Pozor na HC public games

Diskuze týkající se Hardcore způsobu hry.
Zamčeno
Quetak
The Butcher
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Quetak#1902
Re: Pozor na HC public games

Příspěvek od Quetak » 28.08.2012, 08:50 hod.

Kuki10: Jojo tebe nejvíc :D
Takhle sem se po ránu fakt dlouho nepobavil. Jinak jo jednu "pomluvu" sem opravdu v SZ odeslal, když už má Wixxi ráda tu upřímnost
Wixxia
Odesláno: 24.08.2012, 14:22 hod.
Od: Quetak
Komu: XXXXX

Čus,
nevím jestli má smysl s Wixxi ztrácet čas, sice je to podle věku dospělá ženská, ale co sem se tak zatím dozvěděl tak má názory (a některý základní znalosti) úplně mimo. Ale můžeš to zkusit, rád si počtu

Zdar a sílu v boji s větrnými mlýny.

Wixxia
Wraith
BattleTag:Wixxia#2518

Příspěvek od Wixxia » 28.08.2012, 08:51 hod.

Paranoidní???? Tak to je zajímavý, že si nepotvrdil a ni nevyvrátil to, co píšu o tom, že se s tebou jen dá o tom bavit!!!!! . Ne, ty k tomu jen jasně napíšeš toto!!! já tam ani nelezu, tak se každej hádá!!!!
!! Tak ty si ko*ot na entou. NA tohle nemusím bejt inteligent, abych tohle pochopila ty kryple v mužksý podobě. Ty jsi si vzal jasně do huby lidi totiž. SUPR ban pro mě. Ale říkám předem!!! Je lepší mi smazat účet... TO je tak zku*vený hovado!!! Omkamžitě mi smažte účet!!!! Kdyby si jasně mluvil v SZ o tom, že tam jen nelezeš z důvodu, že to nemá smysl, tak to pochopím, ale ty si si vzal do huby přímo lidi!!! DEBILE zasranej!! OKmažitě mi ten účet smažte!!! S bohem ty kryple quetáckej.
http://www.youtube.com/watch?v=Yryr4y3T4cs <<-- Prosím poslechnout. Strašně krásné.

Arthur Shopenhauer : „Není nic těžšího než vyjádřit významnou myšlenku tak, aby jí každý rozumněl.“

Quetak
The Butcher

Příspěvek od Quetak » 28.08.2012, 08:52 hod.

omg :D

Kuki10
Globální moderátor
BattleTag:Kuki#2122

Příspěvek od Kuki10 » 28.08.2012, 08:55 hod.

Wixxia píše:Paranoidní???? Tak to je zajímavý, že si nepotvrdil a ni nevyvrátil to, co píšu o tom, že se s tebou jen dá o tom bavit!!!!! . Ne, ty k tomu jen jasně napíšeš toto!!! já tam ani nelezu, tak se každej hádá!!!!
!! Tak ty si ko*ot na entou. NA tohle nemusím bejt inteligent, abych tohle pochopila ty kryple v mužksý podobě. Ty jsi si vzal jasně do huby lidi totiž. SUPR ban pro mě. Ale říkám předem!!! Je lepší mi smazat účet... TO je tak zku*vený hovado!!! Omkamžitě mi smažte účet!!!! Kdyby si jasně mluvil v SZ o tom, že tam jen nelezeš z důvodu, že to nemá smysl, tak to pochopím, ale ty si si vzal do huby přímo lidi!!! DEBILE zasranej!! OKmažitě mi ten účet smažte!!! S bohem ty kryple quetáckej.
To vypada,ze bude nejakej bananek.:D

Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2

Fru-fru
The Butcher
BattleTag:Frufran#2167

Příspěvek od Fru-fru » 28.08.2012, 08:59 hod.

Už jsem se v tomhle vláknu začínal nudit. Kuji za zpestření dopoledne...

Odesláno z mého HTC Desire HD A9191 pomocí Tapatalk 2
Crome,nikdo si nebude pamatovat, jestli jsme byli dobří či zlí.Jediné na čem záleží je,že dva stáli proti řadě nepřátel!Splň mi tedy přání-dopřej mi pomstu!A jestli neposloucháš,táhni do horoucích pekel!
Obrázek

finc
Wraith
BattleTag:Ragnarok#2825

Příspěvek od finc » 28.08.2012, 09:03 hod.

To je diskuze jak debil. Proc tady ta pani pise slohova cviceni? Ja se chtel dozvedet neco o tom, jak se vyvarovat v HC smrti. Misto toho se tady dozvim, kdo jakej je inteligent. Muj zivot tady taky nikoho nezajima, proc nas maji zajimat ty vase?

fuxicek
Burning Soul
BattleTag:Pepa#4687

Příspěvek od fuxicek » 28.08.2012, 09:04 hod.

myslim, ze az si to precte wixxia, tak ztrati mliko

Wixxia
Wraith

Příspěvek od Wixxia » 28.08.2012, 09:12 hod.

