Hrála si tu hru někdy vůbec? A1 hell se začína na lvl50 proto se k němu připojují lvl50 hráči. Navíc od lvl57 v A1 jdou expy tak šíleněně pomalu, že by lvl58 neudělal snad ani za celej akt(natož 60). Nejdřív by jsi si měla zjistit fakta, pak se dohadovat, tímhle si shodila celou tvojí dnešní argumentaci v tomhle tématu ze stolu. Promiň,ale tohle nemá smysl když ti chybí základní znalosti, pak se nedivím, že hledáš něco kde nic neni.Wixxia píše:To si nemyslím. Public založil v lvl 1 a na lvl 60 se postupem času dostal. Což je naprosto jasné. Public už byl založen. A tvoje data vlastně o tom dokonale mluví. To že se vlastně k němu připojí lvl 50de ( něco ) je v tom i dokonale vidět:)
Pozor na HC public games
- Sharis
- Quill Rat
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
Re: Pozor na HC public games
To je tak, když chceš diskutovat se ženskou
Nicméně: na 99,9% chtěl někoho vytrestat a "darovat" mu RIP. A to sem to video ani neviděl stačí mi co tady píšou quetak a kojot ...
Nicméně: na 99,9% chtěl někoho vytrestat a "darovat" mu RIP. A to sem to video ani neviděl stačí mi co tady píšou quetak a kojot ...
It is hot down here
Jest-li sem tu hru hrále se stačí přesvědšit v sekci : profily. Považuji za logický argument. " HLEDEJ " a to už je psáno v pravidlech fora. Stejně tak otázka, četl si je vůbc?? Já nejedřív ne. Pak ale ano. To jen k tomuto.
Nezlob se na mě, ale už v obtížnosti Hell třeba v druhém aktu na začátku jde mít lvl skoro 60. Je to jen o stylu tvé hry. Nic jiného. Jsou lidé, kteří : ikdyž jim hra teoreticky už nedává žádné zkušenosti za moby, tak neustále a nustále restartují, protože třeba " ELitní " Ti vždy dají ( ikdyž naprostej minimum ) zkušenosti. Což umocňují gemy. Osobně si i dovolím položit otázku Tobě. Jak moc hru umíš. Je to jen fráze, protože mě to zcela nezajímá. Noob a lamy jsme byly naprosto všichni a to včetně TEBE!!!. Nejesi vyjímka. Plácat něco o tom, zda sem hru hrála, či nikoliv, je naprosto nesmyslné.
Zjisti si fakta sám. Začínáš urážet a házet sem dokola tipy odpovědí, které se normální diskuzi ani zdaleka nepodobají.
Schodnem se na tom, že nemá smysl v této debatě pokračovat, pokud chceš mít takovýto přístup?? Abych byla upřímná. I s D2 mám pravděpodobně větší zkušenosti, než Ty. Zopakuji otázku. Má cenu se dále zaobírat touto konverzací, pokud se styl tvojeho psaní nezmění??
EDIT : Momentálně hraji <<------ !!!!!!!!!!! D3... to jen pro tvoje oči. Když chceš používat naprosto nesmyslné věty!!!
EDIT : Dovolím si velikou troufalost. Ale 1 : 0 pro mě...
Další Edit : hlavně kvůli opravování mojich překlepů. Omluvám se.
Nezlob se na mě, ale už v obtížnosti Hell třeba v druhém aktu na začátku jde mít lvl skoro 60. Je to jen o stylu tvé hry. Nic jiného. Jsou lidé, kteří : ikdyž jim hra teoreticky už nedává žádné zkušenosti za moby, tak neustále a nustále restartují, protože třeba " ELitní " Ti vždy dají ( ikdyž naprostej minimum ) zkušenosti. Což umocňují gemy. Osobně si i dovolím položit otázku Tobě. Jak moc hru umíš. Je to jen fráze, protože mě to zcela nezajímá. Noob a lamy jsme byly naprosto všichni a to včetně TEBE!!!. Nejesi vyjímka. Plácat něco o tom, zda sem hru hrála, či nikoliv, je naprosto nesmyslné.
Zjisti si fakta sám. Začínáš urážet a házet sem dokola tipy odpovědí, které se normální diskuzi ani zdaleka nepodobají.
