MF turnaj podruhe
Moderátor:Dark_Deamon
pockat ono to uz zacalo ? ja myslel ze zari tu vetsine nevyhovuje.
Achievements: 7400 (92%)
- Marast
- The Butcher
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Marast#2705
Re: MF turnaj podruhe
Právě o tom jsem psal. Dark Deamon se už nemohl dočkat, a tak začal, aniž by došlo k nějakému "oficiálnímu zahájení." Jakože. Nemůžu si pomoct. Ale já to vidím na ulitý start.
"Released from a dark curse and bound to a higher calling." Wolfir Avenger
- Fraxinus
- Adviser
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:Fraxinus#2208
- Kontaktovat uživatele:
Přesně tak, také čekám na startovní výstřel.
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
Deji se zde opravdu zajimave veci...Predchozi quote, kterou jsem tu citoval sam sebe, snad jasne vypovida o tom, jakym zpusobem mel turnaj zacit...Toto je ciste DISKUSNI thread, ne ofiko start...Chapu, ze Vas matu tim, ze prispivam/neprispivam, ale doma net nemam a odpovidam vzdy z prace...A protoze makam na dvanactkach, tak jsem vzdycky dva dny v praci a pak mam dva dny volno...RIP píše:....Az turnaj zacne, tak vytvorim novy thread k jeho prubehu a vysledkum, bude to prehlednejsi, a repostnu pravidla s tim, ze tu mam jeste jeden dodatek, ktery je z meho pohledu take dulezity...
Jakozto poradatel tedy musim opakovat durazne - ZADNY TURNAJ ZATIM NEZACAL, pokud pro Vas uz ano, tak jste si hezky zatrenovali, nic vic...Myslim si, ze jsem se vyjadril uz driv jasne, jakym zpusobem turnaj zacne a v ramci udrzeni alespon nejake rovnovahy sil na tom trvam...Navic, cim vic nad tim premyslim, Mara ma ohledne postavy Barba pravdu, nemohu ho castecne zvyhodnit ci znevyhodnit, a protoze si tu turnaj zije stejne svym vlastnim zivotem bez meho prispeni, navrhuju nasledujici:
Zakaz pouzivani skillu: Teleport, Find item, a to jak primo investovanim do nich, tak vyuzivanim z itemu, at uz formou charges ci jinou...Barbar i Sorceress se smi pouzivat jako chary, ale s touto podminkou
Vim, ze neni zpusob, jak Vas donutit, abyste to dodrzovali, ale v ramci fair play a dobreho pocitu ze hry uprimne doufam, ze to dodrzovat budete
Oficialni start timto stanovuji na 10.9.2012, zacatek v 0:00 , oficialni konec turnaje je 9.10.2012 24:00
Edit:Ted k dalsim dotazum:
@Fraxi: Hned v mem prvnim postu pro tento turnaj je receno, pocet hracu dle libosti, takze muzete pracovat s libovolnym players x
Co se tyce itemu, byla tu dobra poznamka o tom, ze byste neidentifikovane veci nemohli pouzivat, coz je hloupost, navic nahazet na zem rekneme 200+ veci a udelat video? Hloupost...Proste jak rikam, verim ve fair play, takze si spocitate, kolik ceho mate, dle tabulek obodujete a je to...Muzete udelat screeny lepsich veci jako jsou TC87 itemy atd, pro lepsi pocit, ale nic to nebude dokazovat, takze je to jedno
Super, už teď se těšim na startovní výstřel a jsem rád, že se stanovil den od/do + jsem si vyjasnil nějaké věci..
A přiznám se, že už mám vytvořenou teď postavu, ale čeká na svůj start na 1. levelu, jen škoda, že ošulim SoniqueIIu na tento termín a HC půjde na chvíli stranou..
A přiznám se, že už mám vytvořenou teď postavu, ale čeká na svůj start na 1. levelu, jen škoda, že ošulim SoniqueIIu na tento termín a HC půjde na chvíli stranou..
Štěstí přeje připraveným...
