MF turnaj podruhe

Moderátor:Dark_Deamon

Odpovědět
raisen
Adviser
Re: MF turnaj podruhe

Příspěvek od raisen » 27.08.2012, 20:50 hod.

Já z toho zákazu kouzelnic měla radost z toho důvodu, že bych konečně "viděla" i jinou postavu hledat předměty. Přeci jenom už to mám naprosto ohrané a okoukané za ta léta hraní, takže pohled na MF druida, paladina mi prostě dělá radost a nic víc v tom není :-) Ale to jsou jen moje prapodivné důvody, jen mi to přišlo jako sympatický návrh. Ovšem pokud někdo na ni stojí, tak je mi to jedno a ať ji klidně má i s tím teleportem :-) však jde hlavně o zábavu a aby si každý zahrál s tou či onou postavou, za kterou se mu hraje nejlépe.
HC grál: 537/516 (-21)

Dragonius
Minion of Destruction
Currenly, I'm playing:Diablo 2

Příspěvek od Dragonius » 27.08.2012, 21:19 hod.

Ja ani nevedel, v cem je sorcerka ve vyhode, ze je to kvuli teleportu, me proste cela soutez prijde zajimava a Tvuj nazor beru.. Pokud se nekdo nechce omezit jen na jednu postavu, je adekvatni a na miste, ze to sdeli..
Co se tyce hrani postav kazdy za jednu, tak byl to napad a ja ho prijal jako zajimavy (pro me osobne), ale byl to jen navrh pred stanovenim pravidel, dle kterych se bude hrat, takze kazda pripominka i negativni v nejakem pohledu se preci akceptuje :)
Štěstí přeje připraveným...

Dark_Deamon
Archangel
BattleTag:DarkDeamon#2454
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark_Deamon » 28.08.2012, 18:04 hod.

Marast: K datumu konání: Myslím, že je jedno, jestli to bude v září, říjnu, listopadu nebo prosinci. V každém měsící bude někdo něco mít. Já jsem třeba pro září ne z důvodu, že bych ho měl volnej a měl tak výhodu proti jiným, jak si může někdo myslet, ale spíš pro to, že se na to těším. Taky budu muset vést normální život. Věnovat se přítelkyni, běhat kvůli práci a dalších několik věcí...Navíc si myslím, že by se v případě zájmu dal turnaj opakovat.

K postavám: Pokud by někdo chtěl hrát za Sosu nebo Barbara a dokázal by ignorovat jejich zmíněné skilly, tak proč ne? Ať za ně potom klidně někdo hraje. Jinak si ale myslím, že proti ostatním charům je to moc velké plus. Trošku to vnímám tak, jak to napsala raisen...bylo by zajímavé, kdyby předměty hledaly i jiné postavy, než Sosa nebo Barbar. Mají k tomu taky nejlepší dispozice. Ale pokud by byla většina i pro Teleport a Find Item, tak nebudu proti. Pro mě je hlavní, aby se turnaj vůbec uskutečnil.

A pokud se chytnu tvé reakce na Summonera...tak dělat s ním MF nájezdy je k zbláznění. To by snad ani nikoho nemohlo napadnout. A když už by za něj někdo hrál, tak ho může jet SC a pak mu bude jedno, jestli bude mít ochranku nebo ne. Smrt pro něj nic něřeší.

Tady máš asi odpověď, na kterou jsi čekal :)

RIP
Warlord

Příspěvek od RIP » 29.08.2012, 18:20 hod.

Tak a dost...

Cekal jsem, ze tu budou ruzne dohady, ale tohle jsem nepredpokladal ani v nejhorsi nocni mure...

Nejdrive vseobecne:

1) Cil, ktery timto turnajem sleduju, je motivovat Vas i sebe k hledani veci, ktere Vam mohou pomoci v dalsim hrani...Ne Vas omezovat ci cokoliv jineho

2) Sorceress jsem zakazal z toho duvodu, ze je to notoricky pouzivany MF char, kvuli tele ma obrovskou vyhodu nad ostatnimi a NENI MOZNE jakymkoliv JINYM zpusobem zarucit, ze kdyz ji povolim, tak se to nezvrhne v turnaj kouzelnic coz je presne to, co nechci...Zabanovat teleport?!Hezka myslenka, ale nelze ohlidat, zda to pravidlo budete dodrzovat ci ne...Navic, jak jsem rekl, ma to vest k VETSI variabilite nez vsichni za soso, a protoze je lehci neco zakazat, tak take cinim...Je mi lito Maro

3) Co je sakra za problem s Barbem?Udelal jsem s nim nejvic runu z tech desitek tisic, co mam za sebou a Find Item skill mu opravdu dava velkou vyhodu vuci ostatnim, proto jsem taky napsal, ze pokud bude vetsina pro, tak ten skill zakazu...Neznamena to nutne, ze je ze hry venku, stale ma obzvlast pro HC hrace velke vyhody, hodne hitpoints, skill na resisty a teoreticky muze dosahnout nejvyssi hodnoty MF...Takze nikde zadnou velkou diskriminaci nevidim