Mylsíš čoveče??? že ztratím mlíko??? Queta, okopíruj tam vše co si mi psal a to včetně těch posledních ty debile, kde se jasně bavíme o upřímnosti člověka a jak to tak krásně začínáš okecávat, když sem ti něco žekla o upřímnosti!!!! Dělej ty zmrde debilní. a supr, ban za tohle dostanu ale je zbytečnej , tady sem fakt naposled!!!
http://www.youtube.com/watch?v=Yryr4y3T4cs <<-- Prosím poslechnout. Strašně krásné.

Arthur Shopenhauer : „Není nic těžšího než vyjádřit významnou myšlenku tak, aby jí každý rozumněl.“

fuxicek
Burning Soul
BattleTag:Pepa#4687

Příspěvek od fuxicek » 28.08.2012, 09:18 hod.

ja myslim, ze zeny by nemely mluvit sproste, nejak se mi to k nim nehodi

Kuki10
Globální moderátor

Příspěvek od Kuki10 » 28.08.2012, 09:18 hod.

Banan,banan.:D

Quetak
The Butcher

Příspěvek od Quetak » 28.08.2012, 09:21 hod.

Proč ne, já tam nic špatnýho nepíšu...warning: Je to dlouhý
kjagkjas
Odesláno: 27.08.2012, 11:14 hod.
Od: Wixxia
Komu: Quetak

Nejde o D3 jako takové. To vím, že proti sobě stojí hráči lvl 60. Respektive budou stát. Tohle se používá ve hrách, kde nestojí proti sobě hráči stejného lvl. A na tom on může poznat to, jak dokonale hrajou. To že si v D3 můžeš postavu udělat správně jen díky AH a ani hru hrát neumíš je už úplně špatně.
Jak si psal. O tomto téma končím. A porsím i Tebe o to. I když se sTebou vedou lofické debaty. Mě to totiž vždy připomene horror, kterej se na tomto topicu odehrál. I kdyby si mi na to Quetaku psal, tak Ti neodpovím. Né, že bych se s tebou nechtěla bavit.. Naopak. ale já na tenhle topic chci zapomenout. Ten je hroznej.
Re: kjagkjas
Odesláno: 27.08.2012, 11:25 hod.
Komu: Wixxia

vpohodě, jen prosím nikde příště nezveřejňuj něco co si s kýmkoli píšeš přes SZ, to se nedělá, proto je to !soukromá! zpráva, díky.
Re: kjagkjas
Odesláno: 27.08.2012, 11:43 hod.

Jasně chápu. Omlouvám se.
I když. Tohle zvykem na forum jiných teda vážně není. ( neherních forech ). Tam jsou upřímě lidé k sobě o něco více upřímný a to, že se zmíní o tom, že někomu psali v SZ naprosto nikomu nevadí.
Ale díky za ponaučení. Pamatovat si to budu. Já na tohle mám názor jinej. Ten, kdo se zajímá o to, co si píšou lidé v SZ, i když to zmíní v topicu, jsou jen vlezlý, zvědvý, s prominutím debilní a halvně!! Nic jim do toho není.
Ale oki.... Asi si budu muset zvyknout na to, že herní fora jsou o něčem jiném. Standart zaveden. Měnit ho nehodlám.
Měj se Qeee:)
asfas
Odesláno: 27.08.2012, 11:56 hod.

Jinak Qeee. Nezlob se, rozhodoně si nedovolím tipnout tvůj věk a ani se nebavím o přímo o Tobě. Ale tohle je zvyk možná tak lidí od 15-25 let. Cože je většina věkových kategorií lidí na herních forech.
Z tohoto názoru už sem o dost vyrostla, jest-li mě chápeš. A pokud maldí nastolují tenhle styl života. tak to máme mi na co těšit, až nám bude třeba 50.
Díky za echo. Tohle bylo důležitejěí víc, než si mylsíš.
A nejen to. Ty nejsi ani náhdou jedine, kdo mi psal tohle do SZ. Já zmínila Tebe,protože s Tebou bylaprvní inteligentní rozmluva o tom. Věk ne věk.

A nejen to. Byl mezi nimi i Javůrek,kterj mi psal naprosto stejnej názor, jako Ty. Takže se fakt za nic stydět nemusíš.
Aledíky za echo.. Aspoň vím, na čem sem. Měj se Qeee a supra hezkej den:
Re: asfas
Odesláno: 27.08.2012, 12:10 hod.
Komu: Wixxia

Tam jde o to, že je to prostě soukromá konverzace, kdybych to chtěl ventilovat co si myslím o některých zdejších přispivatelích(nebo globálně) tak to udělám sám. Ale není důvod, budu si to jen myslet, protože by pak bylo v každým topicu flamu, že by to nikdo nezastavil. Neřeš to, je to zbytečný se v tom pitvat.

btw: Nespadám do věkový kategorie 15-25, to jen pro info..
Re: asfas
Odesláno: 27.08.2012, 12:38 hod.

