Pomoc pri oceňovaní predmetov
-
- The Butcher
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:spiderer#1213
Re: Pomoc pri oceňovaní predmetov
Maj, 1979 goldu u vendora.. to je asi max
HC THE EXPENDABLES: KILLER 60 (100)
Armory: http://eu.battle.net/d3/en/profile/spiderer-1213/
DiabloProgress: http://www.diabloprogress.com/hero/spid ... r/27001068
Armory: http://eu.battle.net/d3/en/profile/spiderer-1213/
DiabloProgress: http://www.diabloprogress.com/hero/spid ... r/27001068
To určitě někdo koupí dráž. Když to dáš na bidování od 10k, tak to určitě prodáš za nějakou slušnou cenu (pár stotisíců). Má to všechny staty, který jsou potřeba (kromě socketů). Všechny jsou sice nízký, ale myslím že si to někdo na MF koupí (ikdyž ten MF taky není závratnej).
Obávám se, že o statisíce rozhodně nepůjde. Podobných itemů jsem dal vendorovi desítky.
Myslím že to přes těch 100k může hodit. Já takový itemy už taky rovnou rozkládám, protože potřebuju volný sloty na AH, ale pro někoho může být i těch 100k pěknej výdělek...
-
- Zhar the Mad
- BattleTag:Reptile#2445
na farmenie nightmare su to obstojne gate
na zacatku A1 Hell jsem hitnul 53lvl a nasadil tuhle krasnou staffku, ( http://eu.battle.net/d3/en/profile/Zalj ... ro/2796929 ) - ktera mi nedavno padla pri farme A1 Inferna - coz znamenalo okamzity narust DPS asi o 10k a progress z 53 na 59 lvl behem cca 2-3 hodin (A1 / A2 Hell). Behem par dnu (nehraju kazdy den) ji vyuziju i pro dotahnuti WD a Monka na 60, a pak bych ji rad poslal do sveta. Pro rychle zvyseni lvl z 53 na 59(60) pro Int a Dex chary mi prijde idelani, moc podobnych zbrani, ktere zvysi tak razantne DPS jsem na lvl 53 nevidel a krajim s ni vse jako po masle aniz bych mel ostatni staty nejak uber (butcher dole za 5 sekund apod) ale mozna se pletu
co myslite?
PS: ten narust byl bez amuletu, co mam na krku, ten jsem nasadil az o lvl pozdeji - mimochodem, ma nejakou slusnou cenu?
DIKY
co myslite?
PS: ten narust byl bez amuletu, co mam na krku, ten jsem nasadil az o lvl pozdeji - mimochodem, ma nejakou slusnou cenu?
DIKY
Ad ta stafka s poníženým levelem - takových a ještě lepších jsou na AH hromady "za pár korun"
Mám barbara 44lvl na nightmare a právě jsem mu 1hand s cca 70dps vyměnil za 670dps se socketem a 130 str. a stála mě tuším 500k, má mínus 16 level
Damage s investicí dalších 100k do ostatního gearu šel za cca 700 na bezmála 7k, tzn. 10x nahoru, takže teď to bude A3 a A4 nightmare těžký speedrun A i na hellu s ní pěkně dlouho vydržím
Mám barbara 44lvl na nightmare a právě jsem mu 1hand s cca 70dps vyměnil za 670dps se socketem a 130 str. a stála mě tuším 500k, má mínus 16 level
Damage s investicí dalších 100k do ostatního gearu šel za cca 700 na bezmála 7k, tzn. 10x nahoru, takže teď to bude A3 a A4 nightmare těžký speedrun A i na hellu s ní pěkně dlouho vydržím
Do 100k se dá koupit plno věcí, který jsou srovnetelný nebo lepší než ta staff... Ten required lvl může být až -16 tuším. Jinak s 10 jsou běžný.
-
- Gorebelly
- BattleTag:casperdeluxe#2494
-18 je max myslím. měl jsem 1h crossbow -18. víc jsem neviděl ještě. jinak taky mám 2h weapon která má 895dps a req. level 8
- 16cmfan
- Gorebelly
- BattleTag:sestnastka#2408
- Kontaktovat uživatele:
Dnes mi padla palica, mám pocit, že pre niekoho by sa hodila, čo poviete za koľko by som ju predal???
asi nevidíte ten obrázok, no mne ho ukazuje normálne
ale myslím si že je to už jedno, bola to dobrá vec len ja somár som predával viac vecí a nevšimol som si že som predal aj túto palicu
v skratku dps 971
2-h
350 Strength
230 Dexterity
123 vitality
Crit hit Damge +166
Socket
ale myslím si že je to už jedno, bola to dobrá vec len ja somár som predával viac vecí a nevšimol som si že som predal aj túto palicu
v skratku dps 971
2-h
350 Strength
230 Dexterity
123 vitality
Crit hit Damge +166
Socket
- Venom
- Redaktor DiabloFans.cz
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:Venom#21979
Caute, nejaka hodnota ?
Vdaka
Vdaka
-
- Zhar the Mad
zapamatajte si, ze 2 hand zbran pod 1000 je bezcenna. takych tam je mraky a kupis ich aj za 5000 goldov. po patchi im sice navysili crit damage a staty, ale o to je to pod 1000 dps takmer bezcenne.
-
- Zhar the Mad
Lidi, nestrkejte sem pořád úplně bezcenné či běžné věci, co se dají najít na aukci. Jestli a jakou to má cenu zjistíte dost snadno, stačí zadat podobné parametry na AH a porovnat Sem patří to ostatní, co tam v podobné kombinaci statů prostě není k nalezení.