MF turnaj podruhe

Moderátor:Dark_Deamon

Odpovědět
DeathHero
The Butcher
BattleTag:DeathHero#2204
Re: MF turnaj podruhe

Příspěvek od DeathHero » 01.09.2012, 21:21 hod.

pockat ono to uz zacalo ? :shock: ja myslel ze zari tu vetsine nevyhovuje.
Achievements: 7400 (92%)

Marast
The Butcher
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Marast#2705

Příspěvek od Marast » 01.09.2012, 21:27 hod.

Právě o tom jsem psal. :{ Dark Deamon se už nemohl dočkat, a tak začal, aniž by došlo k nějakému "oficiálnímu zahájení." Jakože. Nemůžu si pomoct. Ale já to vidím na ulitý start. >:D
"Released from a dark curse and bound to a higher calling." Wolfir Avenger

Fraxinus
Adviser
Currenly, I'm playing:Diablo 2
BattleTag:Fraxinus#2208
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fraxinus » 01.09.2012, 22:03 hod.

Přesně tak, také čekám na startovní výstřel.
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)

RIP
Warlord

Příspěvek od RIP » 02.09.2012, 05:54 hod.

RIP píše:....Az turnaj zacne, tak vytvorim novy thread k jeho prubehu a vysledkum, bude to prehlednejsi, a repostnu pravidla s tim, ze tu mam jeste jeden dodatek, ktery je z meho pohledu take dulezity...
Deji se zde opravdu zajimave veci...Predchozi quote, kterou jsem tu citoval sam sebe, snad jasne vypovida o tom, jakym zpusobem mel turnaj zacit...Toto je ciste DISKUSNI thread, ne ofiko start...Chapu, ze Vas matu tim, ze prispivam/neprispivam, ale doma net nemam a odpovidam vzdy z prace...A protoze makam na dvanactkach, tak jsem vzdycky dva dny v praci a pak mam dva dny volno...

Jakozto poradatel tedy musim opakovat durazne - ZADNY TURNAJ ZATIM NEZACAL, pokud pro Vas uz ano, tak jste si hezky zatrenovali, nic vic...Myslim si, ze jsem se vyjadril uz driv jasne, jakym zpusobem turnaj zacne a v ramci udrzeni alespon nejake rovnovahy sil na tom trvam...Navic, cim vic nad tim premyslim, Mara ma ohledne postavy Barba pravdu, nemohu ho castecne zvyhodnit ci znevyhodnit, a protoze si tu turnaj zije stejne svym vlastnim zivotem bez meho prispeni, navrhuju nasledujici:

Zakaz pouzivani skillu: Teleport, Find item, a to jak primo investovanim do nich, tak vyuzivanim z itemu, at uz formou charges ci jinou...Barbar i Sorceress se smi pouzivat jako chary, ale s touto podminkou

Vim, ze neni zpusob, jak Vas donutit, abyste to dodrzovali, ale v ramci fair play a dobreho pocitu ze hry uprimne doufam, ze to dodrzovat budete

Oficialni start timto stanovuji na 10.9.2012, zacatek v 0:00 , oficialni konec turnaje je 9.10.2012 24:00

Edit:Ted k dalsim dotazum:

@Fraxi: Hned v mem prvnim postu pro tento turnaj je receno, pocet hracu dle libosti, takze muzete pracovat s libovolnym players x

Co se tyce itemu, byla tu dobra poznamka o tom, ze byste neidentifikovane veci nemohli pouzivat, coz je hloupost, navic nahazet na zem rekneme 200+ veci a udelat video? Hloupost...Proste jak rikam, verim ve fair play, takze si spocitate, kolik ceho mate, dle tabulek obodujete a je to...Muzete udelat screeny lepsich veci jako jsou TC87 itemy atd, pro lepsi pocit, ale nic to nebude dokazovat, takze je to jedno

Dragonius
Minion of Destruction

Příspěvek od Dragonius » 02.09.2012, 06:55 hod.

Super, už teď se těšim na startovní výstřel a jsem rád, že se stanovil den od/do + jsem si vyjasnil nějaké věci..
A přiznám se, že už mám vytvořenou teď postavu, ale čeká na svůj start na 1. levelu, jen škoda, že ošulim SoniqueIIu na tento termín a HC půjde na chvíli stranou..
Štěstí přeje připraveným...

Asman
Doom Knight
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Asman » 02.09.2012, 07:13 hod.

