Patch 1.0.4.
já se zpočátku nechám natlačit jen do barbara, až se mi nový level bude zdát neúměrně daleko svému užitku (momentálně odhaduju paragon lvl 50), přeskočím na monka.
btw. vy co už hrajete, jak to, prosím, vypadá s tou cenou goldů na RMAH? změnilo se to nějak zásadně, že by to mohlo negativně nabourat ceny? kolik teď stojí milion goldů?
btw. vy co už hrajete, jak to, prosím, vypadá s tou cenou goldů na RMAH? změnilo se to nějak zásadně, že by to mohlo negativně nabourat ceny? kolik teď stojí milion goldů?
-
- Gorebelly
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
Re: Patch 1.0.4.
Outdated
Naposledy upravil(a) EmhyrVarEmreis dne 11.12.2016, 12:07 hod., celkem upraveno 1 x.
-
- Wraith
- BattleTag:Zirunka#2764
Mizím z práce a chvátám domů. Mimčo bude mít polední siestu a já snad nějakou legendu. Dnes nejdu spát dříve,než něco pořádného padne...
hm jak rikam, totalne mi rozhodili build na loh a vsechny veci k tomu potrebne mi jsou ted na dve veci. a to jsem si rikal, ze s timhle patchem pujde vsechno snadno i se zavrenejma ocima. no nic, roztahnu zaluzie jestli je venku jeste svetlo a pujdu neco delat..
- st.ranger
- Gorebelly
- BattleTag:stranger#2818
Zajímalo by mne, zda na Paragon budou achievmenty. Když jsou na levelování a počet postav na daném levelu, zde by to mělo být taky.
mohly by bejt... snad s dalším patchem, určitě to pár lidí navrhne.
- Peckoslav
- Minion of Destruction
- BattleTag:Peckoslav#2167
jak to vypadá na RMAH a s cenou zlata, jaký je prosím aktuální stav?
A co ceny předmětů, už to letí nahoru?
A co ceny předmětů, už to letí nahoru?
Teď jsem se zamyslel nad ekonomikou hry a myslím, že ať je cena za goldy vlastně jakákoliv, tak množství itemů nabízených v AH bude stejně tak velké, že abys prodal, tak musíš jít s cenou dolů. Vlastně stejně jako to bylo doteď, jen budou určité počáteční turbulence. Toť můj čerstvý názor
Staré věci pod lvl 63 pudou dolů (nové můžou narolovat lepší affixy). Takže staré věci pudou dolů a nové začnou vysoko.
fungujou vám v profilech itemy? nechtějí se mi "rozbalit" staty
k tým goldom na rhmah : namiesto 1x100 000 je tam 1x 1 000 000 a cena za 1M je momentálne 0.71e
včera to bylo 2,5e za 1 milion... respektie 0,25 per unit (tedy včera 100k). dřív jsem to vůbec nesledoval, takže to z mého pohledu vypadá na výrazný zlevnění.
- Černý vlk
- Wraith
- BattleTag:Ngwathorgoth#1668
za 3 hodiny celý A3 inferno = 2,6 lvlů paragona a jedna legendárka (skorn)
takze defacto cena goldov v porovnani s eurom sla na rmah dole o viac ako 3x... hmm
Jako hrál jsem cca hodinu a zatím nevidím žádné zlepšení v item dropu. Co se týče elitek, taky nevidím žádné extrémní snížení. Alespoň SSS na monka doznalo značného vylepšení a je to nyní velice dobře používatelný skill.
První Paragon level jsem dostal po necelých dvou hodinách hry (25% Experince v helmě + 75% s 5 NV), kdy jsem vybílil přes polovinu 2. aktu včetně několika dungeonů a Vault of Assassins. Hraje se mi to o poznání příjemněji. Padá hodně dvouruček se zajímavými staty (za chvilku udělám screen), třeba +400 Vitaity nebo přes 100 Critical Damage + slot. Z goblinů padá hodně Tome of Secret (párkrát mi padlo 5). Gemy, ToS a lahvičky jsou na zemi světle modré, takže se to sbírá lépe. Jinak budu asi za vola dne, protože po salvagování žluťáků s levelem přes 60 se mi objevila ve stocku jedna Fiery Brimstone. Nevěřil jsem vlastním očím, pravděpodobně jsem si z roztržitosti salvagoval první popatchovou legendárku! I když bych odpřisáhl, že bylo všechno žluté. Naštěstí vše salvagované mělo nic moc staty.
Je malá šance (asi 0,1%), že z rare padne brimstone. Mě se to stalo jednou.
tomisco: Neboj, ta šance tam je, nedávno mi padl Brimstone z modrýho moja lvl61 Takže legendárku sis nejspíš nerozložil
Tak to díky, chlapi, oddechl jsem si. :o)
Jinak zde jsou nějaké dropnuté dvouručky:
Jinak zde jsou nějaké dropnuté dvouručky: