MF turnaj podruhe
Moderátor:Dark_Deamon
tak mam za sebou 1. akt nightmare padaly mi jenom kraviny az na tohle.
@Attia jo mas pravdu mam to o dost lehci mel se udelat cistej HC turnaj
@Attia jo mas pravdu mam to o dost lehci mel se udelat cistej HC turnaj
Achievements: 7400 (92%)
Re: MF turnaj podruhe
jako o nic nejde. každej si moh vybrat sc stejně jako si každej moh vybrat efektivnější build, ale aspoň je to funny :-D
jinak sem si říkal že přístě by se mohl udělat více specifickej turnaj. vybrat konkrétní obtížnost (hc/sc) kterou by jeli všichni stejně a navíc to třeba specifikovat jako "Necro HC mf tournament", kde by se hrálo JEN HC a zůčastnit by se mohli jen nekronauti :-D nebo by se dala anketa a lidi by si vybraly kterej class by se jel :-) a nakonci tournamentu by sem každej hodil screeny s levelem, výbavou, statama, skillama a mohly by se porovnat kdo jel jakýho necra. by mě zajímalo jak by ta soupiska třeba samých mf nekromantů nebo mf paladinů vypadala :-) hlavně by mě zajímaly ty odchylky ve statech a skillech :-)
jinak sem si říkal že přístě by se mohl udělat více specifickej turnaj. vybrat konkrétní obtížnost (hc/sc) kterou by jeli všichni stejně a navíc to třeba specifikovat jako "Necro HC mf tournament", kde by se hrálo JEN HC a zůčastnit by se mohli jen nekronauti :-D nebo by se dala anketa a lidi by si vybraly kterej class by se jel :-) a nakonci tournamentu by sem každej hodil screeny s levelem, výbavou, statama, skillama a mohly by se porovnat kdo jel jakýho necra. by mě zajímalo jak by ta soupiska třeba samých mf nekromantů nebo mf paladinů vypadala :-) hlavně by mě zajímaly ty odchylky ve statech a skillech :-)
- Fraxinus
- Adviser
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:Fraxinus#2208
- Kontaktovat uživatele:
hlásím zdolání 1. aktu normal. Ty potvory LE byly v kasárnách a pak v jailu zas Ale tentokrát ne všechny u sebe a už jsem hlavně přišel jak na ně.
+baví mě sledovat, jak v katakombách na mě naběhnou nas... dark-oni a krysáci, a po 4 static fieldech, než vůbec začnu po nich máchat sekyrou, je po nich.
.. pauza na večeři a pak pokračování.
+baví mě sledovat, jak v katakombách na mě naběhnou nas... dark-oni a krysáci, a po 4 static fieldech, než vůbec začnu po nich máchat sekyrou, je po nich.
.. pauza na večeři a pak pokračování.
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
- Dark_Deamon
- Archangel
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
raisen: Už máš ten klacík, kterým když mávneš, tak budeš lvl 30? Už mě ta vystřílená miliarda šípů leze napalicu Celkem by bodl
Před minutou jsem dosáhla 30. levelu
Snad mi padne Ort, jinak mě Diablo usmaží.
Snad mi padne Ort, jinak mě Diablo usmaží.
HC grál: 537/516 (-21)
- Fraxinus
- Adviser
- Kontaktovat uživatele:
nekecej, ty máš Sol?
...Ancients, go, go go!
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
raisen: Takže klacík už máš jo? Pujč mi ho Ináč hodně štěstí s pekelníkem
Fraxinus: Spíš si myslím, že by se jí Ort hodila kvůli lightning resistu. A nebo se pletu a už bude vařit Lore?
Fraxinus: Spíš si myslím, že by se jí Ort hodila kvůli lightning resistu. A nebo se pletu a už bude vařit Lore?
Na Ancients' Pledge. Na runy moc štěstí nemám, takže o Sol si mohu nechat jen zdát
Tak ja skejsnul na lvl 23 a teď mám tolik práce, že budu hrát asi až ve středu
Jinak procházim taky v pohodě, vyvolaný clay golem a merc to tankují.. Do davu monster hodim Life Tap a čekám na první tělo pro vykouzlení Poison Explosion, takže když schytám ránu, hned se mi life obnoví.. Uvidíme, jak to půjde dál...
Jinak procházim taky v pohodě, vyvolaný clay golem a merc to tankují.. Do davu monster hodim Life Tap a čekám na první tělo pro vykouzlení Poison Explosion, takže když schytám ránu, hned se mi life obnoví.. Uvidíme, jak to půjde dál...
Štěstí přeje připraveným...
- Fraxinus
- Adviser
- Kontaktovat uživatele:
Mě ve 3. aktu Solka padla dosud co pamatuju jen jednou z koncilů, možný je všechno Každopádně by tím zabila 2 mouchy jednou ranou. Měla by +skill, i rezisty.
...Ancients, go, go go!
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
raisen: Tak mi jeden hoď. Nemám žádnej
- Fraxinus
- Adviser
- Kontaktovat uživatele:
Dovolil jsem si na náš turnaj upozornit na stránkách Diablo2lod zde: http://diablofans.cz/diablo2lod/
...Ancients, go, go go!
- Fraxinus
- Adviser
- Kontaktovat uživatele:
Mě to bohužel napadlo až teď. Ale lepší pozdě než nikdy.
...Ancients, go, go go!
