tuto informaci musím dementovat. dropnul jsem za 10 paragon levelů 8 nebo 9 unique itemů. z toho víc jak polovinu v partě o 2-4 lidech. na druhou stranu, náhoda tomu chtěla, abych ty nejkvalitnější dropnul soloKuki10 píše:
Prijde mi,ze v parte pada kulovi,ale kdyz hrajem ve dvou,nebo solo,tak supr....
Od ted rozbijim i to, co nejde.:-)
Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2
Slusny drop pochlubte se :-)
- Kuki10
- Globální moderátor
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Kuki#2122
Re: Slusny drop pochlubte se :-)
Takze nemam luck....;-)v0kurka píše:tuto informaci musím dementovat. dropnul jsem za 10 paragon levelů 8 nebo 9 unique itemů. z toho víc jak polovinu v partě o 2-4 lidech. na druhou stranu, náhoda tomu chtěla, abych ty nejkvalitnější dropnul soloKuki10 píše:
Prijde mi,ze v parte pada kulovi,ale kdyz hrajem ve dvou,nebo solo,tak supr....
Od ted rozbijim i to, co nejde.:-)
Pasakovi drpla 1000+ one hand libova,dalsimu scorn,lege bracery,libova Immortal sekera,peknej lege mec,ale chudak kuki,ten nic.;-)
No tak aspon ze tak,v parte budu pokracovat teda.
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
- Kuki10
- Globální moderátor
Jo to musim dodat,ze tahle helionka me taky,jen mela 77 vit. a nic k tomu ani diru,takze horko tezko za 1m prodano.;-)kojot píše:Mě včera padla tahle pěkná hellionka. Potěšila mýho DH .
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!
No já jsem měl do té doby podobnou, akorát měla 940 DPS, takže je to dost dobrej boost. Teď mám na svým DH jenom itemy, který mi droply .
- Peckoslav
- Minion of Destruction
- BattleTag:Peckoslav#2167
mě s nástupem nového patche dropla jen ta legendární fista (paradoxně ráno, když jsem se brzo vzbudil a chtěl si čas čekání než půjdu do práce). Měl jsem NV2, solo v A3 kousek od wp
Od té doby ani ťuk, běhám různě, nejčastěji solo nebo ve dvou. Asi budeme muset Kuki farmit spolu, abysme tu smůlu zahnali
Btw. já MF neřeším a hraju jen s tím co mám na výbavě, protože nechci přijít o efektivitu..
Od té doby ani ťuk, běhám různě, nejčastěji solo nebo ve dvou. Asi budeme muset Kuki farmit spolu, abysme tu smůlu zahnali
Btw. já MF neřeším a hraju jen s tím co mám na výbavě, protože nechci přijít o efektivitu..
- Kuki10
- Globální moderátor
Tak to jsi stastny muz.:-)kojot píše:No já jsem měl do té doby podobnou, akorát měla 940 DPS, takže je to dost dobrej boost. Teď mám na svým DH jenom itemy, který mi droply .
Me dropl jedinny boty,ktery by me zvedli staty, ale +600dps, nejak 300 lifu mi nestoji za ztratu movement speed 12%....
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!
kojotovi ale přece nejde o to tu xbow prodat...
Nejšťastnější jsme z dropu, který si navlečeme a ne prodáme...
kojot: Gratuluju
- Kuki10
- Globální moderátor
Kez by mi neco takovyho padlo.ZOMB píše:kojotovi ale přece nejde o to tu xbow prodat...
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!
- Kuki10
- Globální moderátor
Jinak to nevidim.;-)Peckoslav píše:mě s nástupem nového patche dropla jen ta legendární fista (paradoxně ráno, když jsem se brzo vzbudil a chtěl si čas čekání než půjdu do práce). Měl jsem NV2, solo v A3 kousek od wp
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!
Přesně jak píše ZOMB. Ani nevíš jakou jsem měl radost, když jsem ji identifikoval. JInak teď mám skoro 50k dmg bez SS, což si myslím, že je na selfdrop docela slušný. Je sice pravda, že většina těch věcí mi padla s Wizardkou, kterou jsem předtím dohrál, ale i tak...
Kdybych nebyl tak línej, tak si myslím, že bych to už dohrál i s tím DH, ale nějak se k tomu nemůžu dokopat. Z nějakýho důvodu mě víc baví farmit, než progressovat
Kdybych nebyl tak línej, tak si myslím, že bych to už dohrál i s tím DH, ale nějak se k tomu nemůžu dokopat. Z nějakýho důvodu mě víc baví farmit, než progressovat
...teď mluvíš jako pravý Diablistakojot píše: Z nějakýho důvodu mě víc baví farmit, než progressovat
Dal bych ti klidně 1,5MKuki10 píše:takze horko tezko za 1m prodano.;-)
-
- Quill Rat
- BattleTag:onDr3j#1398
toto ma dnes potesilo moja druha legendarka
já od nového patche našel jen nějaký s*it legendární meč a http://us.battle.net/d3/en/item/fire-walkers které se taky uplně nevyvedly
Cíl: Paragon level 100
[100/100] ✓
[100/100] ✓
- 16cmfan
- Gorebelly
- BattleTag:sestnastka#2408
- Kontaktovat uživatele:
Zabudol som sa aj ja pochváliť.
Padla mi v Public Game, 3 akt, 3NV - mal som vtedy len okolo 75% MF, Keep Depths, lvl 2.
Uploaded with ImageShack.us
Dal som ju do aukcie bez BO. Bid 10M.. neviem, či to je veľa alebo málo.. nuž, uvidíme. Bidovanie aj tak začne až o deň a pol, ku koncu. Čo si myslíte Vy ? Má väčšiu hodnotu ? Pretože zase ten roll je na túto legendárku priemer až podpriemer ako pozerám. Ale hneď vedľa som videl ešte o kusok slabšiu a už mala 22M bidované
Padla mi v Public Game, 3 akt, 3NV - mal som vtedy len okolo 75% MF, Keep Depths, lvl 2.
Uploaded with ImageShack.us
Dal som ju do aukcie bez BO. Bid 10M.. neviem, či to je veľa alebo málo.. nuž, uvidíme. Bidovanie aj tak začne až o deň a pol, ku koncu. Čo si myslíte Vy ? Má väčšiu hodnotu ? Pretože zase ten roll je na túto legendárku priemer až podpriemer ako pozerám. Ale hneď vedľa som videl ešte o kusok slabšiu a už mala 22M bidované
prodano za 300M (goldy nasledne prodany v aukci) cisty zisk cca 250€
To se ti tak rychle prodalo 300M přes RMAH??
aktualni kurz byl 1,27 ja to nahodil na 1,30 a prodalo se to behem hodiny, prodal jsem 250M neco sem si nechalNekronaut píše:To se ti tak rychle prodalo 300M přes RMAH??