Kdo bude první Paragon Level 100?

Všechno co se týká normální hry a nelze zařadit jinam.
Odpovědět
Nekronaut
The Butcher
BattleTag:Nekronaut#2332
Re: Kdo bude první Paragon Level 100?

Příspěvek od Nekronaut » 29.08.2012, 11:23 hod.

Wow jsem nehrál a nikdy hrát nebudu. Máš pravdu, že například na progaming se tady ještě stále často kouká skrz prsty, ale já osobně bych to s olympioniky nesrovnával.

st.ranger
Gorebelly
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:stranger#2818

Příspěvek od st.ranger » 29.08.2012, 11:25 hod.

Projax píše:Nevím proč mu nadáváte do looseru. Pro mně je to člověk, který pokud to teda není bot, si zaslouží stejný respekt jako např olympijský sportovec. Protože víceméně hráči jsme tu všichni, akorát v jiných zemích k tomu mají již o něco vyzrálejší přístup. U nás víceméně, kdokoliv kdo hraje hru hodně často a chce se věnovat hrám trošku profesionálně, tak je hned označován za loosera bez života.
Jen tak odhadem jsem to počítal a i stakovým bonusem by měl teď dosáhnout při plném hraní (12 - 18 h) nějaké 40. úrovně. A jak jsem psal, což jsi asi přehlédl, udělal za necelé 2 hodiny 5 úrovní z 68 na 73. To ti přijde poctivě nahrané? Mě osobně se to nezdá, i když je opravdu možné, že našel nějaký fígl. Můj dojem je jasný a pokud dotyčný dosáhne do konce týdne 100, vůbec mě to nepřekvapí. A nezapomeň, že i olympijský sportovci mají neskutečné výsledky a pak pohoří na dopingu. Tohle bude podle mě ten samý příklad.
Decepticon Justice Division
Crusader
Barbarian
Monk
Wizard
Demon Hunter

Achievements: 7780

v0kurka
Burning Soul

Příspěvek od v0kurka » 29.08.2012, 11:26 hod.

Projax píše:¨Nevím proč mu nadáváte do looseru. Pro mně je to člověk, který pokud to teda není bot, si zaslouží stejný respekt jako např olympijský sportovec. Protože víceméně hráči jsme tu všichni, akorát v jiných zemích k tomu mají již o něco vyzrálejší přístup. U nás víceméně, kdokoliv kdo hraje hru hodně často a chce se věnovat hrám trošku profesionálně, tak je hned označován za loosera bez života.
neříkám, že nesouhlasím se vším, cos napsal, ale co se týče té koncovky... musím se zeptat, profit?

zdá se mi dost podivné, aby se o tom týpkovi nic nevědělo, byli za ním sponzoři a po dosažení vysněného cíle ho čekala odměna. okolnosti nasvědčují tomu, že to dělá spíš pro vlastní potěšení. což není nutně špatné. ovšem tím se dostáváme od progamingu či srovnávání se špičkovým sportem na míle daleko

Projax
Gorebelly
BattleTag:Projax#2148

Příspěvek od Projax » 29.08.2012, 11:33 hod.

ono není progaming jako progaming.ty nevíš jestli nemá nějaký youtube/stream s*it, ale teď hraje skrytě jako tehdy athene, aby lidi neokopírovali jeho postup. Tím, že dá world 1st si pak udělá sám sobě super reklamu.

Víte ono když jsme progressovali nějaký encounter ve wow tak jsme taky měli embargo ;) Tohle prostě musíte brát jako fakt. Až dá lvl 100 tak imho ukáže co a jak. Kripp když to počítal tak říkal, že je to možné dát pod 3 týdny. Tenhle to dá ještě dřív možná, ale když se kouknete tak lvl 1-60 je jen třetina toho co potřebuje

a k tomu, že za 2 a půl hodiny. No musíš brát v potaz, že diabloprogress se neuploaduje podle nějakých realných časů kdy dingneš např já když sem viděl, že měl 68 tak u toho bylo napsané. Last updated 10hours ago (stejně to fungovalo i u wow)

v0kurka
Burning Soul

Příspěvek od v0kurka » 29.08.2012, 11:40 hod.

výborně, tak jestli udrží tempo, tak o prvním paragonovi lvl 100 máme jasno. jsem velmi zvědavý, jaké informace z našich spekulací se potvrdí.

G4rrus
Quill Rat
BattleTag:Garrus#2289

Příspěvek od G4rrus » 29.08.2012, 11:47 hod.

Myslím, že srovnávat gamblery a olympioniky je pěkná blbost.... přece jenom sedět u PC a tvrdě trénovat je trošku něco jiné....
Obrázek
MONK 60 30 - Inferno completed
WITCH DOCTOR 60 3 - Inferno - Act III
BARBARIAN 50 - Hell
DEMON HUNTER 49 - Hell

Projax
Gorebelly

Příspěvek od Projax » 29.08.2012, 12:01 hod.

to byl příklad lidi. Nemusíte mně brát doslovně.

Quetak
The Butcher
BattleTag:Quetak#1902

Příspěvek od Quetak » 29.08.2012, 12:22 hod.

Já souhlasím s Projaxem. Prostě dělá co ho baví a dělá to naplno a je úplně jedno jestli sedí 18h denně před šachovnicí, hraje PC hry, běhá, kope do míče nebo cokoli. Všechno člověk dělá proto aby ho to naplňovalo a bavilo ho to a tom život je - je na každym čím si ten život vyplní a vysmívat se mu kvůli jeho zálibě je trochu mimo.
Projax: Si hrál ve wow v BD? Chvíli sem byl v Tangled wire a vzpomínám jak nám nikdo z BD nechtěl prozradit taktiky na Ragnarose, tajnůstkáři :)

Projax
Gorebelly

Příspěvek od Projax » 29.08.2012, 12:42 hod.

