No legendary club
Jak tak čtu, tak většina dropuje legendary z obyčejných monster nebo různých sudů, truhel a tak...Zvláštní je, že mě všechny popatchové legendary a většina před patchem vypadly z bossů, elitek nebo championů ..Nepamatuji si, kdy by něco podobného padlo z normal monstra..
Re: No legendary club
To bude tím, že drop legendárek má asi jiná pravidla než rare. U elitek je garantován rare/magic/white drop dle mf a NV, ale na legendárky zřejmě nic takového neplatí a dropujou u všech monster stejně. A obyč mobů je samozřejmě daleko více než elit, takže to většinou padá z nich. Bylo by to logické vysvětlení.
me vcera padli po 70h v rozmezi 2hodin 2 legendarky sice obe k nicemu ale padli a obe byly z packuV-tec píše:Jak tak čtu, tak většina dropuje legendary z obyčejných monster nebo různých sudů, truhel a tak...Zvláštní je, že mě všechny popatchové legendary a většina před patchem vypadly z bossů, elitek nebo championů ..Nepamatuji si, kdy by něco podobného padlo z normal monstra..
To by právě bylo logické, ale u mě je to naopak ..Bílých monster mám vybito spousty, ale nic z nich nepadlo (legendary a set)..Nekronaut píše:To bude tím, že drop legendárek má asi jiná pravidla než rare. U elitek je garantován rare/magic/white drop dle mf a NV, ale na legendárky zřejmě nic takového neplatí a dropujou u všech monster stejně. A obyč mobů je samozřejmě daleko více než elit, takže to většinou padá z nich. Bylo by to logické vysvětlení.
osobně mi padli 2 legendárky prvni nic moc druhá podstatně lepší, obě z bílích mobu, jedna dávno dávno před patchem a druha par dni spátky po patchi, setovka mi nepadla zatím ani jedna, ale je pravda že na MF moc nehraju a s valorami mam cca 150-170%
O vikendu sem toho moc nestihl, ale v neděli sem oprášil wize (mf se stackama asi 110) a za večer dvě legendárky(za cenu brimstonu). Jedna z packu v pony levelu a jedna před asmodanem s obyč moba, takže se zase přeřazuju do první skupiny Teď zase do neděle čekat.
Zřejmě založím nový klub..
Prošel jsem si teď komplet act 2 a padnul mi 1 (slovy JEDEN!) rare item lvl 63 ...a to byl štít s blockem 11%...
S MF 290% bych čekal trošku jinej drop.. Přijde mi, že si ze mě Diablo dělá dobrej den...
Prošel jsem si teď komplet act 2 a padnul mi 1 (slovy JEDEN!) rare item lvl 63 ...a to byl štít s blockem 11%...
S MF 290% bych čekal trošku jinej drop.. Přijde mi, že si ze mě Diablo dělá dobrej den...
- Joshua88CZ
- Gorebelly
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:ChoseCZE#2100
Ted se snazim dropnout Leorics signet...asi vite proc, sice nepadl, ale behem 1 minuty 2 legend...sice ten pasek je s*it, ale ten mace neni tak hroznej
http://www.mediafire.com/view/?gojk94sk34vmr51
http://www.mediafire.com/view/?ldcghsasjgd4g24
http://www.mediafire.com/view/?gojk94sk34vmr51
http://www.mediafire.com/view/?ldcghsasjgd4g24
ten a2 je vůbec nějakej vtip. ve srovnání s trojkou je to opravdu výsměch.V-tec píše:Zřejmě založím nový klub..
No já si předtim chodil act 3 s WW barbem..padalo tam kotel ilvl63 ietmů, ale neprodal jsem snad jedinej ..Tak jsem se vrátil k actu 2 teď a takhle to vypadá..
prošel jsem si něčím podobným, ale ten a2 se momentálně nejeví jak příliš potentní... ber to tak, že i když ty 63 jsou srance, tak maj větší šanci jima nebejt
Mě dneska padl String of Ears z truhly . Pátá Legendary od patche (10. paragon, 160% base MF). Je zajímavý, že 3 z nich padly z obyč mobů a 2 z truhly... Z elitky nebo bosse žádná.
- Peckoslav
- Minion of Destruction
- BattleTag:Peckoslav#2167
tak se přeřazuji do další skupiny: 31-60 hodin, od 24.8. zatím nic, tj. 10 dní, denně hraju tak 3+ hodiny, tak uvidíme jak to bude dál.
Pro účely evidence zaznamenávám na DH nahráno: 273h 53min, elite kills 4866, lifetime kills 111689
Pro účely evidence zaznamenávám na DH nahráno: 273h 53min, elite kills 4866, lifetime kills 111689
Můj první uniq z diabla, ale je fakt že jsem ho mockrát nešel .... možná začnu.
