MF turnaj podruhe
Moderátor:Dark_Deamon
- Dark_Deamon
- Archangel
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
Taky jsem koukal, že za Sander's kousky je po 3 bodech. By mě zajímalo, co je na tom setu tak super, že je mezi exceptional a elite kouskama. Teď nemyslím v té tabulce, ale třeba na offico stránkách. Už i Sigon's má lepší bonusy.
bobi2187, Andario: Vítejte
bobi2187, Andario: Vítejte
Re: MF turnaj podruhe
samotný sanders botky bych pochopil kdyby měli víc bodů (2body třeba), protože to jsou suprový a dost žádaný botky, i rukavice jsou dobrý ale celej set hodnocenej po 3 bodech mi taky přijde trošku nadhodnocený. Osobně bych to dal asi takhle:
Sander's Paragon - 1b
Sander's Superstition - 1b
Sander's Taboo - 2b
Sander's Riprap - 2b
Celý set - 2b
po jednom bodu bych to nedával protože botky i rukavice jsou celkem kvalitní věcičky, ale srovnávat drop sander bot třeba s TO opaskem si myslím že moc nejde.
Sander's Paragon - 1b
Sander's Superstition - 1b
Sander's Taboo - 2b
Sander's Riprap - 2b
Celý set - 2b
po jednom bodu bych to nedával protože botky i rukavice jsou celkem kvalitní věcičky, ale srovnávat drop sander bot třeba s TO opaskem si myslím že moc nejde.
- Fraxinus
- Adviser
- BattleTag:Fraxinus#2208
- Kontaktovat uživatele:
Nebudu tu zavádět nějakou polemiku o tom, co je v kterém setu dobré a co ne, avšak Sander's je oficiálně vedený jako exceptional, i když pravda nemá žádný exceptional item ani v základu A už vůbec bych nespekuloval, čím je kterej set dobrej. Já například už jednou oblékl paladina do kompletního setu Tancred a byl to pořádnej bombarďák...i kldyž na první pohled je ten set naprostý šit.
Andario, bobi2187: Vítejte v turnaji. Přečtěte si pravidla, založte postavy a ve vedlejším topicu dejte vědět, co jedete. Tam budete mít právě jeden vlastní příspěvek, kam budete vkládat všechny vaše nálezy, ať je v tom přehled.
Andario, bobi2187: Vítejte v turnaji. Přečtěte si pravidla, založte postavy a ve vedlejším topicu dejte vědět, co jedete. Tam budete mít právě jeden vlastní příspěvek, kam budete vkládat všechny vaše nálezy, ať je v tom přehled.
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Já bych to dal všechno po 1 bodu a šmitec. Ale ne teď...v tabulkách, který jsou ke stažení, tak tam je to po 3 bodech, takže by to pak pro nové hráče mohlo dělat neplechu. Tím myslím, kdyby si to upravili ti, kteří už hrají, ale nově příchozí by neměli šajn, co se dělo.
Bodove se to upravovat uz NEBUDE, ale je fakt, ze to podle meho nazoru nema mezi lepsimi sety co delat...Stejne tak myslim Sanders,ale to je jedno...Stejne je vetsina lidi najde, tak to rozdil neudela
Edit: @Andario:Vitej
Edit: @Andario:Vitej
- Fraxinus
- Adviser
- Kontaktovat uživatele:
A abychon nezapomněli: I Fereka víkáme v klubu, i když ten zatím do tohoto threadu vědět nedal.
...Ancients, go, go go!
No a je to tu. Klasická moja chyba už som si myslel, že sa mi nemôže nič stať mal som cca 75 HP a na jednú ranu RIP. Ale nič to pôjdem znovu ten istý build, ale asi až na budúci týždeň tento už nemám vôbec čas.
- Fraxinus
- Adviser
- Kontaktovat uživatele:
Je to škoda, na druhou stranu jsem rád, že v tom už nejsem sám
...Ancients, go, go go!
