Demon Hunter - diskuze o buildech, skillech, aplikacích run
Nějak nevím, proč multishot používat. DMG cca stejná jako frost arrow, stojí o 50% víc hatred a nemá cold efekt. Přitom cílů teoreticky zásáhnou taky stejně. Bolashot není špatný, pokud máš potřebu něco generovat, což většinou nemám a cluster je opravdu mnohem silnější :-)
Re: Demon Hunter - diskuze o buildech, skillech, aplikacích
Jako je pravda, že sem nikdy ani nic jinýho nezkoušel než bola+multishot takže nemůžu říct co je lepší. Ale baví mě
Tak ono jestli farmíš jen 1A, tak to ani nemá smysl moc řešit. Ale od A2 farmy výš už bych zkoušel efektivitu.
me proste nejvic bavi Rapid Fire (jako hatred generator jsem pouzival gas granades, ale po patchi uz me moc neuhealujou ) a A2 se s tim v kombinaci s Vault (ToC) da celkem na pohodu. Tedy na farmeni, nejak se mi nedari (diky soustredeni na MF na ukor RES a DMG) sejmout Beliala, ani kdyz jsem mel DPS kolem 70k a zustala mu tak 1/10 HP - pak IK ale az na 1-2 vyjimky mam veci z dropu, takze to neberu tragicky. Farmeni A1 a A2 se taky vyplati (naposledy jsem jen v goldech nabral na rychloprojiti A1 pres 1M + sem tam i neco malo pouzitelnych itemu pro dalsi chary). Mimochodem Vault (ToC) je po uprave fakt zabava - vcera jsem misto utikani volil taktiky preskoku pres hlavy do neznama a hned zase zpet a padalo to jak hrusky... ale na HC nedoporucuju
Přesně takovou taktiku na farmení 1. a 2. aktu mám taky . Hodit Vault přes pack a pak hned zpátky a jsou kolikrát mrtví. Když si ale nevšimnu, že jsou reflect, tak jsem mrtvej já. Jinak ten Vault se dá dobře použít i na Beliala. Normálně s tím skákej těsně kolem něho. Zabil jsem ho takhle asi během třiceti sekund.
Tak jsem konecne sehnal trochu lepsi kus a nejaky hadry, stejne to je jeste ale nejaka slabota. Hadam, ze bude chyba spis ve me a v tom jak DH poradne neovladam a nemam jeste vybrany pro me nejlepsi build.
Mrknete na to http://eu.battle.net/d3/en/profile/paul ... o/16386499 dmg je s SS
Mrknete na to http://eu.battle.net/d3/en/profile/paul ... o/16386499 dmg je s SS
No ono abys solo "vpoho" zvládl farmit A3 za DH, tak imho musíš mít o dvě třídy lepší gear. Já se příliš neztotožňuju s těmi co tvrdí jak si to za DH dávají cca s tvým equipem ve všech aktech, tomu nevěřím. Prostě šetřit a šetřit. Neříkám, že zkušenosti s určitým buildem nejsou ku prospěchu, to určitě jsou, ale nepřeceňoval bych.
Jasně tak já nikam nespěchám, zatim si budu v klidu farmit A1 a A2, udělam nějáký paragon lvl. a snad sem tam něco rozumného padne
hej, ty máš manticore, kolik stala? ale nemá 2 sockety, tak to už není cool :-Dpaull06 píše:Tak jsem konecne sehnal trochu lepsi kus a nejaky hadry, stejne to je jeste ale nejaka slabota. Hadam, ze bude chyba spis ve me a v tom jak DH poradne neovladam a nemam jeste vybrany pro me nejlepsi build.
proc mas helm of command?
mit 2 hatred spendery IMO se moc nevyplatí
jinak nevím jak vy, ale ted s DH hraju jen v partě..
Tak HOC mam protoze ma pro me DH docela v pohode opty.