No hrál jsem nejen v bd, ale to je teď vlastně dost jedno

Drakkari
Burning Soul

Příspěvek od Drakkari » 29.08.2012, 14:05 hod.

tak jsem zase trochu postoupil
Paragon Level: 28
world: 788 (wizard: 115)
Europe: 263 (wizard: 36)

st.ranger
Gorebelly
BattleTag:stranger#2818

Příspěvek od st.ranger » 29.08.2012, 14:11 hod.

To se zase zvrhla diskuze. Podstata spočívá v férovosti a vzhledem k chybám, které od vydání D3 mělo se prostě nedokážu ztotožnit se skutečností, že dotyčný hraje poctivě. Uvidíme, až dosáhne 100. Paragona, ale jsem v tomto ohledu značně skeptický. Na druhou stranu by bylo velice skandální, kdyby si ho Blizzard neprověřil, což je opět opřeno o fakt, že ANování začalo též velice pozdě, stejně jako oprava chyb (GOD wizard). Uvidíme co bude dál, osobně se ale přikláním k tomu, že to je podvodník.

Btw. pokud je odezva 10 hodin, stále tu mluvíme o zkušenostech pro přechod z 68. levelu na 73. Nechápejte mě zle, ale po zkušenostech s Blizzardem jsem velice skeptický. A pokud to opravdu lze takto rychle, jsem zvědavý na průběh a dotyčný má mé uznání.
Decepticon Justice Division
Crusader
Barbarian
Monk
Wizard
Demon Hunter

Achievements: 7780

Projax
Gorebelly

Příspěvek od Projax » 29.08.2012, 14:25 hod.

já si myslím , že farmí act 1 nebo act 3 skorpiony s +91% xp gearem.

kojot
Zhar the Mad
BattleTag:TruE#2982

Příspěvek od kojot » 29.08.2012, 14:39 hod.

No scorpiony nerfli. Už nedávaj tolik XP. Al možná se to pořád vyplatí, ale nevím nezkoušel jsem.
Obrázek

Abbottaker1
Wraith
BattleTag:Abbott#2937
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Abbottaker1 » 29.08.2012, 14:46 hod.

Kdy je nerfli?

kojot
Zhar the Mad

Příspěvek od kojot » 29.08.2012, 15:01 hod.

V patchi 1.0.4. Je to i v patch notes: http://eu.battle.net/d3/en/blog/5691275 ... 22_08_2012

"For example, Imps and Tormented Stingers grant less XP and drop less items, but Lacuni Warriors grant increased XP and drop more items"
Obrázek

Quetak
The Butcher

Příspěvek od Quetak » 29.08.2012, 15:09 hod.

kojot píše:Tormented Stingers
Tohle jsou ale trochu jiný škorpioni než kterejch je hromada v kráteru. Stingeři jsou ty co vyskakujou z pastí a jsou potřeba na achiev pokud se nepletu. Ty hordy škorpionů co jsou v kráteru se jmenujou jinak.

G4rrus
Quill Rat
BattleTag:Garrus#2289

Příspěvek od G4rrus » 29.08.2012, 16:25 hod.

Podle mě to hrjaou dotyční například 3 a střídají se po 8 hodinách... V tomto případě je to dost reálné...
Obrázek
MONK 60 30 - Inferno completed
WITCH DOCTOR 60 3 - Inferno - Act III
BARBARIAN 50 - Hell
DEMON HUNTER 49 - Hell

kojot
Zhar the Mad

Příspěvek od kojot » 29.08.2012, 18:00 hod.

Quetak píše:Tohle jsou ale trochu jiný škorpioni než kterejch je hromada v kráteru. Stingeři jsou ty co vyskakujou z pastí a jsou potřeba na achiev pokud se nepletu. Ty hordy škorpionů co jsou v kráteru se jmenujou jinak.
Tak vzhledem k tomu, že tam píšou "například", tak předpokládám, že to nerfli i u těch v Crateru. Navíc, když je to stejnej "druh" monstra.
Obrázek

Quetak
The Butcher

Příspěvek od Quetak » 29.08.2012, 18:14 hod.

kojot: Tak on je trochu probém v tom, že na infernu se dřív expit nedalo, není proto porovnání s tím jak to bylo předtím.

Monsters across the game have had a pass to make their experience and loot rewards more proportional to the effort required to kill them
For example, Imps and Tormented Stingers grant less XP and drop less items, but Lacuni Warriors grant increased XP and drop more items

Já tohle chápu tak, že to udělali tak, že za monstra není paušálně stejně, ale za škorpiona je míň v porovnání s Lacuni warriorem.

Navíc - Experience awarded by level 61-63 monsters has been increased by approximately 60%

ale jak řikám, na infernu se dřív expit nedalo takže se tu můžem akorát dohadovat. Možná někdo kdo dělal power leveling v kráteru dřív a teď by mohl říct jak to je na nižších obtížnostech. Když sem teď expil chvíli wd na NM tak bylo za škorpióny pořád hodně v porovnání s ostatníma monstrama.

kojot
Zhar the Mad

Příspěvek od kojot » 29.08.2012, 18:28 hod.

No jasný, že to musíš porovnávat na nižších obtížnostech. Ale sám nevím, protože od patche jsem nic neexpil a na Infernu před patchem expit nešlo (a navíc tam s těma expama hýbali. Ale moc nechápu, proč tam vůbec psali, že zvedají expy na Infernu o 60%. To nikomu stejně ni neřekne...
Obrázek

Odpovědět

Zpět na „Obecně“