Kdo bude první Paragon Level 100?

Všechno co se týká normální hry a nelze zařadit jinam.
Odpovědět
Abbottaker1
Wraith
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Abbott#2937
Kontaktovat uživatele:
Re: Kdo bude první Paragon Level 100?

Příspěvek od Abbottaker1 » 11.09.2012, 18:36 hod.

Ja farmim ACT3. absolutne nemam problem, vsechno pada k zemi - za 1h cca 11M EXP, mmntalne jsem lvl 29, ja je receno vyse, za cely act je to cca 30M EXPů.
Kolik mate za 1h expů vy? V ruznych obtiznostech a aktech? Tohle by chtelo porovnat...

tomisco
Doom Knight
BattleTag:tomisco#2845

Příspěvek od tomisco » 11.09.2012, 20:44 hod.

Abbottaker1 píše:Ja farmim ACT3. absolutne nemam problem, vsechno pada k zemi - za 1h cca 11M EXP, mmntalne jsem lvl 29, ja je receno vyse, za cely act je to cca 30M EXPů.
Kolik mate za 1h expů vy? V ruznych obtiznostech a aktech? Tohle by chtelo porovnat...
Na farmeni ACT3 s vyssim MF zatim nemam vybavu, respektive nechci to hrat defenzivne, takze farmim vyhradne ACT2, kde si muzu behat s maximalnim MF a resisty 150-200 v zakladu a v pohode to kosim. 0 11M exp za hodinu se mi muze tak zdat, z 18. levelu na 19. mi to trvalo asi 6 hodin (2 runy skoro celeho 2. aktu s likvidaci vseho na mape). V helme mam cerveny sutr s 29% exp a snazim se retezit killy, at z toho mam co nejvic bodu.
Naposledy upravil(a) tomisco dne 13.09.2012, 14:17 hod., celkem upraveno 1 x.

st.ranger
Gorebelly
BattleTag:stranger#2818

Příspěvek od st.ranger » 12.09.2012, 07:16 hod.

Abbottaker1 píše:Ja farmim ACT3. absolutne nemam problem, vsechno pada k zemi - za 1h cca 11M EXP, mmntalne jsem lvl 29, ja je receno vyse, za cely act je to cca 30M EXPů.
Včera jsem zkoušel Act 1 a během hodiny jsem měl též okolo 11 M XP, ale zdržoval jsem se procházením a hledáním vhodné strategie. Podle mě by to šlo stáhnout na kratší dobu s tím, že sbírám jen goldy, knihy a gemy a na předměty kašlu.

To jsem se musel někde v XP porovnání mezi Infernem a Hell seknout, protože aby mi to šlo takto rychle, to mě překvapilo. Mám teprve level 12 a během té hodiny mám více jak polovinu Paragona.
Decepticon Justice Division
Crusader
Barbarian
Monk
Wizard
Demon Hunter

Achievements: 7780

Abbottaker1
Wraith
BattleTag:Abbott#2937
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Abbottaker1 » 12.09.2012, 15:08 hod.

Tak pokud farmis ciste jen paragona , tak jo, jde to stahnout i na 45min. ja sbiram rare a legendary (haha, tak jednou za 3 dny) a spise to prochazim vcetne identify ve meste a tak dale, tak ze bych jel caru z bodu A do bodu B jako s klapkama na ocich jen pro PL, to zase ne...

HELLERcz
Diablo
BattleTag:HELLER#21462

Příspěvek od HELLERcz » 12.09.2012, 15:21 hod.

Jsem si to schválně poměřil, jak vypadá hodina hraní u mě.

Když hraju trochu svižněji, ale i tak sbírám předměty, ve městě je identifikuju, přebírám prodejné do truhly, tak za hodinu hraní jsem nasbíral 12,5 mil expů. A stihl jsem projít téměř celej akt 3.
Obrázek

Odpovědět

Zpět na „Obecně“