Prosím o pomoc
neviem no, staty mi pridu uplne pohode na act2, mozno aj 3 pokial by si doplnil nejaky life gainer, napr loh... co sa tyka buildu, tiez relativne pohode, akurat je fakt, ze som si absolutne nevsimol ze tam nemas WC s impunity, pretoze si nepamatam ze by som videl nejakeho barbara bez toho, tak automaticky som vypustil moznost ze tam nie je ... pod lampou najvacsia tma takze to tam urcite daj, bud za OP alebo miesto BR
Re: Prosím o pomoc
s niecim podobnym som daval A 3/4 akurat som zo stitom+HoC a cleave na lepsi LoH pri velkych skupinach (250 LoH bohate staci-overene) sam o sebe je cleave velmi nedocenena abilita s runou Broad sweep dava 175% wpn dmg a trash mobs je skutocne trash pripadne s Gathering storm su obiehajuce Fast Fire chains packy doslova na smiech
myslim ze gear je dostacujuci na cokolvek na inferne
Dualky som skusal ale neprisiel som im nejako na chut WW/sprit spec mi pride taky na hlavu (aj ked je bezpochyby efektivny, vsak ho doskoro blizzard nerfne) a dobra obojrucka mi este nepadla
myslim ze gear je dostacujuci na cokolvek na inferne
Dualky som skusal ale neprisiel som im nejako na chut WW/sprit spec mi pride taky na hlavu (aj ked je bezpochyby efektivny, vsak ho doskoro blizzard nerfne) a dobra obojrucka mi este nepadla
mozno ani nie, v minulom patchy ho este kus posilnili... keby chceli, tak ho nerfnu uz predtym, je to dost dlho pouzivany buildBoris píše:Dualky som skusal ale neprisiel som im nejako na chut WW/sprit spec mi pride taky na hlavu (aj ked je bezpochyby efektivny, vsak ho doskoro blizzard nerfne) ...
Děkuji všem za vaše návrhy a názory a vyzkouším vše co jste mi poradili...Celou dobu jsem si myslel že to není možný a že jsem prostě jen lopata .Dík že jste mi to potvrdili ...Trochu potrénuju a snad to půjde..Když ne ta jdu hrát pexeso
doporučuju spíš tetris, ale i pexeso je dobrý ;D jinak ty staty jsou fakt v pohodě a wc+impunity by tě mělo posílit dostatečně i na dohrání. u enchantress si změň poslední skill na 3% atk speed, je to dle mého použitelnější. ten hex nepoužívá zrovna chytře.
snad jen crit hit dmg bys mohl mít větší, ale nemělo by to být tak zásadní, abys nedával
ono ten frenzy s maniacem není špatnej, ale zkus si sidearm. možná tím revengem nestíháš houfy pobít tak rychle, jak bys mohl se siderarmem.
snad jen crit hit dmg bys mohl mít větší, ale nemělo by to být tak zásadní, abys nedával
ono ten frenzy s maniacem není špatnej, ale zkus si sidearm. možná tím revengem nestíháš houfy pobít tak rychle, jak bys mohl se siderarmem.
to bol ako tip na high end ked nevies co mas robit s prachami alebo progres aktami , do 4 M nezozenies "high dps zbran" a to nehovorim o "1k rezistoch a 1200 LOH"[/quote]
Chytracku, to co mam na sobe me stalo 4m dohromady, a 3. act projdu za 1h 45minut bez ripu, ty ze to nejde mit 1k physicalu a firu :-D
obcas si pripadam jako bych hral jinou hru
Chytracku, to co mam na sobe me stalo 4m dohromady, a 3. act projdu za 1h 45minut bez ripu, ty ze to nejde mit 1k physicalu a firu :-D
obcas si pripadam jako bych hral jinou hru
za kolik jsi koupil tu svojí offhandku? jen mě to zajímá, jak moc se mám rozčilovat, za kolik jsem koupil moji
v0kurka píše:za kolik jsi koupil tu svojí offhandku? jen mě to zajímá, jak moc se mám rozčilovat, za kolik jsem koupil moji
kterou myslis? mam novou... ale starou mam na prodej :-)
ten spear za kolik jsi koupil mě zajímalo.
