Příspěvek
od Wixxia » 27.08.2012, 18:22 hod.
Fraxi : Co se toho PC týče, tak je rychlé. Promiň, já Ti přesně o tomto moc neřeknu, na to je spíš odborník moje polovina. Pomůže Ti onfo, že na tom hraju úplně nového Deuse ( Human - Revolution ) To vypadá jak fotka. To pochybuju, že by tohle zvládnul starej počítač. Omlouvám se Fraxi, na tohle sem úplná guma. Vyznám se ve hrách, nikoliv v PC.
Co se internetu týče. Sem momentálně na chatě a tady chytám jen net wifinou od známého kousek od nás z vesnice. To je brutál pomalý. Doma mám net,kterj švihá jak pomláska. Zkoušela sem hrát chvíli i D3, když sem tam zrovna řešila toto s Javůrkem. Byla sem jen na první mapě, protože tam mi moc neubližujou. teda ano, ale díky odstupu od nich ( DH hraji ) se lagy daly zvládat..ale bylo to teoreticky nehratelný. Takže sem jen restartovala furt dokola první mapu. Ani do Old Ruins sem nechodila.
Pokud Ti pomůže ještě malé info, tak mi to začlo dělat přesně ve chvíli, kdy jsem V0kurkovi odpovídala na sekci : Avenger Affix. Jak mile sem tohle dala odeslat, tak se to na brutál chvíli seklo. Potvrdilo se to, a když sem klikla na z5 na aktivní témata, tak se to odhlásilo. Od tý doby tohle dělá furt. Je spíš zázrak, když to neudělá. To je fakt horror.
Už V0kurka mi pordail jinej prohlížeš, ale i to nešlo. Pak sem to začala řešit s javůrkem v D3 a ten mi poradil, to co ty. Ani to nepomohlo, ale tak po zkoušce za 40 minut ( odhadem ), to normálně šlo. Ale zase, jen sem dala odeslat v téma " Nejhorší monster pack " a okamžitě to hodilo to samé. Od tý doby je to horší a horší. Pomáhá to, když se okamžitě po odpovědi na téma,založení topicu, odeslání SZ odhlásim a zůstanu odhlášená do doby, než zase chci na něco zareagovat. Třeba to téma, jak mi píšeš o té technické podpoře ( fajn, nepotřebna odpovídat tam, tak to je taky masakr v podobě Blizzu, sem ráda, že ten názor upřímě nemám sama. ), sem ráno zakládala tak na 50 pokusů a to fakt nekecám. Z toho neuvěřitelně tečou nervy:(.
Fraxi bohužel. Zeptej se mě na hru a odpověď dostaneš, ale o PC Ti neřeknu ani slovo. O tom se bohužel se mnou mluvit nedá.
A dost pochybuju, že Ti i tohle, co sem psala nějak výrazně osvětlilo situaci.
Psal mi i Satík, že se mu to stalo, ale taky nevěděl, jak z toho ven.
A ano, nedělá mi to jen toto forum. Zkoušela sem to ráno na těch, kde jsem už hodně dlouho. Řádově 9 let na jednom. I toto forum to dělá. Jiné sem nezkoušela a dost pochybuju,že to má smysl.