co tak citam prispevky, nerieste kto kolko za ako dlho predal co, pretoze su ludia ktorym denne padnu itemy za 100eur a su ludia ktorym za nesiac padnu itemy dokopy za 1eur.

v0kurka
Burning Soul

Příspěvek od v0kurka » 12.09.2012, 17:31 hod.

Deef píše:Inak co tak citam prispevky, nerieste kto kolko za ako dlho predal co, pretoze su ludia ktorym denne padnu itemy za 100eur a su ludia ktorym za nesiac padnu itemy dokopy za 1eur.
odpověděl bych ti něco ve smyslu tvého podpisu, se kterým souhlasím. jedním dechem dodávám, že tohle by se v D2 nestalo. tam prostě "něco" padalo všem. tady někomu padá, někomu nepadá, což je na tom ani největší problém :D

to si stěžuju, ale zároveň patřím do skupiny, který to relativně padá. když jsem farmil, tak jsem vždy alespoň pár milionů prodejem itemů vydělal (průměrně víc jak milion za hodinu). jenže mě jaksi nebavilo hrát, abych na tom mohl bohatnout. chtěl jsem farmit, abych si udělal radost nějakým legendary dropem, což se mi dařilo jen pár dní po vydání. tak jsem šel raději hrát hardcore, kde mi jde o něco trošku jiného, totiž přežít xD

dawemorraless
Na-Krul
Currenly, I'm playing:Diablo 2
BattleTag:DaweMorrales #2722

Příspěvek od dawemorraless » 12.09.2012, 18:15 hod.

Já očekavám lepčí drop páč je to tryzna:) jedu solo bez AH RMAH a očekávám že sejmu prime evila se všemi postavami....aspon mám do datáče co dělat:D
LVL 99 galerie
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum

v0kurka
Burning Soul

Příspěvek od v0kurka » 12.09.2012, 19:38 hod.

dawemorraless píše:Já očekavám lepčí drop páč je to tryzna:) jedu solo bez AH RMAH a očekávám že sejmu prime evila se všemi postavami....aspon mám do datáče co dělat:D
jestli to zahrnuje i HC, tak já bych měl co dělat minimálně do diabla 4 a spíš až do smrti :D

ReptileSVK
Zhar the Mad

Příspěvek od ReptileSVK » 13.09.2012, 05:28 hod.

v0kurka píše:
Deef píše:Inak co tak citam prispevky, nerieste kto kolko za ako dlho predal co, pretoze su ludia ktorym denne padnu itemy za 100eur a su ludia ktorym za nesiac padnu itemy dokopy za 1eur.
odpověděl bych ti něco ve smyslu tvého podpisu, se kterým souhlasím. jedním dechem dodávám, že tohle by se v D2 nestalo. tam prostě "něco" padalo všem. tady někomu padá, někomu nepadá, což je na tom ani největší problém :D

to si stěžuju, ale zároveň patřím do skupiny, který to relativně padá. když jsem farmil, tak jsem vždy alespoň pár milionů prodejem itemů vydělal (průměrně víc jak milion za hodinu). jenže mě jaksi nebavilo hrát, abych na tom mohl bohatnout. chtěl jsem farmit, abych si udělal radost nějakým legendary dropem, což se mi dařilo jen pár dní po vydání. tak jsem šel raději hrát hardcore, kde mi jde o něco trošku jiného, totiž přežít xD
vokurka, tie casy ze som predal opasok levelu 20 za milion su uz prec. vtedy to hralo 10 milion hracov, teraz potažmo milion, takze moc sa uz nepredava. fakt len top itemy. Kazdy je na inferne a kazdy to uz dava.

ReptileSVK
Zhar the Mad

Příspěvek od ReptileSVK » 13.09.2012, 05:32 hod.

sklb píše:
neboj sa ja zarabam, toto je len privyrobenie si tym co ta bavi t.j. hranie hier. Preto je moj ciel zarabat na tom 3500 eur mesacne. chce to len paragon level 100 a stastie.

dawemorraless
Na-Krul
Currenly, I'm playing:Diablo 2
BattleTag:DaweMorrales #2722

Příspěvek od dawemorraless » 13.09.2012, 06:35 hod.

v0kurka píše:
dawemorraless píše:Já očekavám lepčí drop páč je to tryzna:) jedu solo bez AH RMAH a očekávám že sejmu prime evila se všemi postavami....aspon mám do datáče co dělat:D
jestli to zahrnuje i HC, tak já bych měl co dělat minimálně do diabla 4 a spíš až do smrti :D
HC není pro mě :) jsem tak trochu nervák :)
LVL 99 galerie
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum

lukas1135
Wraith
BattleTag:LukasSVK#1365

Příspěvek od lukas1135 » 13.09.2012, 21:55 hod.

ReptileSVK píše:
sklb píše:
neboj sa ja zarabam, toto je len privyrobenie si tym co ta bavi t.j. hranie hier. Preto je moj ciel zarabat na tom 3500 eur mesacne. chce to len paragon level 100 a stastie.

Sa uz preber
Naposledy upravil(a) lukas1135 dne 22.09.2015, 23:02 hod., celkem upraveno 1 x.

Still-Alive
Doom Knight
BattleTag:StillAlive#2220

Příspěvek od Still-Alive » 14.09.2012, 06:47 hod.

Troll :wave:

ReptileSVK
Zhar the Mad

Příspěvek od ReptileSVK » 14.09.2012, 07:32 hod.

lamky...vcera som predal chest za 250 eciek

Thulle
Gorebelly
BattleTag:Thulle#2682

Příspěvek od Thulle » 14.09.2012, 08:03 hod.

screen or didnt happen
Obrázek

Odpovědět

Zpět na „Obecně“