Proč ne, já tam nic špatnýho nepíšu...warning: Je to dlouhý
kjagkjas
Odesláno: 27.08.2012, 11:14 hod.
Od: Wixxia
Komu: Quetak
Nejde o D3 jako takové. To vím, že proti sobě stojí hráči lvl 60. Respektive budou stát. Tohle se používá ve hrách, kde nestojí proti sobě hráči stejného lvl. A na tom on může poznat to, jak dokonale hrajou. To že si v D3 můžeš postavu udělat správně jen díky AH a ani hru hrát neumíš je už úplně špatně.
Jak si psal. O tomto téma končím. A porsím i Tebe o to. I když se sTebou vedou lofické debaty. Mě to totiž vždy připomene horror, kterej se na tomto topicu odehrál. I kdyby si mi na to Quetaku psal, tak Ti neodpovím. Né, že bych se s tebou nechtěla bavit.. Naopak. ale já na tenhle topic chci zapomenout. Ten je hroznej.
Re: kjagkjas
Odesláno: 27.08.2012, 11:25 hod.
Od: Quetak
Komu: Wixxia
vpohodě, jen prosím nikde příště nezveřejňuj něco co si s kýmkoli píšeš přes SZ, to se nedělá, proto je to !soukromá! zpráva, díky.
Re: kjagkjas
Odesláno: 27.08.2012, 11:43 hod.
Jasně chápu. Omlouvám se.
I když. Tohle zvykem na forum jiných teda vážně není. ( neherních forech ). Tam jsou upřímě lidé k sobě o něco více upřímný a to, že se zmíní o tom, že někomu psali v SZ naprosto nikomu nevadí.
Ale díky za ponaučení. Pamatovat si to budu. Já na tohle mám názor jinej. Ten, kdo se zajímá o to, co si píšou lidé v SZ, i když to zmíní v topicu, jsou jen vlezlý, zvědvý, s prominutím debilní a halvně!! Nic jim do toho není.
Ale oki.... Asi si budu muset zvyknout na to, že herní fora jsou o něčem jiném. Standart zaveden. Měnit ho nehodlám.
Měj se Qeee:)
asfas
Odesláno: 27.08.2012, 11:56 hod.
Jinak Qeee. Nezlob se, rozhodoně si nedovolím tipnout tvůj věk a ani se nebavím o přímo o Tobě. Ale tohle je zvyk možná tak lidí od 15-25 let. Cože je většina věkových kategorií lidí na herních forech.
Z tohoto názoru už sem o dost vyrostla, jest-li mě chápeš. A pokud maldí nastolují tenhle styl života. tak to máme mi na co těšit, až nám bude třeba 50.
Díky za echo. Tohle bylo důležitejěí víc, než si mylsíš.
A nejen to. Ty nejsi ani náhdou jedine, kdo mi psal tohle do SZ. Já zmínila Tebe,protože s Tebou bylaprvní inteligentní rozmluva o tom. Věk ne věk.
A nejen to. Byl mezi nimi i Javůrek,kterj mi psal naprosto stejnej názor, jako Ty. Takže se fakt za nic stydět nemusíš.
Aledíky za echo.. Aspoň vím, na čem sem. Měj se Qeee a supra hezkej den:
Re: asfas
Odesláno: 27.08.2012, 12:10 hod.
Od: Quetak
Komu: Wixxia
Tam jde o to, že je to prostě soukromá konverzace, kdybych to chtěl ventilovat co si myslím o některých zdejších přispivatelích(nebo globálně) tak to udělám sám. Ale není důvod, budu si to jen myslet, protože by pak bylo v každým topicu flamu, že by to nikdo nezastavil. Neřeš to, je to zbytečný se v tom pitvat.
btw: Nespadám do věkový kategorie 15-25, to jen pro info..
Re: asfas
Odesláno: 27.08.2012, 12:38 hod.
Panebože!! Díky bohu, že si mi to vysvětlil, proč si mi to o tý SZ napsal. Portože tím si mě dostal. Nebudu lhát, že jsem o Tobě na chvíli zapochybovala. Omlouvám se:(
Jasně, neřešim. A dokonce ráda, protože tímhle si mě fakt šokoval. Pokud staví mladí lidé na tomhle. Tak to jsme v kelu, protože základ lidskýho chování je právě v ! upřímnosti !. Ale kdekoliv bejt upřmnej!! Soukromá, nesoukromá.. Já se za svoje názory nikde nestydím. I kdyby mojí koverzaci někdo někdo totál zuvěřejnil. Bylo by mi to úpa jedno.. Koukám, že i v tomto jsme jiní:)
Jinak jasně. Neboj, tohle už fakt neudělám. Respektuju tvůj postoj k tomu:) A Neudělám to už jen proto, abych i na tohle zapoměla.
Měj se supr
Na věk se lidí neptám a ani mě nezajímá Na tom nezáleží a nikdy nebude.. Teda, nesmí Ti bejt 5, protože to žádný zkušenosti mít nemůžeš:)))..
A omluva, že sem o Tobě fakt zapochybovala. Nezlob se prosím
Hezký den:).. NEIRONICKY!!!!
Mimochodem tímhle komunikace končila a dneska ráno na mě vytasí tohle a ze včerejšího Díky, měj se je dnes debil a kde co. Špatný spánek?