Hydry a critical hity
hydra prostě nejsi ty, mám pocit že na ní ani nefunguje life on hit (pokud to nezměnili), arcane power on crit (to určitě ne) atp. Prostě je to tvůj pomocník a ne ty sám, proto se na ní nevztahujou takovýhle osobní procy. Spíš mě vadí, když už je to takhle, že se ti vrací z hydry reflect dmg. I tak se hydra určitě vyplatí, její dmg je nezaplatitelnej a teď ta arcane dělá fakt divy.
- Kuki10
- Globální moderátor
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Kuki#2122
Re: Hydry a critical hity
Jsem ti rikal, ze ta arcane je fakt ulet.:-)Quetak píše:hydra prostě nejsi ty, mám pocit že na ní ani nefunguje life on hit (pokud to nezměnili), arcane power on crit (to určitě ne) atp. Prostě je to tvůj pomocník a ne ty sám, proto se na ní nevztahujou takovýhle osobní procy. Spíš mě vadí, když už je to takhle, že se ti vrací z hydry reflect dmg. I tak se hydra určitě vyplatí, její dmg je nezaplatitelnej a teď ta arcane dělá fakt divy.
Az vytahnu dmg ba 200k to ani nechcu videt.:-D
Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
-
- Gorebelly
- BattleTag:casperdeluxe#2494
A jak je to s AS u hydry? to se na to asi taky nevztahuje co?
- Kuki10
- Globální moderátor
Myslim ze ne, ale co jsembzak vypozoroval, tak 3 za vterinu, coz me dela cca 120k...casperdeluxe píše:A jak je to s AS u hydry? to se na to asi taky nevztahuje co?
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!
-
- Gorebelly
tam mě ta hydra taky střílí takhle. 3 kule z vteřinu. A ještě mě tak napadlo....Když bych si vzal 2H zbraň, nebylo by to efektivnější než 1H + off? v každém boji dávám hydru. Takže bych dmg u hydry rapidně zbedl. Momentálně 1 kule v critu 25-30k. Kdybych se dostal na 40 - 60k tak by to bylo výhodnější ne? Zase je pravda, že bych přišel o staty z off a o 8% CC
- Kuki10
- Globální moderátor
Pochybuju ze najdes 2 hand, kterej ti vynahradi 1 hand a off hand....casperdeluxe píše:tam mě ta hydra taky střílí takhle. 3 kule z vteřinu. A ještě mě tak napadlo....Když bych si vzal 2H zbraň, nebylo by to efektivnější než 1H + off? v každém boji dávám hydru. Takže bych dmg u hydry rapidně zbedl. Momentálně 1 kule v critu 25-30k. Kdybych se dostal na 40 - 60k tak by to bylo výhodnější ne? Zase je pravda, že bych přišel o staty z off a o 8% CC
Aspon u me tezko takovej....
30k staci bohate, casem zvednes.:-)
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!
-
- Gorebelly
jo no...potrebuju novou zbran a zvednout int.
Takže jak čtu, zatím to tedy vypadá, že hydra critical totálně ignoruje, zatímco archon ho plně využívá. No ono to dává logiku - hydra je éterický pomocník na kterého se mé bonusy a skily nevztahují, zatímco archon jsem já osobně.
Každopádně jestli fakt hydra crity ignoruje, je to škoda, měl bych více AP na crit, vyšší damage od hydry a o dost kratší cooldowny Přecijen mám critical chance 37% (brzy bude 45%) a damage kolem 300%, což už by bylo dost znát
Každopádně jestli fakt hydra crity ignoruje, je to škoda, měl bych více AP na crit, vyšší damage od hydry a o dost kratší cooldowny Přecijen mám critical chance 37% (brzy bude 45%) a damage kolem 300%, což už by bylo dost znát
- Kuki10
- Globální moderátor
Tak ona ta haydra u me crituje za vterinu 2-3 to uz by bylo asi noc...Tyckin píše:Takže jak čtu, zatím to tedy vypadá, že hydra critical totálně ignoruje, zatímco archon ho plně využívá. No ono to dává logiku - hydra je éterický pomocník na kterého se mé bonusy a skily nevztahují, zatímco archon jsem já osobně.
Ap on crit kdyz mas nq par itemech, tak uz to je znat dost....
Ale rek bych, ze hydey boostly uz tak dost.
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!