Přesně jak říkáš. Navíc posledně jak jsem byl v kině tak v půce promítání zhasl obraz a asi 10 minut jel film jen se zvukem než s tím něco promítač udělal, samozřejmně to pak nevrátil zpátky takže z filmu bylo ho*no ... takže do kina už nikdy.Qoliker píše:A přiblblé poznámky přísedících. :>
Nejlepší film
- Crackonos
- Fallen Shaman
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Cr4ck0n0s#1547
https://www.youtube.com/watch?v=8tFKHd5s0LA GR 55 4ppl
Nabíráme nové členy do ViP klanu
http://www.diablofans.cz/forum/viewtopi ... 16&t=11020
Nabíráme nové členy do ViP klanu
- Talis
- Burning Soul
- BattleTag:Talis#2996
- Kontaktovat uživatele:
Re: Nejlepší film
Mě teda dost vadí, že ti v kině dají před filmem klasickou reklamu jako v Tv, si zaplatím 150 za lístek a musím čumět na reklamu, to je největší drzost.
A pak se diví, že si to lidé raději stahují.
Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes.
- Tib3rian
- Doom Knight
- BattleTag:Tiberian#2416
Tiez uz do kina nechodim rad, vlastne vobec, uz to nie je ono, ako bolo ku koncu 90 rokov.
"My old enemy. You cannot hide from me...no matter what form you choose to wear. Let your true self be revealed...Diablo!"
Mám zkouknuto opravdu hodne filmu a po dlouhe dobe me opravdu nejakej natchl... Untouchable (Nedotknuteni)..takze muzu jen doporucit
- Programos
- Minion of Destruction
- BattleTag:Programos#2804
- Kontaktovat uživatele:
...já mám náhodou celkem dobrý poznámky.Qoliker píše:A přiblblé poznámky přísedících. :>
Ale do kina chodim akorát, když jedu s mladou na návštěvu k babičce do Brna, dycky vezmem ají bábí a jdem. Naposledy jsem byl na posledním HP a Avatar 3d.
Inu, co k tomu rict.... Programos#2804
tak to ja jsem nebyl v kine deset let naposledy to bylo jeste ze zakladkou
Achievements: 7400 (92%)
Už jste někdo viděl film Prometheus? Sice mi některé věci přišly zbytečné, divné a nedotažené, ale vyloženě mě to nezklamalo :-)
HC grál: 537/516 (-21)
- Pana_Ruplahlava
- Gorebelly
- BattleTag:Ruplahlava #2727
neviděl jsem to, moc rád bych to viděl, ale vyloženou chválu jsem na to neslyšel, nicméně prý to k zahození rozhodně neníraisen píše:Už jste někdo viděl film Prometheus? Sice mi některé věci přišly zbytečné, divné a nedotažené, ale vyloženě mě to nezklamalo :-)
Nemám rád lidi, co hledají problémy jen proto, aby mohli žvanit.
Smiřte se s tím.
Smiřte se s tím.
- Fru-fru
- The Butcher
- BattleTag:Frufran#2167
Byl sjem na tom v kině na 3D (moje druhé 3D v životě) a musím říct, že se mi to docela líbilo a byl jsem spokojený. Je potřeba od toho neočekávat nic závratnýho, trochu mě zklamala jedna dějová zkratka (najednou někdo přijde a z ničeho nic objasní jak to je a jedeme dál...). Začátek byl trochu rozvláčnej (cca15 minut) - to ale vyrovnalo pěkné 3D...
Jinak bych řekl, že odpovídá hodnocení z ČSFD a za sebe doporučuji - ovšem raději do kina než doma, Scotík je přece jen výbornej "vizualista" a byla by škoda se o to připravit na malé uhlopříčce a opravdě i o to 3D
Jinak bych řekl, že odpovídá hodnocení z ČSFD a za sebe doporučuji - ovšem raději do kina než doma, Scotík je přece jen výbornej "vizualista" a byla by škoda se o to připravit na malé uhlopříčce a opravdě i o to 3D
Mě Prometheus teda rozhodně zklamal. Potenciál měl veliký, ale nekvalitní scénář to zazdil. I tak jsem čekal od Ridleyho lepší atmosféru a on nevěděl, jestli točit horor nebo akčňák. Nakonec je z toho ,,mytologický,, snímek, který vyvolává vícero otázek, než poskytuje odpovědí. Jediná věc, která to zachraňuje, je stále vynikající Gigerův styl + je to Sci-Fi a to se počítá. Nicméně si spravím chuť nesmrtelným Vetřelcem, po kterým bude následovat 2. a 3. díl ) Na druhou stranu, jsem se po projekci pídil po některých informacích, takže to něco do sebe bude mít
- Spellsword
- Doom Knight
- BattleTag:Spellsword#2546
Tak jsem včera viděl Troll Hunter - Překvapivě skvělý film. Nejlepší co jsem viděl za poslední dobu. Na YouTube je nahrán celý film. Angličtina je jednoduchá, takže není problém tomu rozumět.
Prometheus-též zklamal,ale Hobit mě bude zajímat a to velice,jelikož chce dát do 2 dílů obsah 93% co je v knize.Jsem opravdu zvědav,jak se mu to povede...
- Fru-fru
- The Butcher
- BattleTag:Frufran#2167
Na Hobita jsem taky hodně zvědavý... A jestli má v plánu dát 93% obsahu do filmu, tak jsem zvědav na režisérskou verzi...;-)Bur píše:Prometheus-též zklamal,ale Hobit mě bude zajímat a to velice,jelikož chce dát do 2 dílů obsah 93% co je v knize.Jsem opravdu zvědav,jak se mu to povede...
Odesláno z mého HTC Desire HD A9191 pomocí Tapatalk 2
No tak ta bude v jeho podání asi maximální,ale jelikož je kniha o dost horší na zpracování než byl Pán prstenu,kde z toho udělali pořádný guláš.Tak si myslím,že nebude asi nikdo momentálně lepší než on....
- Dark_Deamon
- Archangel
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
Je to už déle, co jsem ho viděla, ale také ho mohu doporučit.
HC grál: 537/516 (-21)
Brrr.. do ted je mi z toho filmu zle, kdyz si na nej vzpomenu (nemyslim z kvality, ale z obsahu a provedeni). Lidem s vysokou davkou empatie do hranych postav doporucuji delat, ze ten film neexistuje. Neco malo jsem uz videl, ale filmu, co mne TAK rozcilily, je jenom hrstka :-)
Kouknete na Cabin in the woods. Ten konec jsou dobry "jatka".
Kouknete na Cabin in the woods. Ten konec jsou dobry "jatka".
D2R FanaZealer lvl 96 (SC SSF, bez runových slov)
Hledá do grálu - už 'jen' Tyraels Might
Hledá do grálu - už 'jen' Tyraels Might
ahoj vcera jsem videl tyhle dva filmy co na ne rikate ?
http://www.csfd.cz/film/182349-hrubes-a ... -do-deste/
http://www.csfd.cz/film/229913-muj-zivot-idiota/
http://www.csfd.cz/film/182349-hrubes-a ... -do-deste/
http://www.csfd.cz/film/229913-muj-zivot-idiota/
Achievements: 7400 (92%)