@Ferek:Tak to je mi lito, ale jsem rad, ze to zkusis znovu...Preju priste vic stesti
Ferek: Je mi to líto. Taky jsem skoro mohla být před chvílí mrtvá, protože místo hraběnky na mě čekal v její místnosti boss pack zrůd s lukem. Tak mě to trochu zaskočilo
HC grál: 537/516 (-21)
Čo už. Človek sa učí na vlastných chybách, ale ja som asi nepoučiteľný stále rovnaké chyby.
to Ferek: taky je mi to lito, ale jeste mame skoro cely mesic.. Takhle na zacatku to jeste ujde :-)
to Andario: i Tebe vitam a hodne stastnych dropu..
to Andario: i Tebe vitam a hodne stastnych dropu..
Štěstí přeje připraveným...
škoda fereku, ale pořád si myslím že je lepší si ten rip vybrat na normalu bez věcí než ripnout třeba 2dny před koncem turnaje se 150b na kontě :-D
Vykračuju si tak k mefovi. Ve 3. patře si chci nejdřív vymlátit předsálí s Blood Lordama co hážou meteority. Začnu je rubat (pl8 nastaveno) a vše jde jako po másle. Fire resy jsem měl něco přes 50, takže mi ty meteory neubiraly nijak zásadně HP. vše vklidu léčil prayer merc + do toho občasná lahvička když HP klesl pod 3/4. Když v tom najednou merc natáhl Councily a zabalil to dřív než jsem mu stih bebí pofoukat. Je pravda že jsem viděl pod nima Fana auru ale v tom překvapení jsem si vůbec neuvědomil, že to co maj pod sebou NENÍ moje zaplá fanatic aura ale že to je jejich vlastní :-D než jsem si v hlavě sesumíroval že 1+1 je 2, tak jsem měl 42HP. Instinktivně jsem zamáčkl ESC a chtěl dát "Save and exit game". Jenže pak jsem si bůhví proč vzpoměl na jednu historickou větu. "Toho bohdá nebude, aby český král z boje utíkal" tak jsem nachystal prsty na fulku a lektvary, odmáčkl esc a hrdě se postavil svému osudu
- Cirdan
- Wraith
- BattleTag:Cirdan #2807
Přijde mi to zajímavé, tak jsem se rozhodl, že to zkusím, proto jsem si dnes, zhruba 20 minut po půlnoci založil Hammerdina. A aby byla sranda, tak je rovnou HC, které jsem prakticky nikdy nehrál.
Zima se blíží.
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
No nazdar. Dneska radši hrát nebudu. Vypadá to zas na nějakej černej den. R.I.P. vám oběma.
@Attia:To je mi lito, ale hrat HC s pouzivanim ESC na zachranu pred smrti je zbytecny, to muzes hrat rovnou SC...Z meho pohledu si tedy udelal jedinou spravnou vec...A navic, kazdy hrdina vi, ze jednou bude muset celit smrti, drive ci pozdeji
@Cirdan:Vitej
@Cirdan:Vitej
dík, ale já vůbec nevím co mě to napadlo myslet si že ta fana pod councilama je ta moje :-D prostě jsem viděl pod nima i pod sebou, prostě pod všema fana auru a říkám si "to je cajk, to je moje aura" :-D no...nebyla :-D ale nevadí rozjíždím novej char. Opět HC. Build a class ještě nevím.
Škoda paladina no, ale tak příště si už asi uvědomíš, že ta aura není jejich Těším se, s jakým dalším buildem přijdeš :-)
Já jsem zatím na začátku Nightmare, ale nemám moc resisty, tak postupuji pomalu a opatrně.
Edit: Ha, před chvílí jsme si říkala, že by se hodily TO rukavice a co nepadlo
Já jsem zatím na začátku Nightmare, ale nemám moc resisty, tak postupuji pomalu a opatrně.
Edit: Ha, před chvílí jsme si říkala, že by se hodily TO rukavice a co nepadlo
Naposledy upravil(a) raisen dne 11.09.2012, 11:54 hod., celkem upraveno 1 x.
HC grál: 537/516 (-21)