nevím jestli se to sem zrovna hodí, ale doufám, že ano.
Ve zkratce se jedná o můj youtube channel, na kterém zveřejňuji své videa z diablo 3, ale i z jiných her. Nejde čistě jen o gameplay, ale také o rozdávání rad, zkoušení různých buildů a výzev (např pokořit inferno s malým budgetem) + Informace o novinkách v hrách obecně. Zatím sem tedy zaměřen hlavně na diablo 3, minecraft a skyrim, ale časem rozšířím obzory i na hry typu battlefield 3 atd.
Nejde tu o nějaký honěný ega ani nic podobného. Jde čistě o videa pro danou herní komunitu. Ve světě je to celkem běžné v české republice to moc běžné není.
link na channel: http://www.youtube.com/user/MrProjax
Něco málo o mně:
Jmenuji se Honza, je mi 23 let a pocházím z Prahy. Hrám se věnuji již od útlého dětství. Začínal sem na FPS hrách typu Americas Army, CS 1.6 a RTCW:ET. Časem se přešel na wowko, kde jsem raidoval na vysoké úrovni v velmi kvalitních mezinárodních i českých guildách. Víceméně jsem byl a trošku stále jsem elitista, ale to spíš ve smyslu, že nerad skipuju champion packy a nemám moc rád, když s někym hraju a on to kazí. Ale to už sem taky omezil, takže sem vlastně takový přátelský kluk.
Diablo kariéra:
No hodně let zpátky sem hrával D2 a to hlavně zaměřený víc na PvP. Moji oblíbenou postavou byl FoH paladin a pak samozřejmně Sorcka na farmení. V diablu 3 jsem se věnoval hlavně softcoru a to za všechny chary. Hlavní a oblíbený char je monk s kterým sem prošel celé inferno (celé inferno sem prošel i s mágem, ale ten zas tak supercool zábavný nebyl

Závěr:
No mé videa budou zaměřené ze začátku hlavně na monka a jeho problematiku, ale jelikož hraju s kamarády, kteří hrají jiné classy tak ve svých videích budu probírat i ostatní.
Takže se na vás kluci a holky těším a doufám, že se vám něktéré videa budou aspoň trošku líbít a omlouvám se za svůj dlouhý a divný přednes a pár gramatických chyb.
PS: Moméntálně uploaduji 1ní část Inferno bosskillů (act 1 +act 2), která bude hotova někdy do hodinky a večer // přes noc uploadnu druhou část.
Projax