Gemy
Dobrý den,
mám dotaz ohledně gemů,trápý mě jedna věc.Vyexpil jsem jawallera na max tedy na 10 a můžu dělat jen šutry třeba na 70% crit.Jak docílím toho abych si mohl pořídít max 100%,To musím koupit recept nebo ten šutr? Jelikož jsem ho našel jen za 22mega jeden kus,jestli jsem to teda hledal zprávně.
Děkuji za vaše rady a připomínky.
mám dotaz ohledně gemů,trápý mě jedna věc.Vyexpil jsem jawallera na max tedy na 10 a můžu dělat jen šutry třeba na 70% crit.Jak docílím toho abych si mohl pořídít max 100%,To musím koupit recept nebo ten šutr? Jelikož jsem ho našel jen za 22mega jeden kus,jestli jsem to teda hledal zprávně.
Děkuji za vaše rady a připomínky.
Re: Gemy
Na Infernu všude, ale šance je fakt strašně malá. Navíc potřebuješ recepty na všechny tři (tj. Flawless star, Perfect star a Radiant star), aby jsi mohl craftit ten poslední. A i když budeš mít všechny ty recepty, tak vycraftit ten poslední o moc levněji, než jeho náku na AH nevyjde. Jsou tam hrozný poplatky za craft a těch gemů potřebuješ fakt hodně.
díky za info,ale nějak se to udělat musí,to mám tak do důchodu co dělat:Dkojot píše:Na Infernu všude, ale šance je fakt strašně malá. Navíc potřebuješ recepty na všechny tři (tj. Flawless star, Perfect star a Radiant star), aby jsi mohl craftit ten poslední. A i když budeš mít všechny ty recepty, tak vycraftit ten poslední o moc levněji, než jeho náku na AH nevyjde. Jsou tam hrozný poplatky za craft a těch gemů potřebuješ fakt hodně.
Mne padol za cca 200hod hrania len jeden na Flawes star Emerald
Ale asi to bude fakt rozumnejšie zohnať na AH
Ale asi to bude fakt rozumnejšie zohnať na AH
Ten planek stoji necelych 7 milionu, takze to neni tak strasne
Jinak, mam malou radu. Pokud chces nakupovat a craftit gemy, kupuj je po ranu, protoze cena je nizsi, nez odpoledne. Alespon tak jsem to zatim vypozoroval.
Jinak ja take hodne craftim gemy. V podstate do tech gemu ukladam sve goldy. Je to takova nemovitost
Goldy ve hre totiz podlehaji inflaci, takze nema smysl udrzovat na konte velke mnozstvi goldu.
Jinak, mam malou radu. Pokud chces nakupovat a craftit gemy, kupuj je po ranu, protoze cena je nizsi, nez odpoledne. Alespon tak jsem to zatim vypozoroval.
Jinak ja take hodne craftim gemy. V podstate do tech gemu ukladam sve goldy. Je to takova nemovitost
Goldy ve hre totiz podlehaji inflaci, takze nema smysl udrzovat na konte velke mnozstvi goldu.
A to si mnoho lidí plně neuvědomuje. Dobrý tip, ale jen do té doby než nějak upraví gemyfinc píše:V podstate do tech gemu ukladam sve goldy. Je to takova nemovitost
Ne vážně, u D3 si nemůžeš být do budoucna jistý ničím. Ale jako krátko až střednědobá investice asi nejlepší komodita.
Dlouhodobe se vyplati asi jen Paragon level ))
Je to na rozhodnuti Blizzardu. Gemy vychazeji asi nejlepe. Na druhem miste goldy a na poslednim jsou samotne itemy, ktere jsou nejrizikovejsi. Patch 1.0.4 je toho dukazem.
Blizz vyda dalsi patch, kde se obevi diamanty se super vlastnostmi a emeraldy jsou v haji Ale budu doufat, ze se to v nejblizsich tydnech nestane
Je to na rozhodnuti Blizzardu. Gemy vychazeji asi nejlepe. Na druhem miste goldy a na poslednim jsou samotne itemy, ktere jsou nejrizikovejsi. Patch 1.0.4 je toho dukazem.
Blizz vyda dalsi patch, kde se obevi diamanty se super vlastnostmi a emeraldy jsou v haji Ale budu doufat, ze se to v nejblizsich tydnech nestane
-
- Zhar the Mad
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Reptile#2445
ja goldy premienam na mythic health potion. tam si myslim, ze v datadisku nieco urobia a u vendora stupne ich cena. Ja ich zatial u neho nakupujem a pockam ako sa to vyvrbi.
To bych se nebál. Další gem bude nejdřív v případném datadisku, ale upravit se dá drop gemů, způsob jejich obchodování na AH/RMAH atd.
Jinak ještě lepší než gemy jsou eura
hm vekmi zajímavé,ale nechapu ten důvod,proč jednou tak a pak zase takhle.Myslím,že by to chtělo nějak sjednotit,neboť po ránu,fakt nemám čas:Dfinc píše:Ten planek stoji necelych 7 milionu, takze to neni tak strasne
Ono se řekne euro,ale musí taky někdo být kdo ti je dá,jinak si je můžeš koupit leda v monopolech:)Nekronaut píše:To bych se nebál. Další gem bude nejdřív v případném datadisku, ale upravit se dá drop gemů, způsob jejich obchodování na AH/RMAH atd.
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
Pokud chces vycraftit nejaky, tak se stav za mnou.
Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
No rád bych,ale jsem chudej,jak myš v kostele.I když si myslím,že nemám málo nahráno,tak se nedostanu přes 1 mega a to jsem si jak i tak vybavil 3 postavy,takže díky za nabýtku.prostě na to nemám:(Kuki10 píše:Pokud chces vycraftit nejaky, tak se stav za mnou.
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
Ja zato nechci nic navic, takze jak budes mit tak neni problem:)Bur píše:No rád bych,ale jsem chudej,jak myš v kostele.I když si myslím,že nemám málo nahráno,tak se nedostanu přes 1 mega a to jsem si jak i tak vybavil 3 postavy,takže díky za nabýtku.prostě na to nemám:(Kuki10 píše:Pokud chces vycraftit nejaky, tak se stav za mnou.
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!
to jsi sice asi hodnej člověk,protože se jich jako ty asi moc nenajde,ale hezky řečeno,že nechceš nic navíc,když si nepodal ani info,kolik stojí u tebe základ:DKuki10 píše:Ja zato nechci nic navic, takze jak budes mit tak neni problem:)Bur píše:No rád bych,ale jsem chudej,jak myš v kostele.I když si myslím,že nemám málo nahráno,tak se nedostanu přes 1 mega a to jsem si jak i tak vybavil 3 postavy,takže díky za nabýtku.prostě na to nemám:(Kuki10 píše:Pokud chces vycraftit nejaky, tak se stav za mnou.