Příspěvek
od Majky_majk » 31.08.2012, 14:53 hod.
Já si taky myslím, že v tom je nějaký podivný nedodělaný algoritmus... mám kamaráda, který má 2 bratry a všichni hrají D3. Ten kamarád je starší a má svůj účet (bydlí i jinde), nemá full MF, ale +- okolo 200% bez NV. Hraje v práci, takže má odehráno více než 200 hodin. Legendárku našel jen jednou a to na normál když byl level 16.
Jeho mladší bráchové jedou 2 různé postavy z jednoho účtu a střídají se. Jeden má MF taky cca 200%, nahráno 80 hodin. Druhý má nahráno cca 50 hodin a na MF vůbec nehraje. Ten co má nahráno 80 hodin má drop okolo 50ti legendárek, ten s 50ti hodina asi 40. Teď na infernu dropují minimálně jednu každou hodinu, v libovolném aktu. Nevěřil jsem tomu, tak jsem se na to šel na vlastní oči teď v neděli podívat... byl jsem tam necelou hodinu a měl hned 3 legendární dropy + jednu setovku. Přitom má mnohem nižší MF než já.
Skoro mi přijde, že snad každé sériové číslo D3 má vygenerovanou nějakou pevnou hodnotu, jak legendárky padají. Ostatní itemy jim padaly +- normálně. Z celého hodinového runu (kromě těch legendárek) neměl zrovna jediný item na AH.