Panebože!! Díky bohu, že si mi to vysvětlil, proč si mi to o tý SZ napsal. Portože tím si mě dostal. Nebudu lhát, že jsem o Tobě na chvíli zapochybovala. Omlouvám se:(
Jasně, neřešim. A dokonce ráda, protože tímhle si mě fakt šokoval. Pokud staví mladí lidé na tomhle. Tak to jsme v kelu, protože základ lidskýho chování je právě v ! upřímnosti !. Ale kdekoliv bejt upřmnej!! Soukromá, nesoukromá.. Já se za svoje názory nikde nestydím. I kdyby mojí koverzaci někdo někdo totál zuvěřejnil. Bylo by mi to úpa jedno.. Koukám, že i v tomto jsme jiní:)
Jinak jasně. Neboj, tohle už fakt neudělám. Respektuju tvůj postoj k tomu:) A Neudělám to už jen proto, abych i na tohle zapoměla.
Měj se supr

Na věk se lidí neptám a ani mě nezajímá Na tom nezáleží a nikdy nebude.. Teda, nesmí Ti bejt 5, protože to žádný zkušenosti mít nemůžeš:)))..
A omluva, že sem o Tobě fakt zapochybovala. Nezlob se prosím
Hezký den:).. NEIRONICKY!!!!
Mimochodem tímhle komunikace končila a dneska ráno na mě vytasí tohle a ze včerejšího Díky, měj se je dnes debil a kde co. Špatný spánek?
Naposledy upravil(a) Quetak dne 28.08.2012, 09:25 hod., celkem upraveno 1 x.

Wixxia
Wraith

Příspěvek od Wixxia » 28.08.2012, 09:22 hod.

To je vidět, že nás ženy vůbec neznáte. OKOPIRUJ I TO POSLEDNI!!!!!!! ban mě nezajímá:))))))))... dělje ne!!!???
Ty jsi zmrd!!! zajímavý, že přesně to poslední si vynechal!!! S bohem dementi.

finc
Wraith
BattleTag:Ragnarok#2825

Příspěvek od finc » 28.08.2012, 09:24 hod.

Jestli jsi hezka, kluci ti to tady odpusti. Jestli jsi hnusna, tlusta, tak mazej k plotne a nech nas hrat :))

Quetak
The Butcher

Příspěvek od Quetak » 28.08.2012, 09:26 hod.

Lol já tam nic víc nemam, okopíruj to ty :D
Jak sem říkal, si prostě paranoidní a za tím si stojim. :wave:
Naposledy upravil(a) Quetak dne 28.08.2012, 09:29 hod., celkem upraveno 1 x.

Smelina
Wraith
BattleTag:Smelina#2454
Kontaktovat uživatele:

Pozor na HC public games

Příspěvek od Smelina » 28.08.2012, 09:28 hod.

Nedělá si z nás spíš někdo legraci?

Quetak
The Butcher

Příspěvek od Quetak » 28.08.2012, 09:30 hod.

Smelina píše:Nedělá si z nás spíš někdo legraci?
Možná je špatný týden :)

Wixxia
Wraith

Příspěvek od Wixxia » 28.08.2012, 09:42 hod.

Jo tak ty tam nic nemáš Ty zmetku?? Já mám vážení lepší nápad.. Vzhledem k tomu, že končím.. Zde jsou moje přihlašovací údaje...než to zabanujou

Jukne tě se sami:) Pak usudtě, co je Quteak za zmrda, když tvrdí, že tam nic nemám::))) Ty zasranče:)

zde jsou. ->> ID : wixxia ...... heslo : 1a2b3c4D.... šup... ty parchante.. já ti dám, že sme paranoindí... ty jsi dobře naodstřel:))) S bohem.

Kuki10
Globální moderátor

Příspěvek od Kuki10 » 28.08.2012, 09:47 hod.

To vypada,ze nastaly dny Allways, nebo OB:D

Wixxia
Wraith

Příspěvek od Wixxia » 28.08.2012, 09:49 hod.

Hmmm, její paranoia je zajímavá Quetak.. ona to tam vážně má...

Quetak
The Butcher

Příspěvek od Quetak » 28.08.2012, 09:50 hod.

Wixxia píše:Jo tak ty tam nic nemáš Ty zmetku?? Já mám vážení lepší nápad.. Vzhledem k tomu, že končím.. Zde jsou moje přihlašovací údaje...než to zabanujou

Jukne tě se sami:) Pak usudtě, co je Quteak za zmrda, když tvrdí, že tam nic nemám::))) Ty zasranče:)

zde jsou. ->> ID : wixxia ...... heslo : 1a2b3c4D.... šup... ty parchante.. já ti dám, že sme paranoindí... ty jsi dobře naodstřel:))) S bohem.
mám pocit, jak píše Smelina, že je někdo na jejím acc a píše tu tahle kraviny jinak si to vysvětlit nedokážu.

Zamčeno

Zpět na „Hardcore“