- Marast
- The Butcher
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Marast#2705
Tak vás tak lehce po očku sleduju a nemůžu se zbavit dojmu, že někteří pojali tento turnaj jako důvod si pořádně zahrát, zatímco jiní jej vyhrát.
Co se HC\SC hraní týče. Je dost podivné, že takový Dragonius, byť má minimální zkušenosti (ne-li žádné) s HC hraním, do toho praštil jako pro mě správnej chlap. Všechna čest
Naproti tomu DeathHero krásně prezentuje tu naši českou vychcanost. Samozřejmě měl při současných pravidlech možnost a využil ji, nicméně i já mám možnost vyjádřit svůj subjektivní pocit a tím je zklamání. Attia se v tomto ohledu vyjádřil diplomaticky a tím bych mu chtěl vyjádřit uznání. Mě to však nedá a musím říct, že jsi u mne klesl. Myslel jsem, že si i přes tu řadu nezdarů víc věříš. Jako zarytý HC hráč prostě beru SC style jako krok zpátky. Ale ber to čistě jako můj problém, ne tvůj. Jen chci, aby jsi to věděl...
Přes to všechno. Asi to nic neznamená, ale když vidím ty věrné pozůstalé co stále hrají tuhle skvělou hru s takovým entuziasmem, jsem rád, že tu stále tato komunita je.
Good night, good luck.
Co se HC\SC hraní týče. Je dost podivné, že takový Dragonius, byť má minimální zkušenosti (ne-li žádné) s HC hraním, do toho praštil jako pro mě správnej chlap. Všechna čest
Naproti tomu DeathHero krásně prezentuje tu naši českou vychcanost. Samozřejmě měl při současných pravidlech možnost a využil ji, nicméně i já mám možnost vyjádřit svůj subjektivní pocit a tím je zklamání. Attia se v tomto ohledu vyjádřil diplomaticky a tím bych mu chtěl vyjádřit uznání. Mě to však nedá a musím říct, že jsi u mne klesl. Myslel jsem, že si i přes tu řadu nezdarů víc věříš. Jako zarytý HC hráč prostě beru SC style jako krok zpátky. Ale ber to čistě jako můj problém, ne tvůj. Jen chci, aby jsi to věděl...
Přes to všechno. Asi to nic neznamená, ale když vidím ty věrné pozůstalé co stále hrají tuhle skvělou hru s takovým entuziasmem, jsem rád, že tu stále tato komunita je.
Good night, good luck.
"Released from a dark curse and bound to a higher calling." Wolfir Avenger
to Marast: Děkuji za uznání.. Zkušenosti s aktivním hraním Diabla mám od června 2012 :-)) ač to zní divně a pro mnohé, jak kdybych zaspal dobu, tak je to tak.. Dobu jsem nezaspal:-), jen jsem holdoval jiným RPG, či jiným hrám, ale teď hraju D2 a baví mě a HC mi přijde víc zajímavější a rozhodně větší požitek z hraní.. A co nevim, najdu buď na stránkách od fraxinuse nebo se zeptám raisen (tímto ďekuji). Takže jsem rád, že je tu prima komunita lidí D2 a já se můžu podělit s pocity hraním, ale i získat nové i cenné zkušenosti..
Štěstí přeje připraveným...
to já se zasek odpoledne na lvl 24 a mám za sebou hůl v magotech. zatím pořád pl8. pak byly nějaký povinosti takže jdu do hry až teď.
@ marast: jako na jednu stanu jsem doufal že když už někdo pojede SC, tak že aspoň pojede nějakej funny build, něco co to nebude řezat tak jako ta light trapa. na stranu druhou jsem rád že někdo jede sc s takovým "imba" buildem protože mě fakt zajímá ten rozdíl dropu mezi tím sc OP buildem a těma funny buildama na HC.
@ Dragonius: dřív to tu vypadalo s D2 komunitou stejně jako je to teď u D3. Nějakej nováček napsal dotaz tipu "co je to CoH" a z deseti komentářů bylo 9x "LOL, ROFL, N000b, výsměch atd..." Jenže tím že většina těch tro(t)llů (jak se teď navzájem v každým druhým D3 topiku pojmenovávaj) přešla na D3, tak v tématech o D2 komunikujou fakt už jen ti skálopevní fanoušci. To je trochu výhoda toho že vyšlo D3. Prostě tu zůstala kvalita a kvantita se přesunula na D3.
@ marast: jako na jednu stanu jsem doufal že když už někdo pojede SC, tak že aspoň pojede nějakej funny build, něco co to nebude řezat tak jako ta light trapa. na stranu druhou jsem rád že někdo jede sc s takovým "imba" buildem protože mě fakt zajímá ten rozdíl dropu mezi tím sc OP buildem a těma funny buildama na HC.
@ Dragonius: dřív to tu vypadalo s D2 komunitou stejně jako je to teď u D3. Nějakej nováček napsal dotaz tipu "co je to CoH" a z deseti komentářů bylo 9x "LOL, ROFL, N000b, výsměch atd..." Jenže tím že většina těch tro(t)llů (jak se teď navzájem v každým druhým D3 topiku pojmenovávaj) přešla na D3, tak v tématech o D2 komunikujou fakt už jen ti skálopevní fanoušci. To je trochu výhoda toho že vyšlo D3. Prostě tu zůstala kvalita a kvantita se přesunula na D3.
Uffffff, padl Diablo, ne já
Edit: Konečně mám tyčku s FCR i manou
Edit: Konečně mám tyčku s FCR i manou