Wizard - self heal

Odpovědět
Kadd
Quill Rat
Wizard - self heal

Příspěvek od Kadd » 25.08.2012, 21:38 hod.

Zdravím

mohl by mi někdo poradit jaky self heal použiváte na wizadra ? Zajímalo by mě proč, jaké máte zkušenosti nebo které články,topicy atd jste o tom četli a můžete se podělit o odkazy.

Vím jak a kolik lifu vrací % ten či onen spell atd ale nemuhu se rozhodnout zda pojedu na life steal , LoH, regen ci nejakou kombinaci a nebo na zbírání orbu.

Pro představu mě to zajímá na farmení 3/4 akt inferna.

Všem předem moc děkuji za rady či tipy jak udělat co nej self heal

Tyckin
Zhar the Mad
BattleTag:Tyckin#2872

Re: Wizard - self heal

Příspěvek od Tyckin » 27.08.2012, 18:01 hod.

Já můžu říct jen svůj osobní názor na zbraň, a ten je, že tam jsem i vzhledem k cenám zvolil 3% life steal než each hit, protože při velké dmg (mám 58k) už se to zdá být výhodnější, a pak ty each hit zbraně jsou o dost dražší. Ale jinak wize na regen nejedu, nicméně tohle mi pomáhá ustát (hraju v partě) potvory s reflectem, dřív mi to zdraví jako archonovi šlo neskutečně rychle dolů a často jsem se zabil i pouhou hydrou :lol:

Tyckin
Zhar the Mad

Strop u life steal?

Příspěvek od Tyckin » 30.08.2012, 05:58 hod.

Mimochodem nemá náhodou life steal nějaký maximální strop, za který to nejde? Někdy mám u reflect potvor skoro pocit, že to tak je. Když jako archon smažím jednoho eliťáka, životy skoro neklesaj, ale jak toho peru víc naráz, např. 3 eliťáky hezky v jedné lajně, najednou to jde šíleně rychle dolů a skoro umřu, přitom logicky - dávám trojnásobný dmg, tudíž 3x tak rychle bych se měl healovat ne? Prostě přímá úměra healu způsobené dmg.
Mám 59k dmg a 3% life steal.

Tyckin
Zhar the Mad

Příspěvek od Tyckin » 17.09.2012, 06:05 hod.

Tak asi ne, jen je to prostě zdá se tím, že některé potvory mají reflect fakt hustý, některé vrací méně, to je asi celé.

kojot
Zhar the Mad
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:TruE#2982

Příspěvek od kojot » 17.09.2012, 18:23 hod.

Čím větší mají Elitky Armor a Ressistance, tím menší dostávají dmg a tím míň "reflectujou" dmg na tebe.
Obrázek

Odpovědět

Zpět na „Wizard“