4) Nikde jsem nepsal, ze KAZDY bude mit urceno, za co ma hrat, naopak, to jsem nechal na libovuli a taktice kazdeho z Vas, krome zminene sorceress...debata vedena tady pozdeji byla ciste zalezitost Vas ostatnich, jestli to chcete hrat tak, ze kazdy si vybere jeden typ charu, prosim, Vase volba, ale kdokoliv, kdo se tim nebude chtit ridit (vcetne me) muze hrat za jakykoliv char se mu zachce, tedy s tou jedinou vyjimkou

5) Podivejte, na d2.net to fungovalo tak, ze se postla pravidla a kdo chtel hral, komu se tonelibilo, nehral...Vzhledem k poctu uzivatelu (aktivnich) to bylo logicke, v kazdou chvili tam bylo aktivnich spousta turnaju at uz MF nebo ne, a kazdy si mohl vybrat...Protoze tady je ale hodne malo lidi, tak jsem se snazil to poresit diskuzi, v ktere by se vsichni vyjadrili a dohromady bysme neco splichtili, ale zakladni myslenka by zustala zachovana

6) Co se tyce terminu startu, nejlepsi bude, kdyz kazdy napise, kdy mu to bude vyhovovat a udela se nejaky kompromis, ktery by potesil pokud mozno Vas vsechny...Me osobne je to jedno, ten turnaj trva mesic, ne jeden vikend nebo podobne, je to nadlouho

Zbytek budu resit, az se nejak dohodneme ohledne zasadnich veci

Dark_Deamon
Archangel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark_Deamon » 29.08.2012, 18:39 hod.

Pro mě je jediným cílem, aby turnaj někdy začal. Byla by škoda, kdyby z toho sešlo.

Co se týče termínu, tak bych byl pro září. Dala by se i udělat anketa.

Co ta tabulka s bodováním? Poladil jsi to nějak? :)

Dragonius
Minion of Destruction

Příspěvek od Dragonius » 29.08.2012, 18:44 hod.

I ja jsem klidne pro zari, do rijna to nevydrzim :-) a jak rekl Dark_Deamon, je hlavne dulezite zacit hrat, ja jsem pro jakakoli pravidla, sednu a hraju :)
Naposledy upravil(a) Dragonius dne 29.08.2012, 20:32 hod., celkem upraveno 1 x.

RIP
Warlord

Příspěvek od RIP » 29.08.2012, 20:09 hod.

@Daemon, no pokousel jsem se, jestli budu mit dneska v praci byt jen chvilku klidu, tak to dodelam a uploadnu ;) Berte to tak, ze jsem se snazil vychazet ze svych hernich zkusenosti, ktere prameni opravdu z desitek tisic runu, a ikdyz asi v nekterych pripadech nebudete souhlasit nebo se budete domahat vyssiho ohodnoceni, rad bych zustal u teto pracovni verze...Jdu na tom makat

Dark_Deamon
Archangel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark_Deamon » 29.08.2012, 20:42 hod.

Tak možná se někdo bude cukat, protože si myslím, že drop v Diablu je opravdu pro každého diametrálně jinej. To co skoro vůbec nepadá jednomu, tak druhému padá jako nic a naopak. Ať to bude vypadat jakkoliv, tak myslím, že to bude lepší, jak 1, 2 a 3 body. Navíc, pokud by se turnaj opakoval, tak by se to dalo poladit. Pokud by teda bylo co :)

RIP
Warlord

Příspěvek od RIP » 29.08.2012, 21:24 hod.

Budes se divit, ale snazil jsem se drzet receptu 1/2/3 body, pouze jsem zvyhodnil itemy nebo nektere sady, ktere jsou extremne vzacne...Uvedomte si, ze se tu bavime o 504 RUZNYCH unikatnich nebo setovych predmetech, vybalancovat to asi podle Vaseho hlediska je nemozne a verte mi, ze nakonec stejne nebude rozhodovat jeden nebo dva body, on je velky rozdil najit tech veci treba 200 nebo 230, aspon na d2.net ten turnaj bezel nekolikrat a nikdy s tim problem nebyl...Navic opakuju - podminky a bodovani jsou pro VSECHNY STEJNE, NIKDO NENI ZVYHODNENY, takze o bodech tenhle turnaj rozhodne neni, vsichni jsou na stejne lodi...a navic - MF je hlavne o trpelivosti a co je nejdulezitejsi, rychlosti a efektivite, ten nejefektivnejsi build a hrac vyhraji, tecka...A pokud bude mit ten jedinec nejvic itemu, tak dost pravdepodobne bude mit i nejvic tech lepsich...

