MF turnaj podruhe
Moderátor:Dark_Deamon
není to mířeno nijak osobně ani jako narážka, každej si moh vybrat jestli pojede sc nebo hc ale přeci jen je rozdíl hrát sc a hc...clovek si na sc může mnohem víc dovolit riskovat. Kor když DeathHero jede li trapku, ta to fičí sama o sobě ve velkém stylu :-D ale jak jsem pasl, každej si moh zvolit SC takže to DeathHero prosím neber nijak jako výhrady vůči tobě co jedeš za char a že hraješ SC...;-) jen reaguju na udivenej obličej Dark_Deamona že už je někdo ve 4 aktu :-)
Re: MF turnaj podruhe
Tak další úlovek do sbírky sekera Berseker´s Hatchet, alespoň s helmou mám dva díly setu.. Screeny přidám později najednou po více.. A dneska už končim, tak zase zítra. Vám všem přeju hodně povedených dropů :-)
Štěstí přeje připraveným...
- Dark_Deamon
- Archangel
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
Attia: Tak já nevěděl, co jede za char a už vůbec ne, jestli HC nebo SC
Tak ať to lítá :-)
Jak koukám, tak jediná nevyužitá postava zůstal barbar, alespoň teda nikdo nenapsal, že by za něj hrál...
Jak koukám, tak jediná nevyužitá postava zůstal barbar, alespoň teda nikdo nenapsal, že by za něj hrál...
@ raisen: hele můžu se zeptat? Queequeg to má bejt postava z Moby-Dicka nebo to má jinej význam?
-
- Doom Knight
- Kontaktovat uživatele:
O babovi jsem také přemýšlel, ale nechám si ho nejspíš na HC příběh. Bowu jsem chtěl zkusit už delší dobu na SC, takhle to alespoň bude větší zábava.
Dragonius: Ferek psal o throw barbarovi, že za něho bude hrát :-)
Attia: Spojitost s Moby Dickem jsem zjistila až později :-) On se tak jmenoval jeden pes v Aktech X
Attia: Spojitost s Moby Dickem jsem zjistila až později :-) On se tak jmenoval jeden pes v Aktech X
HC grál: 537/516 (-21)
Tak to jsem přehlédl, tím pádem jsou všechny postavy v turnaji :-)
já mám první den hraní za sebou a celkem spokojenost. Čtyři setovky jen za 1. akt a 1. quest 2. aktu normal mi ještě nepadly :-)
já mám první den hraní za sebou a celkem spokojenost. Čtyři setovky jen za 1. akt a 1. quest 2. aktu normal mi ještě nepadly :-)
tak normal je za mnou celkem 8 bodiku snad to bude lepsi
Achievements: 7400 (92%)
Čaute, áno ja idem throw barbara, do obeda som dokončil 1 akt a som celkom spokojný, do kopy mám 5 bodov, 4 unikáty a jeden set. Nedávno som sa vrátil z tenisu tak potom večer ak bude čas alebo zajtra všetko zaktualizujem. Menší problém som mal iba s Pitspawn Fouldog, ale aspoň mi nechal unikát .
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
He he...já mám za sebou 3,5 hoďky a smrdím ještě v 1.aktu A to jsem nikde nebyl 2x. Hold, než se s Amou někam prostřílím, tak je to věčnost. Ale trpělivost přínáší růže. Až bude level 30 => Freezing Arrow + Valkyrie tak to bude jiný kafe
Taky koukam s otevrenou pusou, kde uz je DeatHero :-) ja taky cekam na Poison Novu a pak to snad pujde lip...
Skoro všichni tady čekáme na 30. level Proč nemohou ti obchodníci prodávat tyčku, která bude přidávat jak FCR, tak manu To snad taková vzácnost není, ne?
Co prodavat, ale rovnou by ti ji dali pri uvitani jako podekovani, ze je jdes zbavit zla
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
raisen: Protože by ta "tyčka" byla stejně jen pro Sorceress
Dragonius: Nadruhou stranu...je fajn, že je někdo tak daleko. Já to třeba vnímám tak, že je aspoň koho dohánět...bodově myslím
Dragonius: Nadruhou stranu...je fajn, že je někdo tak daleko. Já to třeba vnímám tak, že je aspoň koho dohánět...bodově myslím
Ale ne, to já se vždy dívám po těch tyčkách pro nekromanty
to Dark_Deamon: i me to nevadi, beru to jako vetsi duvod hrat a dohanet leadera hry
to raisen: taky hazim ocko po necro hulce, alespon + par skilly k poison a clay golem :-)) ale to by byl sen...
to raisen: taky hazim ocko po necro hulce, alespon + par skilly k poison a clay golem :-)) ale to by byl sen...
tak ono dohánět light trapku na SC s těma buildama co hraje zbytek a ještě k tomu na HC :-D myslím že to není zrovna vyrovnanej match co se postupu hrou týká :-) s dropem si myslím že je vcelku jedno jak daleko seš...jen má tu výhodu že se může mnohem víc zaměřit na mf a ne na životnost charu zaprvé proto že je na SC takže strach ze smrti není, a zadruhé zabíjí ze save pozice takže další plus proč může všude nacpat topazy ;-) i když si myslím že s tímhle buildem a na SC má asi tournament vyhranej, tak mě dost zajímá jakej bude poměr jeho dropy vs třeba fraxovi kterej jede hitme sorcku na HC...