No kdovi jak to dopadne, treba bude farmeni oproti PvP zlaty.:-)))G4rrus píše:No právě o tom to je...už je tam jen ten farming... PVP prostě mělo přijít hned, na vývoj měli času dost
Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2
No kdovi jak to dopadne, treba bude farmeni oproti PvP zlaty.:-)))G4rrus píše:No právě o tom to je...už je tam jen ten farming... PVP prostě mělo přijít hned, na vývoj měli času dost
Dle mě není třeba dvojnásobný drop, ale jiný drop. Některým to padá furt. Dvojnásobný drop stávajícího systému -> co je teď za 50M, tak pak bude třeba za 30M, protože toho bude 2x víc. To nic nevyřeší. Navíc u mě - 2x nula legendary je pořád nula legendary.v0kurka píše:myslíš připravit těma věcma, co nepadaj? včera jsem si dal zase pár runů, dropnul jsem věci za pár milionů, ale nic bomastickýho. takže jsem znechucenej a nejspíš budu hrát hardcore, než vydaj patch, kde zdvojnásoběj drop a vrátěj monstrům na inferno staty jako po vydání.
doporučuju hardcore ;D ten primárně plánuju hrát, než vyjde novej patch. pokud se něco zásadního nezmění, nemám zájem hrát desítky hodin, abych zažil okamžik štěstí. nebudu hrát vůbec, nebo si ozkouším Torchlight 2RedDwarf_Cz píše:Mě od patche nespadlo nic, co bych prodal. Asi 5 věcí a nejlepší výdělek byl 240k za 63ilvl. helmu!!! Nic, nemám absolutně šanci něco prodat. Vůbec z toho patche nemám radost. Co se týče mě, ten patch mi totálně zruinoval hratelnost a požitek ze hry.
Pokud hráči nepadne fakt něco super, je to neprodejné.