palecnik píše:to bol ako tip na high end ked nevies co mas robit s prachami alebo progres aktami , do 4 M nezozenies "high dps zbran" a to nehovorim o "1k rezistoch a 1200 LOH"
obcas si pripadam jako bych hral jinou hru[/quote]
bud mas jedno druhe alebo tretie kombinaciu vsetky troch LOH/rez/Crit+crtit dmg tak aby to malo zmysel za 4m ani omylom si schopny kupit 1-2 solidne veci co nejaky zufalec hodil pod cenu a zvysok uz nejako popada ked si taky borec tak mi nakup KOMPLET gear na pohodove hranie inf do tej sumy potom ti to preplatim a prihodim nieco navyse
teraz po patchi sa to kupit asi bude dat pohode aj za taku sumu... aj Asocial sem daval stream kde nakupil veci pre ww barba za nejakych 3,5m a dal s tym run v acte 3 za nejakych 1:20 ci kolko pisal... staty mal asi ine ako pise palecnik, ale to je v podstate fuk, ide o to ako to davas s takym gearom... ale to je uz potom aj o tom ako to clovek zahra... zrovna ww je sice mindless build, ale tiez to chce chvilu kym sa clovek do toho dostane a kym si vychyta taktiky na rozne elite kombinacie
Punky - Borisovi to nevysvetlis, on tu hru navrhoval. Delal u Blizzardu.
v0kurka - 100k
v0kurka - 100k
Ahoj,..před nedávnem jsem tady prosil o radu a vy jste se na to nevykašlali a poradili mi...akt 2 jsem přešel naprosto bez problémů a ted dělám akt 3 a zatím to šlape jak hodinky ...Takže tímto ještě jednou všem velmi děkuji
- azaxsyndrom
- Gorebelly
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Kargath #2439
Právě doskládavám poslední část na WW barbara ... chyběj jen rukavice to momentálně se staty : 880 ress all s WC 38 % Crit 285 % Crit damage 34k DPS 8100 Armor a 42k Life a teď se podržte celková cena zatím je 2 414 804 goldíků ..... takže nechci slyšet že je to nesmysl .... zkoušel sem začátek Act 3 a pohodička ...fury krásně nabýhá ...addi padaj a myslel sem že mi budou dávat záhul elite packy s Mortarem,Desacrator atp ..ale vůbec krásně se tomu dá vyhnout )
Naposledy upravil(a) azaxsyndrom dne 09.09.2012, 21:55 hod., celkem upraveno 1 x.
nabíhá*
to jsem zvědavý, co uvidím, až se ti aktualizuje profil opravdu všechny věci jsou koupené, nebo jsi vedle té 2,5 mil investice už nějaký item vlastnil?
to jsem zvědavý, co uvidím, až se ti aktualizuje profil opravdu všechny věci jsou koupené, nebo jsi vedle té 2,5 mil investice už nějaký item vlastnil?
- azaxsyndrom
- Gorebelly
Mám druhá eugip ale to na Rend barbara one handa se štítem .... s kterým momentálně chodím a farmím druhý act a goldíky na to sem si poctivě vydělal.....co sem si vydělal šlo se hned na Aukci a čučel sem po itemech na WW barbíka )
- azaxsyndrom
- Gorebelly
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Karg ... ro/7307300 tak tady sem to konečně složil ...celková cena 2 464 804 g ..... staty : WC/BC - 36K DPS 800 all ress ... 52,70 % Crit schance, Crit Damage 217% a LOH 1250 3act Korssik Bridge nádhera padá to samo )
ale jo, tomu věřím, že se tohle povedlo složit takhle lacino. gratz.
Říkám to furt - výzva aspon trošku by bylo složit equip za 1 mega a dát s tim act 3 a 4. Cokoliv nad dvě mega je ztráta času zkoušet když je dopředu jasný, že to dáte.
za 1mega to zlozis, ale urcite nie na BO za jeden den... ale za par dni, na bidy si myslim ze by to slo keby mal clovek trochu casu to sledovat... holt, uz aby spravili tu web aplikaciu AH
2 azaxsyndrom: celkom pohode, ale u helmy mi chyba socket... ten ja proste musim mat a na to ze si to skladal primarne na ww barba, chyba ti speed bonus na bootsoch...
2 azaxsyndrom: celkom pohode, ale u helmy mi chyba socket... ten ja proste musim mat a na to ze si to skladal primarne na ww barba, chyba ti speed bonus na bootsoch...