MF turnaj podruhe
Moderátor:Dark_Deamon
- Fraxinus
- Adviser
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:Fraxinus#2208
- Kontaktovat uživatele:
Škoda, ale stále to ještě jde v poho dohnat. Malý tip...příště použij konverzi. To pak jejich aura bude tvá a ne jejich.
Cirdan: Vítej...a neznáme se od někud?
Cirdan: Vítej...a neznáme se od někud?
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
Re: MF turnaj podruhe
to Cirdan: Vitej.. Koukam, ze se nam to tu rozjelo.. Asi hodne pomohlo zverejneni od Fraxinuse na strankach diablofans.. Ale to je dobre
Štěstí přeje připraveným...
Teda musim rict, ze jsem rad, ze se tedy nakonec nejaky MF turnaj kona a ze ho nehraji dva lidi :-) Gratulace organizatorovi!
DarkDaemon me upozornil, ze se neco takoveho chysta a je fakt fajn videt kolik lidi do toho jde a navic casto s HC chary!
Myslel jsem puvodne, ze se asi bohuzel nezucastnim nebot jsem mel hodne prace a ve volnu hral Dark Souls. Ale zanedlouho budu mit volno v praci a i kdybych se mel zucastnit jen "symbolicky", tak mi to asi neda se nepripojit :-) Takze uvidim, kdy s tim zacnu a kolik bude nakonec casu, ale po tom kolik jsem hledani predmetu v D2 venoval casu proste nemuzu nez zajasat, ze se konecne nasli lidi na to, aby turnaj probehl a sam se pokusit neco malo najit :-)
S jakym charem prijdu, to je otazka. Ale laka mne zkusit jeden z asi nejtezsich buildu, co uz jsem s nim drive koketoval. No nechte se prekvapit :-)
Prozatim vsem preji stastne prezivani a hledani!
DarkDaemon me upozornil, ze se neco takoveho chysta a je fakt fajn videt kolik lidi do toho jde a navic casto s HC chary!
Myslel jsem puvodne, ze se asi bohuzel nezucastnim nebot jsem mel hodne prace a ve volnu hral Dark Souls. Ale zanedlouho budu mit volno v praci a i kdybych se mel zucastnit jen "symbolicky", tak mi to asi neda se nepripojit :-) Takze uvidim, kdy s tim zacnu a kolik bude nakonec casu, ale po tom kolik jsem hledani predmetu v D2 venoval casu proste nemuzu nez zajasat, ze se konecne nasli lidi na to, aby turnaj probehl a sam se pokusit neco malo najit :-)
S jakym charem prijdu, to je otazka. Ale laka mne zkusit jeden z asi nejtezsich buildu, co uz jsem s nim drive koketoval. No nechte se prekvapit :-)
Prozatim vsem preji stastne prezivani a hledani!
Naposledy upravil(a) Aragorn dne 11.09.2012, 12:16 hod., celkem upraveno 1 x.
D2R FanaZealer lvl 96 (SC SSF, bez runových slov)
Hledá do grálu - už 'jen' Tyraels Might
Hledá do grálu - už 'jen' Tyraels Might
- Cirdan
- Wraith
- BattleTag:Cirdan #2807
Fraxinus: Známe a doufám, že se zítra uvidíme.
Dragonius: Přesně.
Dragonius: Přesně.
Zima se blíží.
Aragorn: Těším se, až se přidáš :-) A hlavně jsem zvědavá na tvoji postavu :-)
Cirdan: Také vítám :-)
Cirdan: Také vítám :-)
HC grál: 537/516 (-21)
@Aragorn ahoj to jsem zvedavej do ceho pujdes jinak ja si rozjel enchant sorcku budu to vsechno mlatit lukem asi se moc daleko nedostanu
Achievements: 7400 (92%)
- Fraxinus
- Adviser
- Kontaktovat uživatele:
To rád slyším a na hokej přijdu. Jestli hraje tvá mladá taky, tak ji zapoj
...Ancients, go, go go!
já vím který moje aury mám jen já a který aury se aplikují a ukazují pod mobama :-D ale prostě v tom chumlu a překvapení co mi můj milej "pomocník" připravil mi to nějak nedošlo :-D ale nevadí.
