Tip kdy Alkaizer dosahne levelu 100
Tak jsem se zbezne dival na http://www.diabloprogress.com/ a je videt, ze ten blazen Alkaizer uz ma level 98. Kdy myslite, ze dosahne 100?
Ja osobne tipuji dnesni vecer
Ja osobne tipuji dnesni vecer
Re: Tip kdy Alkaizer dosahne levelu 100
to hraje solo? jestli jo, tak je docela pán, ono nejde jen o to hrát 24/7, ale musí ještě efektivně farmit, zajímalo by mě, kolik mu droplo legendárek
Ja si prave nejsem jistej, jestli hraje sam, nicmene, tady je odkaz na jeho stream: http://www.twitch.tv/alkaizerx
Bohuzel momentalne nejak stream nejede
Bohuzel momentalne nejak stream nejede
kedze hraje na US serveri, predpokladam ze je niekde z USA a okolia, takze momentalne tam ma tak cca 3hod rano. Takze asi siel spat a nahodi tak o dalsie 2 hodiny, ked si pospi DD (noliferom stacia 2h spanku)
Nechapu, jak si vubec mohl dovolit jit spat :O
To je velka, ale velka nekazen, tohle!
To je velka, ale velka nekazen, tohle!
Expy se daji farmit tak, ze se to taha pres Survival Bonus.
Za Witch Doctora treba takto
Princip je stejny i u jinych postav, ale dela se to tak, ze se najde misto, kde dostavji dmg z nejakych efektu na zemi, coz jsou treba takove ty zelene ryhy v zemi na ceste k Belialovi, kde z toho prskaji ty ohne a pak uz jen zbyva poskladat equip s rezistama v kombinaci s vecma na life regen tak, aby dostal dmg a aktivoval se survive bonus a life regen to pak vytahl zase zpet at postava nechcipne, ale zaroven ten life regen nesmi byt moc vysoky, aby to nezregenerovalo moc life a postave se tim padem pri utrzeni dalsi dmg nezapl ten survi bonus.
Jednoduse receno life regen musi zregenerovat jen tolik life kolik bere ten ohen nez da postave znova dmg a zadny life navic.
Pak muze byt clovek klidne afk a jen obcas se pohnout, aby ho to neodpojilo ze hry.
Za Witch Doctora treba takto
Princip je stejny i u jinych postav, ale dela se to tak, ze se najde misto, kde dostavji dmg z nejakych efektu na zemi, coz jsou treba takove ty zelene ryhy v zemi na ceste k Belialovi, kde z toho prskaji ty ohne a pak uz jen zbyva poskladat equip s rezistama v kombinaci s vecma na life regen tak, aby dostal dmg a aktivoval se survive bonus a life regen to pak vytahl zase zpet at postava nechcipne, ale zaroven ten life regen nesmi byt moc vysoky, aby to nezregenerovalo moc life a postave se tim padem pri utrzeni dalsi dmg nezapl ten survi bonus.
Jednoduse receno life regen musi zregenerovat jen tolik life kolik bere ten ohen nez da postave znova dmg a zadny life navic.
Pak muze byt clovek klidne afk a jen obcas se pohnout, aby ho to neodpojilo ze hry.
lepsie video ako ziskavat rychlejsie expy viz zde:
Diablo 3 - Paragon Powerleveling Guide (1mil exp every 4 minutes) - YouTube
http://www.youtube.com/watch?v=YtF_89NfRww
Diablo 3 - Paragon Powerleveling Guide (1mil exp every 4 minutes) - YouTube
http://www.youtube.com/watch?v=YtF_89NfRww
Můj tip je zítra večer. Každý level zabere cca 7h, ten poslední tak 7-9h, kdo ví. Dnes to určitě nebude .
Tak o jaky legendary predmet se vsadime? )
- Kuki10
- Globální moderátor
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Kuki#2122
Nabizim epic rukavky, gladiators a dal nevim, nebo luxusni nailbitter.:-Dfinc píše:Tak o jaky legendary predmet se vsadime? )
Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
v0kurka vsadí svého bájného kvokače
to určitě pak mi moje DH ztratilo svůj lesk.
už tu stovku má?
už tu stovku má?
Jeho stream jsem sledoval včera ráno cca od 3:00 do 11:00 udělal dva paragony.... farmí neskutečně rychle a kašle na drop. Vychází to cca na 58 Milionu expu za hodinu. Takže pokud dneska zase začne okolo třetí streamovat tak zítra dopoledne to má!
Bratři naše činy v životě se odrazí ve věčnosti!
Postavy
Softcore:
Raven - barbar lvl 70(67+)
Postavy
Softcore:
Raven - barbar lvl 70(67+)
a hraje teda sám, nebo v partě? kde to farmí? full a3?
jinak co je pravdy na tom, že mu někdy tahaj parťáci monstra z celý lokace do jednoho místa, aby je mohl zfarmit?
jinak co je pravdy na tom, že mu někdy tahaj parťáci monstra z celý lokace do jednoho místa, aby je mohl zfarmit?
Teď koukám na stream a do 99 levelu už mu chybí jen kousek. S WW buildem to mydlí parádně, téměř nevyletí z WotB formy. Farmí osvědčené lokace ve 3. aktu jako Cratery, Keep Depths, Battlefield a další, rychle to projíždí mezi portály, nic nesbírá, po pár minutách restartne hru a zase znova. Zdraví mu v té řeži klesá jen nepatrně. Přijde mi prakticky nesmrtelný. Ani se už tomu bleskurychlému expení moc nedivím.
Edit: Tak od osmi už má 99. level.
Edit: Tak od osmi už má 99. level.
Dvě stránky v truhle narvané jen legendárkama, to bych taky chtěl.
jestli bude chtít, tak dnes večer našeho času bude první paragon level 100...
Je fakt, že jsem čekal trošku delší progres
za 3 hodiny hraní udělal přes 3 obdelníčky. takže mu zbývá maximálně 6 hodin hraní do lvlu 100, jestli je teď 99.
- st.ranger
- Gorebelly
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:stranger#2818
Zbývá mu 4,5 políček z panelu, podle mě to do 4 až 5 hodin má hotové.