Tenhle pěknej luk(wf) byl ze včerejšího asi hodinového runu ve 4.aktu ...a k němu ještě padl další uniq a set :-)
By mě zajímalo kam chodí farmit ty poslední skupiny 60-100h+ ... imo chodí tak maximálně farmit do lednice lahváče :-)
hf@gl
No jestli si za hodinu v aktu 4 dropnul 2* legendary a jednu setovku, tak máš ohromný štěstí ...
Radší bych si na takovej standard nezvykal x)
Radší bych si na takovej standard nezvykal x)
To mě už to pomalu přestava bavit. S barbarem nahráno už přes 145 hodin, paragon lvl skoro 11. S monkem nahráno přes 80 hodin, paragon lvl 2 a s wizardem nahráno přes 30 hodin, lvl 41 a ještě mi nepadl ani jeden legendární nebo setový item. Nahráno celkem přes 250 hodin a pořád nic. Vždyť já ani nevím, jak to vypadá, když dropne legendární item. Chtěl bych to alespoň jednou zažít, ale ono pořád nic... Asi mám zabanovaný účet pro drop legendárních/setových předmětů...
Za to moje žena, která také hraje Diablo, sice ne tak často, ale hraje, má daleko větší štěstí...Ještě nemá ani jednu postavu na 60 lvlu, ale už ji padlo 5 legendárek. Má Dh na lvlu 40 a s ním dropla 2 legendárky a pak ještě Wd na lvlu 45 a s ním dropla už 3 ledendárky. Tu poslední asi před hodinou, nějakou masku na hlavu. No je toto nějaká spravedlnost? Když mi před chvíli řekla, že ji právě dropla ta helma, tak jsem myslel, že snad vyskočím z kůže...
Omlouvám se, ale musel jsem si konečně ulevit.
Asi napíšu Blizzardu, že mám buglej účet...
Za to moje žena, která také hraje Diablo, sice ne tak často, ale hraje, má daleko větší štěstí...Ještě nemá ani jednu postavu na 60 lvlu, ale už ji padlo 5 legendárek. Má Dh na lvlu 40 a s ním dropla 2 legendárky a pak ještě Wd na lvlu 45 a s ním dropla už 3 ledendárky. Tu poslední asi před hodinou, nějakou masku na hlavu. No je toto nějaká spravedlnost? Když mi před chvíli řekla, že ji právě dropla ta helma, tak jsem myslel, že snad vyskočím z kůže...
Omlouvám se, ale musel jsem si konečně ulevit.
Asi napíšu Blizzardu, že mám buglej účet...
dle mého máte legendary drop sdílenej na domácnost
Jsem 100+, s 5xNV asi 340MF, chodím Festering Woods (zpravidla z toho 4-5NV), Souther - Nother Highlands, Watchtower, Leoric Mansion a občas kouknu do závěrečného dungeonu. Zabíjím vše, ničím všechny bedny, klikám na mrtvoly, stojany s brněním a zbraněmi. Paragon level skoro 9 s tímhle MF a zatím legendárka/setovka žádná.Rakiii píše:
By mě zajímalo kam chodí farmit ty poslední skupiny 60-100h+
Tak za 2 dny 4 legendarky a to jsem na ne cekal 70h. Takze lidi opravdu padaji chce to jen vydrzet:D sice to neni zadny zazrak....
By kalis3k at 2012-09-03
By kalis3k at 2012-09-03
By kalis3k at 2012-09-03
By kalis3k at 2012-09-03
By kalis3k at 2012-09-03
By kalis3k at 2012-09-03
By kalis3k at 2012-09-03
By kalis3k at 2012-09-03
Naposledy upravil(a) KALIS3K dne 04.09.2012, 06:38 hod., celkem upraveno 1 x.
-
- The Butcher
- BattleTag:spiderer#1213
Dneska opet jenom jedna, nejakej mec nebo speara nebo neco takovyho co zvysuje takovy ty barbari skilly na dalku o 40%, ale statama celkem nic moc, takze porad cekam na 300M item, ale vim ze to padne, jen musim chvilku vydrzet
HC THE EXPENDABLES: KILLER 60 (100)
Armory: http://eu.battle.net/d3/en/profile/spiderer-1213/
DiabloProgress: http://www.diabloprogress.com/hero/spid ... r/27001068
Armory: http://eu.battle.net/d3/en/profile/spiderer-1213/
DiabloProgress: http://www.diabloprogress.com/hero/spid ... r/27001068