v0kurka píše:http://eu.battle.net/d3/en/profile/Tapeworm-2172/
koukal jsi na web začínající "us" místo "eu", také jsem se jednou nachytal ;D
AHA dik
v0kurka píše:http://eu.battle.net/d3/en/profile/Tapeworm-2172/
No a když už je vidět muj barbar tak druhá otázka. Co předělat na buildu nebo gearu, abych mohl efektivně jít dál.v0kurka píše:http://eu.battle.net/d3/en/profile/Tapeworm-2172/
Jako jestli dobře vidím, tak máš 89 LpH? Pokud je to tak - nemá smysl se ptát dál mám takovej pocit. Nikde jinde LS nebo LpH nevidím krom toho ušmudlanýho ringu.... Life regen ignoruju vzhledem k faktu, že jako můžeš kroužit a doufat, že tě to vyhealuje, ale jednou to s tím kroužením prostě třeba taky nestihneš....Tapeworm píše:Dík za rady
Ono nemusím hrát vysloveně tanka. Klidně to předělám a půjdu vyzkoušet na HELL jde spíše o to jak A taky jaké části gearu vyměnit a v jakém pořadí dle akutnosti )Punky píše:HC som nehral, ale co viem tak sa stackuje hlavne vit+all ress... takze by som to na tvojom mieste trochu zodvyhol, na "tanka" mas malo aj HP, cize to by ti mohlo pomoct... este by osm ti navrhol zohnat lepsi stit, 15% block chance je malicko... k buildu, tak tam tazko povedat, zalezi ako to hras a co ti vyhovuje, ale osobne si myslim ze u leapu je lepsi iron impact a miesto marauders rage by som dal nejaky defense skill ak to nevykryvas poriadne... na tej dmg to zase az tak poznat nebude
LpH je problém a pracuju na tom. Mám ale smůlu nic použitelného nepadá a když se něco najde na AH tak to stojí balíkYaka píše:Jako jestli dobře vidím, tak máš 89 LpH? Pokud je to tak - nemá smysl se ptát dál mám takovej pocit. Nikde jinde LS nebo LpH nevidím krom toho ušmudlanýho ringu.... Life regen ignoruju vzhledem k faktu, že jako můžeš kroužit a doufat, že tě to vyhealuje, ale jednou to s tím kroužením prostě třeba taky nestihneš....Tapeworm píše:Dík za rady
Jinak na HC máš málo HP a resistů. Ani armor neni žádná diskoška.
no v tomto ti neporadim, absolutne nemam prehlad o AH na HC, ani ake ceny, ani ake itemy ani nicTapeworm píše:A taky jaké části gearu vyměnit a v jakém pořadí dle akutnosti )
Punky píše:no v tomto ti neporadim, absolutne nemam prehlad o AH na HC, ani ake ceny, ani ake itemy ani nicTapeworm píše:A taky jaké části gearu vyměnit a v jakém pořadí dle akutnosti )
Hmm zamotaný kruh je z něho jen jedna cesta buď to si já založím SC char a kouknu do SC AH abych věděl jak to tam vypadá a nebo opačně. Jelikož, ale nevím po čem bych měl koukat tak to opačné řešení by bylo lepší. K ničemu nenutím )Punky píše:no ono to celkom spolui ale suvisi, lebo potom podla cien a trhu na HC sa da povedat co sa oplati viac vymenit... niekedy je lepsie vymenit 2 itemy so slabsimi statmy ako jeden s vyssimi... ale kedze neviem aka je situacia, tak mi je tazko povedat ti "kup to a to"
I tohle je dobrá rada. Vždycky sem scháněl helmu s vit atr all res a dírou + nějaký add když bylo, ale to bylo dost drahé. Ještě jsem ale nezkoušel sehnat helmu bez vit jen s dírou to by mohlo být o dost levnějšíPunky píše:haha no, riesenei to je, ale myslim ze omnoho lepsie bude pockat chvilu a urcite sa tu zjavi niekto kto ma nahrane v HC a bdue ti vediet poradait... alebo sa spytaj priamo v HC sekcii
... inak, ked pozrem tvoj profil, tak napr hned by som povedal ze zozen helmu, co ma socket a hned tam daj co najlepsi amethyst na +% life... ale nemam absolutne sajnu, v akych relaciach sa hybu helmy so socketom a ani to, kolko stoja nejake lepsie amethysty (ale tipujem ze budu najdrahsie), cize mozno by za peniaze co by zhltol upgrad helmy bolo mozne kupit iny item, popripade aj dva, ktore by v celkovom dosledky vylepsili tvoj char viacej... to je tak v skratke to o com som vravel, ze ti nemam ako pomoct v tomto pripade
Hej, zmenil som to, tie boty a aj to brnko, nemal som kedy informovať...a ďaľej, seismic slam a hammer kombinácia mi nerobí čo sa týka spotreby nejaké problémy, mám nahodený teraz bash, čo ma 8 fury za útok, za war cry a ground stomp mám dalšiu fury a oba skilly, hammer + seisimc slam, používam podľa situácie, to inspiring presence som nahodil hlavne kvoli šetreniu fury, aby mi dlhšie vydržali pokriky a aby som stále nehúkal battle rage...hlavným problémom naďaľej ostávajú hlavne tie resisty...Punky píše:tak neviem ci uz to venom zmenil od vcera, ale tie boty a chestka co ma teraz na profile zase nie su az tak tragicke, hlavne pokial ide len o act1-2
seismic slam a hota nie je dobra kombinacia dokopy, oplati sa tahat jeden alebo druhy, nemas taku moznost generacie fury aby si oba mohol nejak slusne spammovat... inspiring presence je celkom zauájimava pasivka, ked som este davnejsie hladal sposob ako sa vyhnut loh, pretoze bolo neskutocne predrazene, isiel som na to cestou life regenu a dostal som sa na cislo teraz neviem presne, ale dost cez 1k, a to uz je celkom poznat... neviem teda ci ides rovnakou cestou, alebo to tam mas skor tak z nudze... inak dmg mas slusnu (aj ked by to chcelo kus este navysit crity), s tou by si to mal sekat v acte 1-2 uplne bez rpoblemov, takze trosku mozno zdvyhnut all ress a malo by to byt v klude
matthewicek88 píše:http://eu.battle.net/d3/en/profile/matt ... ro/2091978
Hraju s timhle a na inferno 3Act jsem tuhej hned
- strasne nizke all ressmatthewicek88 píše:http://eu.battle.net/d3/en/profile/matt ... ro/2091978
Hraju s timhle a na inferno 3Act jsem tuhej hned