Otázky a Odpovědi
no mělo by ti to tak jako tak přijít jako outbid do stashe. a po skončení aukce by se ti měl vrátit i tvůj poslední bid.
-
- Minion of Destruction
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Moxmar#2814
Re: Dotazy ohladom D3
do truhly to prislo, protoze me nekdo prehodil. Jenze diky bugu se to odecetlo 2x, ale neprislo to 2x. Aukce konci za 1 den a 7hod, ale pak uz nic neprijde.
dle mího si přehodil sám sebe takže ti první bid přišel z5 a tím druhym vyhráváš aukci (nebo máš u aukce napsaný not winning?)
-
- Minion of Destruction
mam tam napsany not winning
no tak to nevim zkus support
-
- Minion of Destruction
hele ja nejsem zadný PCmaniac, takze vubec netuším. Mohl bys byt prosim konkretnejsi nebo mi sem treba šupnout nejaky odkaz?
Když se přihlásíš na battlenet tak tam jsou support tickets (dá se tam dostat i ze hry - Esc -> tech.support , myslim), tam založíš ticket a popíšeš anglicky(popř. jinym světovym jazykem) co se ti stalo a oni ti možná pomůžou.
-
- Minion of Destruction
Sakr, daval jsem odpoved a nekde to zmizlo.
Kazdopadne jsem se na ty stranky dival a nejdal dojdu sem:
https://eu.battle.net/support/en/ticket/submit
dal uz je to na me moc jazykove slozity, toz su v pasti :-(
Kazdopadne jsem se na ty stranky dival a nejdal dojdu sem:
https://eu.battle.net/support/en/ticket/submit
dal uz je to na me moc jazykove slozity, toz su v pasti :-(
-
- Minion of Destruction
teda zvoleni D3 jeste zvladnu :-), konec az potom
Ludkovia, naozaj už nie je bugla kniha Battlefield reports na splnenie Espionage achievement ?
ne, je k nalezení v Battlefields. Před chvíli jsem ji sebral.Patho píše:Ludkovia, naozaj už nie je bugla kniha Battlefield reports na splnenie Espionage achievement ?
jj konečně Není to ale přímo knížka na sebrání, stačí pokecat s polomrtvým vojákem co sem někde bude válet a má nad sebou modrý vykřičník, ten rozhovor je pak brán jako knížka. Že jim to ale trvalo co?
vedel by mi niekto poradit ako sa dostanem do 2 aktu zabil som skeleton kinga a a tak neviem ci to bol posledny quest lebo uz mi neukazuje ziadne ulohy vopred dakujem za radu
to vypadá na starter edition. jinak bys po leoricovi prošel prostorem, kterej se objeví v místě trůnu, ze kterého ze zvednul.
nie mam original len asi som niekde spravl chybu ale neviem kde moc to chcem hrat no ale neviem ako dalej ale aj tak dik musim este poskusat no a a teda vravis ze po leoricovi sa uz ide akoze do 2 aktu?
ne, nejde se do druhého actu. po zabití leorica pokračuješ v questech ještě dál, tím prostorem, který jsem zmínil. leoric je v necelý polovině prvního actu.
aha no len te priestor sa mi nezjavil pkial viem to znamena ze mam nejaku startovaci ediciu ci co? inak neviem ci to nejako s tym suvisi ale napr ten kod pod cdckom v nutri obalu som vobec nikde nezadaval
odpovíš si celkem snadno - http://www.diablofans.cz/441-diablo-3-d ... useni.html
jestli se ti ten prostor neotevřel, nemůžeš dosáhnout více jak lvlu 13 a nemůžeš hrát multiplayer s hráči hrajícími full verzi, tak to máš celkem jasné. navíc lidi v tvém friendlistu vidí, jestli hraješ starter edition - je to u toho napsané, protože se tam nemůžou připojit.
ale jestli máš potřebné údaje, jako třeba cdkey, tak můžeš tu svojí starter edici snadno povýšit na full a dosavadní vývoj ti zůstane. tzn. budeš mít stejný level a budeš na stejné questové pozici. akorát je mi teda záhadou, jak jsi to instaloval, když nevíš, jak se z toho stala starter edice
jestli se ti ten prostor neotevřel, nemůžeš dosáhnout více jak lvlu 13 a nemůžeš hrát multiplayer s hráči hrajícími full verzi, tak to máš celkem jasné. navíc lidi v tvém friendlistu vidí, jestli hraješ starter edition - je to u toho napsané, protože se tam nemůžou připojit.
ale jestli máš potřebné údaje, jako třeba cdkey, tak můžeš tu svojí starter edici snadno povýšit na full a dosavadní vývoj ti zůstane. tzn. budeš mít stejný level a budeš na stejné questové pozici. akorát je mi teda záhadou, jak jsi to instaloval, když nevíš, jak se z toho stala starter edice
jj mam cd key a ako to urobim aby t bolo ful a mohol som dalej pokracovat a hrat ostatne akty a mat lvl vyssi ? a vdaka za pomoc ses hodnej
hm, nejsem si jistý. dělal jsem to jednou, ale myslím, že jsem se přihlásil na svůj battlenet účet: https://eu.battle.net/login/en/?ref=htt ... am&cr=true
a někde vpravo svítilo "upgrade starter edition/get full version" nebo něco v tom smyslu. tam jsem kliknul, vyplnil key pro full verzi a odemknul se mi plnej obsah.
a někde vpravo svítilo "upgrade starter edition/get full version" nebo něco v tom smyslu. tam jsem kliknul, vyplnil key pro full verzi a odemknul se mi plnej obsah.