-
- Doom Knight
- Kontaktovat uživatele:
Já už jsem si trošičku zatrénoval , taky jsem byl nedočkavý. Nevadí, mažu postavu a nejspíš se vrhnu na mou Chcíplotinu(máš ještě 8 dní do turnaje Dragoniusi, nechci tě popohánět , ale těším se na pokračování tvé Soniquelly)
To je pravda
Zítra čas je, tak se na ní podívám, ať netruchlí samotnou a pak udělám nějaký report
Zítra čas je, tak se na ní podívám, ať netruchlí samotnou a pak udělám nějaký report
A já zkusím pohnout zítra nebo v úterý s Dragendorffem :-) Jinak postava na turnaj už mám také na 1. levelu a těší se :-)
HC grál: 537/516 (-21)
- Fraxinus
- Adviser
- Kontaktovat uživatele:
Výborně. Díky RIPe za vyjádření. Možná bys ten svůj post mohl ještě překopírovat do úvodního příspěvku, ať se to nezahrabe. Lidé mívají krátkou paměť.
...Ancients, go, go go!
Dobry napad Fraxi, upraveno
A co kdyby si zde udělal každý jeden příspěvek, kam by poté mohl vkládat screeny a podělí se s ostatními, jen by příspěvek pak upravoval.
Pouze uvažuji nahlas, ale mě osobně nepadá moc věcí z unikátů a setů, takže čas na screen a poté předefinování na vložení sem bych relativně měl.
Pouze uvažuji nahlas, ale mě osobně nepadá moc věcí z unikátů a setů, takže čas na screen a poté předefinování na vložení sem bych relativně měl.
@Drago:K tomu bude slouzit samostany thread, kterym odstartuju turnaj, muze tam sypat screeny jak se Vam zachce...Jinak byl bych rad, kdyby kazdy z Vas updateoval svuj bodovy status alespon jednou tydne, diky
Edit:Tedy aby to nebylo vylozeno opet spatne - Novy thread zacnu driv nez zacne turnaj, casova omezeni v nem samozrejme budou jasne napsana a jimi se budete ridit
Edit:Tedy aby to nebylo vylozeno opet spatne - Novy thread zacnu driv nez zacne turnaj, casova omezeni v nem samozrejme budou jasne napsana a jimi se budete ridit
- Dark_Deamon
- Archangel
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
1) Se omlouvám všem, které jsem svou nedočkavostí zmátl.
2) To, že jsem reagoval krapet unáhleně nás aspoň zavedlo k tomu, že se ví co a jak. Do té doby to bylo opravdu trošku matoucí. Nic to ale nemění na tom, že se stále těším, jak na samej průběh, tak i na konec vyhodnocení. Hlavně jsem zvědav, jestli někdo přijde s opravdu něčím ceným
Takže 10.9.
2) To, že jsem reagoval krapet unáhleně nás aspoň zavedlo k tomu, že se ví co a jak. Do té doby to bylo opravdu trošku matoucí. Nic to ale nemění na tom, že se stále těším, jak na samej průběh, tak i na konec vyhodnocení. Hlavně jsem zvědav, jestli někdo přijde s opravdu něčím ceným
Takže 10.9.
ahoj jenom mam otazku na vsechny ucastniky kolik z vas pujde do HC a jaky build vyzkousite ?
Achievements: 7400 (92%)
Ja do HC nejdu schvalne, jelikoz chci nejdriv dohrat za SoniqueIIu a jak se znam, jak bych zacal hrat dalsi postavu, odsunul bych ji na druhe misto :-)
Takze ja jdu na SC a za necro Poison, snad budu mit na cestach stesti
Takze ja jdu na SC a za necro Poison, snad budu mit na cestach stesti
- Fraxinus
- Adviser
- Kontaktovat uživatele:
U mě je HC jasnou volbou. A jak jsem avizoval dříve, pojedu hit-me sorcku, bez teleportu.
...Ancients, go, go go!
Ja, Fraxi, Daemon pujdeme 100% HC, mozna i raisen, nevim...Pojedu Amu
- Fraxinus
- Adviser
- Kontaktovat uživatele:
Možná by to chtělo trochu invence, zatím co je hlášeno, tak já: Cold shield hit me sorc, Raisen: cold druid, Dark Daemon: Cold Amazon. Zatím chválím Dragoniuse za změnu-poison necra.
...Ancients, go, go go!
Ja pojedu Amu na Jab/Valku/Charged Strike/Fury