Jinak taky hraju docela dost v parte protoze solo me obcas davaj i v 2A, dmg mam dobrou zabijim je rychle ale prd vydrzim( coz znamena velky goldy za opravu). Parta je pro me vyhodnejsi hlavne kdyz tam je nejaky tank jako barbar nebo monk
Jinak taky hraju docela dost v parte protoze solo me obcas davaj i v 2A, dmg mam dobrou zabijim je rychle ale prd vydrzim( coz znamena velky goldy za opravu). Parta je pro me vyhodnejsi hlavne kdyz tam je nejaky tank jako barbar nebo monk
Helm of command je pro DH úplně na nic. Taky si sežeň něco na crit chance. Kromě prstenů a amuletů (ty jsou drahý) je to na rukavkách, helmě, bracers a quiveru. Aspoň na 3 z těchto věcí bys ji měl mít. Pak bych taky zapracoval trochu na ressistech. Třeba shouldery si kup s Dex, Vit a Allres. Nejsou zas tak drahý. Pak na beltu by se ti taky hodil Allres. No a časem budeš muset vyměnit ty ringy a amulet. Ale to přijde strašně draho.
Edit: A co ti ta Helm of command dává tak dobrýho, že ji máš???
Edit: A co ti ta Helm of command dává tak dobrýho, že ji máš???
Vit Dex allres a soc. ty hodnoty dex a vit jsou docela male, ale zatim me nic lepsiho nepadlo a na aukci jsou docela drahe nejake lepsi helmy...
Jinak diky za rady
Jinak diky za rady
Tak jo Vit a Dex by ušla. Ale Allres je strašně malej. Helmy můžou mít až 80.
Je fakt, že dnes jsou ty helmy s vyššími staty a socketem dost drahé a tohle má navíc ten block (pokud se nepletu tak funguje i bez štítu), takže zatím proč ne. Ale vyloženě slabé jsou ramena a prsteny, skoro bezcenné. Amulet to samé.
Ty prsteny tam mam hlavne kvuli crit. dmg. ale je pravda, ze by bylo moudrejsi poridit s poradne dex, vit a resistama.....
Ty ramena mam taky v planu vymenit jenze je to vsechno o goldech a tech je malo
Ty ramena mam taky v planu vymenit jenze je to vsechno o goldech a tech je malo
Crit dmg na prstenech určitě nechej, ale k tomu ještě DEX + dmg cca 30-50. To v případě, že nechceš jet na crit chance. S Crit chance už zase musíš slevit na DEX. No do milionu se dají občas koupit slušné prsteny. Amulet může mít ledacos, ale určitě zase crit dmg + dex. Potom tam bývá často % life nebo regen, LOH a další věci.
No to právě nefunguje. Když se podíváš, tak u shieldu máš i block amount. To je číslo o které se ti sníží incoming damage v případě úspěšného blocku. Když nemáš štít, tak máš tan block amount 0. Takže i kdyby ta helma blokovala, tak bez štítu je to useless...Nekronaut píše:...tohle má navíc ten block (pokud se nepletu tak funguje i bez štítu)
Hm, tak pak je to jen obyč přilba se socketem no. V tom případě by si zasloužila trochu DEX navíc popřípadě crit chance, ale jak už jsem psal jsou často drahé.
-
- Quill Rat
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Scorpi007#2702
Velectění Hunteři mrkněte na můj MF gear http://eu.battle.net/d3/en/profile/Scor ... o/17098392 a poraďte:
Půjde s tímto farmit A2? A1 farmím vpoho sice někdy IK ale moc neumírám, spíše z blbosti. Teď jsem v práci tak později sem hodím i profil, s kterým jsem na A3 a chtěl bych prokonzultovat co je zbytečný a co je potřeba změnit.
Půjde s tímto farmit A2? A1 farmím vpoho sice někdy IK ale moc neumírám, spíše z blbosti. Teď jsem v práci tak později sem hodím i profil, s kterým jsem na A3 a chtěl bych prokonzultovat co je zbytečný a co je potřeba změnit.
Víc jak A1 s tímhle imho nemůžeš dávat. Máš strašně málo DEX, mám mf gear ještě o helmu lepší a při stejných pasivkách mám DPS přes 100K. A říkám ti, že některé lokace si ani v A2 solo moc dobře nedávám. Tady můj DH: http://eu.battle.net/d3/en/profile/Nekr ... ro/3146245
Koukám že nemáš vůbec žádnou DEX v helmě, bracerech, beltu a amuletu...to je děs.
Koukám že nemáš vůbec žádnou DEX v helmě, bracerech, beltu a amuletu...to je děs.