Přemýšlel jsem co bych jel za char. A doufám že tím někoho nezklamu když si vyberu trochu víc save tip postavy. Nakonec jsem si vybral Amazonku. pojede čistě na fire poškození. Exploding/Immolation Arrow. zbytek bych chtěl maxnout valkýru a pierce+nějaký úhyby. tak snad už to dám bez ripu :-)
Přemýšlel jsem co bych jel za char. A doufám že tím někoho nezklamu když si vyberu trochu víc save tip postavy. Nakonec jsem si vybral Amazonku. pojede čistě na fire poškození. Exploding/Immolation Arrow. zbytek bych chtěl maxnout valkýru a pierce+nějaký úhyby. tak snad už to dám bez ripu :-)
-
- Doom Knight
- Kontaktovat uživatele:
Fíha, vy všichni nějak jedete. Já jsem ještě neosvobodil Caina . A jeden RIP už byl skoro na cestě, když mě na p8 obklíčil Rakanishu s kámošema. Vyvázl jsem se 7/85 HP.
@ Asman nejedem...:-D právě začínám odznovu :-D takže jseš na tom líp než já, já teď udělal DoE :-D
- Dark_Deamon
- Archangel
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
Aragorn: Ahoj draku Nevím proč, ale někde v koutku duše jsem věřil, že tě to nenechá chladným. Kor když vím, že jseš taky vášnivej hledač pokladů Ať se ti daří co nejlépe, i když jak říkáš, jen symbolicky.
Takze hosi a devcata
Za dve hodky koncim tady v praci a mam do 22.9. dovolenou, to ovsem neznamena, ze budu sedet ve dne v noci u d2, z te doby budu asi tyden pryc na Slovensku na tom zminovanem MS v powerliftu, kde zavodim...
Preju Vam vsem, at se dari, prosim dodrzujte vsichni pravidla, je to pro blaho Vas i ostatnich, samozrejme, pokud se bude chtit pripojit nekdo novy, tak neni problem, pokud bude dodrzovat to, co ma...
Happy hunting preje RIP, a timto predavam na dobu me nepritomnosti zezlo Fraxinovi, udrz ten cirkus v chodu prosim, diky
Ahoj, a hodne zelenych/zlatych dropu
Za dve hodky koncim tady v praci a mam do 22.9. dovolenou, to ovsem neznamena, ze budu sedet ve dne v noci u d2, z te doby budu asi tyden pryc na Slovensku na tom zminovanem MS v powerliftu, kde zavodim...
Preju Vam vsem, at se dari, prosim dodrzujte vsichni pravidla, je to pro blaho Vas i ostatnich, samozrejme, pokud se bude chtit pripojit nekdo novy, tak neni problem, pokud bude dodrzovat to, co ma...
Happy hunting preje RIP, a timto predavam na dobu me nepritomnosti zezlo Fraxinovi, udrz ten cirkus v chodu prosim, diky
Ahoj, a hodne zelenych/zlatych dropu
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Možná je to blbost, ale napadlo mě, že by se do tématu, kde se sepisují výsledky mohla dát anketa, kde by se tipovalo, kdo asi vyhraje turnaj, co....?
- Fraxinus
- Adviser
- Kontaktovat uživatele:
Využiji své nové funkce zástupce pořadatele, abych ti řekl, že to není dobrý nápad...ale myšlenka není úplně marná...co takhle dát anketu, kolik bodů bude mít vítěz?
...Ancients, go, go go!
- Cirdan
- Wraith
- BattleTag:Cirdan #2807
Fraxinus: Co vim, tak Lucka D2 nikdy nehrála, takže to neklapne. Pokecáme zítra na hokeji, minule jsi zmizel tak rychle, že jsem tě nestihl odchytit. :-D
Zima se blíží.
No, nedokazu si tipnout ani sam sebe, natoz ostatni ale je mozne vyuzit tuhle myslenku a nejakou anketu udelat..
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Fraxinus: Kliďo piďo Jen nemám vůbec šajn, kolik by tak mohl vítěz udělat bodů...
@Dark_Deamon pockej si dokonce turnaje a zjistis to
Achievements: 7400 (92%)
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
DeathHero: Takže počkáme, až zkončí turnaj a pak budem hlasovat?
To by byla dobra anketa ale tipuji 157 bodu pro vyherce...