Já už jsem si trošičku zatrénoval :), taky jsem byl nedočkavý. Nevadí, mažu postavu a nejspíš se vrhnu na mou Chcíplotinu(máš ještě 8 dní do turnaje Dragoniusi, nechci tě popohánět :P , ale těším se na pokračování tvé Soniquelly)

Dragonius
Minion of Destruction

Příspěvek od Dragonius » 02.09.2012, 07:15 hod.

To je pravda :)
Zítra čas je, tak se na ní podívám, ať netruchlí samotnou a pak udělám nějaký report :)

raisen
Adviser

Příspěvek od raisen » 02.09.2012, 07:19 hod.

A já zkusím pohnout zítra nebo v úterý s Dragendorffem :-) Jinak postava na turnaj už mám také na 1. levelu a těší se :-)
HC grál: 537/516 (-21)

Fraxinus
Adviser
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fraxinus » 02.09.2012, 08:56 hod.

Výborně. Díky RIPe za vyjádření. Možná bys ten svůj post mohl ještě překopírovat do úvodního příspěvku, ať se to nezahrabe. Lidé mívají krátkou paměť.
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)

RIP
Warlord

Příspěvek od RIP » 02.09.2012, 09:13 hod.

Dobry napad Fraxi, upraveno ;)

Dragonius
Minion of Destruction

Příspěvek od Dragonius » 02.09.2012, 09:30 hod.

A co kdyby si zde udělal každý jeden příspěvek, kam by poté mohl vkládat screeny a podělí se s ostatními, jen by příspěvek pak upravoval.
Pouze uvažuji nahlas, ale mě osobně nepadá moc věcí z unikátů a setů, takže čas na screen a poté předefinování na vložení sem bych relativně měl.

RIP
Warlord

Příspěvek od RIP » 02.09.2012, 09:38 hod.

@Drago:K tomu bude slouzit samostany thread, kterym odstartuju turnaj, muze tam sypat screeny jak se Vam zachce...Jinak byl bych rad, kdyby kazdy z Vas updateoval svuj bodovy status alespon jednou tydne, diky

Edit:Tedy aby to nebylo vylozeno opet spatne - Novy thread zacnu driv nez zacne turnaj, casova omezeni v nem samozrejme budou jasne napsana a jimi se budete ridit ;)

Dark_Deamon
Archangel
BattleTag:DarkDeamon#2454
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark_Deamon » 02.09.2012, 11:13 hod.

1) Se omlouvám všem, které jsem svou nedočkavostí zmátl.
2) To, že jsem reagoval krapet unáhleně nás aspoň zavedlo k tomu, že se ví co a jak. Do té doby to bylo opravdu trošku matoucí. Nic to ale nemění na tom, že se stále těším, jak na samej průběh, tak i na konec vyhodnocení. Hlavně jsem zvědav, jestli někdo přijde s opravdu něčím ceným :)

Takže 10.9. :wave:

DeathHero
The Butcher
BattleTag:DeathHero#2204

Příspěvek od DeathHero » 02.09.2012, 17:45 hod.

ahoj jenom mam otazku na vsechny ucastniky kolik z vas pujde do HC a jaky build vyzkousite ?
Achievements: 7400 (92%)

Dragonius
Minion of Destruction

Příspěvek od Dragonius » 02.09.2012, 18:40 hod.

Ja do HC nejdu schvalne, jelikoz chci nejdriv dohrat za SoniqueIIu a jak se znam, jak bych zacal hrat dalsi postavu, odsunul bych ji na druhe misto :-)
Takze ja jdu na SC a za necro Poison, snad budu mit na cestach stesti :)

Fraxinus
Adviser
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fraxinus » 02.09.2012, 19:02 hod.

U mě je HC jasnou volbou. A jak jsem avizoval dříve, pojedu hit-me sorcku, bez teleportu.
...Ancients, go, go go!

RIP
Warlord

Příspěvek od RIP » 03.09.2012, 05:01 hod.

Ja, Fraxi, Daemon pujdeme 100% HC, mozna i raisen, nevim...Pojedu Amu

raisen
Adviser

Příspěvek od raisen » 03.09.2012, 08:30 hod.

Raisen určitě HC :-) Wind druid.
HC grál: 537/516 (-21)

Fraxinus
Adviser
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fraxinus » 03.09.2012, 08:42 hod.

Možná by to chtělo trochu invence, zatím co je hlášeno, tak já: Cold shield hit me sorc, Raisen: cold druid, Dark Daemon: Cold Amazon. Zatím chválím Dragoniuse za změnu-poison necra.
...Ancients, go, go go!

RIP
Warlord

Příspěvek od RIP » 03.09.2012, 08:52 hod.

Ja pojedu Amu na Jab/Valku/Charged Strike/Fury

Odpovědět

Zpět na „Turnaje“