Hydry a critical hity

Quetak
The Butcher
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Quetak#1902
Re: Hydry a critical hity

Příspěvek od Quetak » 11.09.2012, 11:32 hod.

hydra prostě nejsi ty, mám pocit že na ní ani nefunguje life on hit (pokud to nezměnili), arcane power on crit (to určitě ne) atp. Prostě je to tvůj pomocník a ne ty sám, proto se na ní nevztahujou takovýhle osobní procy. Spíš mě vadí, když už je to takhle, že se ti vrací z hydry reflect dmg. I tak se hydra určitě vyplatí, její dmg je nezaplatitelnej a teď ta arcane dělá fakt divy.

Kuki10
Globální moderátor
BattleTag:Kuki#2122

Příspěvek od Kuki10 » 11.09.2012, 11:34 hod.

Quetak píše:hydra prostě nejsi ty, mám pocit že na ní ani nefunguje life on hit (pokud to nezměnili), arcane power on crit (to určitě ne) atp. Prostě je to tvůj pomocník a ne ty sám, proto se na ní nevztahujou takovýhle osobní procy. Spíš mě vadí, když už je to takhle, že se ti vrací z hydry reflect dmg. I tak se hydra určitě vyplatí, její dmg je nezaplatitelnej a teď ta arcane dělá fakt divy.
Jsem ti rikal, ze ta arcane je fakt ulet.:-)
Az vytahnu dmg ba 200k to ani nechcu videt.:-D

Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2

casperdeluxe
Gorebelly
BattleTag:casperdeluxe#2494

Příspěvek od casperdeluxe » 11.09.2012, 15:08 hod.

A jak je to s AS u hydry? to se na to asi taky nevztahuje co?

Kuki10
Globální moderátor

Příspěvek od Kuki10 » 11.09.2012, 15:21 hod.

casperdeluxe píše:A jak je to s AS u hydry? to se na to asi taky nevztahuje co?
Myslim ze ne, ale co jsembzak vypozoroval, tak 3 za vterinu, coz me dela cca 120k...

casperdeluxe
Gorebelly

Příspěvek od casperdeluxe » 11.09.2012, 15:26 hod.

tam mě ta hydra taky střílí takhle. 3 kule z vteřinu. A ještě mě tak napadlo....Když bych si vzal 2H zbraň, nebylo by to efektivnější než 1H + off? v každém boji dávám hydru. Takže bych dmg u hydry rapidně zbedl. Momentálně 1 kule v critu 25-30k. Kdybych se dostal na 40 - 60k tak by to bylo výhodnější ne? Zase je pravda, že bych přišel o staty z off a o 8% CC

Kuki10
Globální moderátor

Příspěvek od Kuki10 » 11.09.2012, 15:32 hod.

casperdeluxe píše:tam mě ta hydra taky střílí takhle. 3 kule z vteřinu. A ještě mě tak napadlo....Když bych si vzal 2H zbraň, nebylo by to efektivnější než 1H + off? v každém boji dávám hydru. Takže bych dmg u hydry rapidně zbedl. Momentálně 1 kule v critu 25-30k. Kdybych se dostal na 40 - 60k tak by to bylo výhodnější ne? Zase je pravda, že bych přišel o staty z off a o 8% CC
Pochybuju ze najdes 2 hand, kterej ti vynahradi 1 hand a off hand....
Aspon u me tezko takovej....
30k staci bohate, casem zvednes.:-)

casperdeluxe
Gorebelly

Příspěvek od casperdeluxe » 11.09.2012, 15:57 hod.

jo no...potrebuju novou zbran a zvednout int.

Tyckin
Zhar the Mad
BattleTag:Tyckin#2872

Příspěvek od Tyckin » 13.09.2012, 05:56 hod.

Takže jak čtu, zatím to tedy vypadá, že hydra critical totálně ignoruje, zatímco archon ho plně využívá. No ono to dává logiku - hydra je éterický pomocník na kterého se mé bonusy a skily nevztahují, zatímco archon jsem já osobně.
Každopádně jestli fakt hydra crity ignoruje, je to škoda, měl bych více AP na crit, vyšší damage od hydry a o dost kratší cooldowny :) Přecijen mám critical chance 37% (brzy bude 45%) a damage kolem 300%, což už by bylo dost znát :wave:

Kuki10
Globální moderátor

Příspěvek od Kuki10 » 13.09.2012, 07:25 hod.

Tyckin píše:Takže jak čtu, zatím to tedy vypadá, že hydra critical totálně ignoruje, zatímco archon ho plně využívá. No ono to dává logiku - hydra je éterický pomocník na kterého se mé bonusy a skily nevztahují, zatímco archon jsem já osobně.
Každopádně jestli fakt hydra crity ignoruje, je to škoda, měl bych více AP na crit, vyšší damage od hydry a o dost kratší cooldowny :) Přecijen mám critical chance 37% (brzy bude 45%) a damage kolem 300%, což už by bylo dost znát :wave:
Tak ona ta haydra u me crituje za vterinu 2-3 to uz by bylo asi noc...
Ap on crit kdyz mas nq par itemech, tak uz to je znat dost....
Ale rek bych, ze hydey boostly uz tak dost.:)

Odpovědět

Zpět na „Wizard“