Jinak mam finalni verzi, servery jako ulozto jsou tady zakazane, takze Ti daemone poslu asi zakladni verzi (dva excelovske soubory), jeden je pro prehledne sledovani, jake itemy najdete, druhy bodovani, tomu druhemu klidne uprav format, pokud budes chtit, ale zachovej prosim pocty bodu, a poprosim Te, jestli bys je neuploadnul za me...Pokud souhlasis, posli mi skrz PM Tvou adresu, dik

Dark_Deamon
Archangel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark_Deamon » 29.08.2012, 21:59 hod.

PM jsem ti poslal.

Jinak je určitě jasný, že nikdo nenasbírá všechno, to by byl fakt ďábel :) Ale věřím tomu, že legrace to bude maximální.

Dark_Deamon
Archangel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark_Deamon » 29.08.2012, 23:25 hod.

Tak tady jsou ty dvě tabulky http://www.ulozto.cz/xWGK1r7/diablo2-mf-rar

Fraxinus
Adviser
BattleTag:Fraxinus#2208
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fraxinus » 30.08.2012, 06:34 hod.

Skvělé. Ty tabulky se dají perfektně použít i jako evidence nalezených předmětů.
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)

RIP
Warlord

Příspěvek od RIP » 30.08.2012, 17:09 hod.

Tak to bylo take mysleno ;)

Fraxi, osttani, vyjadrete se prosim k terminu zacatku....Az turnaj zacne, tak vytvorim novy thread k jeho prubehu a vysledkum, bude to prehlednejsi, a repostnu pravidla s tim, ze tu mam jeste jeden dodatek, ktery je z meho pohledu take dulezity...

Nejen, ze jsem zakazal teleport pro kouzelnici, ale take chci zakazat tele charges na itemech...Urcite jste si vsimli, ze itemy typu Najs puzzler atd je maji, dale samozrejme amulety a nevim, jestli i ringy...Chci proste ten skill zakazat globalne, tecka

Marast
The Butcher
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Marast#2705

Příspěvek od Marast » 30.08.2012, 19:17 hod.

Přečetl jsem si reakce na můj předchozí post a došel jsem k následujícímu závěru.

Jsem ochoten se turnaje účastnit už v Září, i když to bude sporadicky. Jsem ochoten podpořit zákaz hraní za Sorceress, a to kvůli její dovednost teleportu. Zároveň však požaduji, aby byla z turnaje vyloučena postava Barbara. Důvodem je stejný princip (Find Item), kvůli kterému nelze hrát za Sorceress. I když mám postavu Barbara velice rád a spolu s Druidem jsou pro mě srdcovou záležitostí, nepodpořím v žádném případě jakýkoliv turnaj, kde panují nerovné podmínky byť jde pouze o hru.

Tak či onak. Přeji příjemnou zábavu se mnou i beze mne.
"Released from a dark curse and bound to a higher calling." Wolfir Avenger

Dark_Deamon
Archangel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark_Deamon » 30.08.2012, 21:33 hod.

Myslím, že Frax se teď nevyjádří, protože někde psal, že je teď 3 dny mimo. Pokud by to ale začlo už v září, tak to je už za nějakých 25 hodin. Myslím si, že většina tak nějak počítá s tímto termínem.

Ještě jedna otázka k pravidlům...nemyslím si jenom já, že se postava(y) pojedou untwinked, že ne? Já jen, aby pak třeba někdo nenapsal, že se to neřeklo :)

Ringy Teleport charges nemají.

RIP
Warlord

Příspěvek od RIP » 30.08.2012, 22:13 hod.

Jak jsem rekl, jakmile turnaj zacne, tak bude i samostatny thread s prubehem a vysledky...A samozrejme jasnymi pravidly

Co se tyce ringu, myslel jsem si to, ale nemam ani cas ani vuli to nekde zjistovat

Edit:Navic jsem tim startem v zari nebo rijnu nemyslel, ze musi zacinat 1.zari nebo 1.rijna...Vzdyt je to jedno, kdy se zacne

Dark_Deamon
Archangel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark_Deamon » 31.08.2012, 08:55 hod.

Tak jak teda? Začínáme dnešní půlnocí nebo až za měsíc? Mělo by se to rozhodnout, protože začátek září už se blíží.

Fraxinus
Adviser
BattleTag:Fraxinus#2208
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fraxinus » 31.08.2012, 09:00 hod.

Tak se k tomu tedy vyjádřím i já a vznáším tuto poznámku. Co players 8? Povoleno nebo zakázáno?
Jinak pro mě za mě, klidně můžem začít hned.
Jinak jako důkazní materiál klasika screenshoty?
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)

raisen
Adviser

Příspěvek od raisen » 31.08.2012, 11:37 hod.

Klidně to může začít 1. září :-) Já sama začnu po víkendu v pondělí nebo v úterý.
HC grál: 537/516 (-21)

Dragonius
Minion of Destruction

Příspěvek od Dragonius » 31.08.2012, 11:38 hod.

Ahoj, i já jsem klidně pro začít hru už na září..

Odpovědět

Zpět na „Turnaje“