Schodnem se na tom, že nemá smysl v této debatě pokračovat, pokud chceš mít takovýto přístup?? Abych byla upřímná. I s D2 mám pravděpodobně větší zkušenosti, než Ty. Zopakuji otázku. Má cenu se dále zaobírat touto konverzací, pokud se styl tvojeho psaní nezmění??
EDIT : Momentálně hraji <<------ !!!!!!!!!!! D3... to jen pro tvoje oči. Když chceš používat naprosto nesmyslné věty!!!
EDIT : Dovolím si velikou troufalost. Ale 1 : 0 pro mě...
Další Edit : hlavně kvůli opravování mojich překlepů. Omluvám se.
Naposledy upravil(a) Wixxia dne 22.08.2012, 12:20 hod., celkem upraveno 4 x.
http://www.youtube.com/watch?v=Yryr4y3T4cs <<-- Prosím poslechnout. Strašně krásné.
Arthur Shopenhauer : „Není nic těžšího než vyjádřit významnou myšlenku tak, aby jí každý rozumněl.“
Arthur Shopenhauer : „Není nic těžšího než vyjádřit významnou myšlenku tak, aby jí každý rozumněl.“
Sharia : tak nevím, jesl-li toto byla podpora, nebo ne. Rozhodně mě to ale pobavilo
http://www.youtube.com/watch?v=Yryr4y3T4cs <<-- Prosím poslechnout. Strašně krásné.
keby ze hram HC, tak si tuto zabavu uzivam tiez, a RIPujem tam chamtavych hracov. Robit takto zaskodnika by ma bavilo. Musi niekto hrat aj za temnu stranu.
a pripajam k tomu jedno podobne video . LIKE !!!
a pripajam k tomu jedno podobne video . LIKE !!!
Avee : Tak tohle je libový:))))))
Už jen díky tý hudbě sem dokonale vyprskla smíchy:))). Tohle fakt nečekali!!!!:)))
EDIT : Přesně Aaveee. Hrát i za zlo. Už jen proto, že to dokonale oživý hru. Jakoukoliv. A né se trapně držet jen daných standartů. Skvěle kreativní. Kdyby si mi tohle udělal, tak mě rozesměješ. A rozhdoně né naštveš!!.))))
Už jen díky tý hudbě sem dokonale vyprskla smíchy:))). Tohle fakt nečekali!!!!:)))
EDIT : Přesně Aaveee. Hrát i za zlo. Už jen proto, že to dokonale oživý hru. Jakoukoliv. A né se trapně držet jen daných standartů. Skvěle kreativní. Kdyby si mi tohle udělal, tak mě rozesměješ. A rozhdoně né naštveš!!.))))
Naposledy upravil(a) Wixxia dne 22.08.2012, 12:25 hod., celkem upraveno 1 x.
Wixxia: Promiň, nechtěl jsem tě nějak pobouřit, ale napsala si prostě naprostý nesmysl, nešlo nereagovat. Dotaz jestli si hru hrála nebyl doslovný, ale byla to právě narážka na ten nesmysl co jsi napsala. Dál nemá cenu pokračovat, já mám jasno proč to ten člověk dělá a ten názor jde změnit jen opravdu pádnými argumenty, které si mi nepřeložila, protože si troufám tvrdit, že neexistují. Měj se fajn, pěknou hru a dobrý drop
Pokud to od Tebe něbyla ironie, tak Ti sama přeji rozhodně to samé:). Pokud né, odpověď je zcela jasná. O těch argumentech bych se přela. Ale budiž. Je vážně dobře, že má každý jiný styl myšlení. To by tady byla za chvíli neuvěřitelná nuda:). Vlastně sem defakto ráda, že existuješ:) ( Neironicky myšleno )
EDIT : Avee, tohle bych klidně dala do sekce vtipů . Palec nahoru.
EDIT : Avee, tohle bych klidně dala do sekce vtipů . Palec nahoru.
rozhodně to ironie nebyla
Quetak : O to tě mám radši:) ( Zase. Nikoliv ironicky myšleno )
- Smelina
- Wraith
- BattleTag:Smelina#2454
- Kontaktovat uživatele:
Je trochu rozdíl mezi tím hrát si na zlého a být zlý. Ty romány o tom, že je to sranda si nechte do slohových prací pro vaše učitelky na základních a středních školách.
Q QSmelina píše:Je trochu rozdíl mezi tím hrát si na zlého a být zlý. Ty romány o tom, že je to sranda si nechte do slohových prací pro vaše učitelky na základních a středních školách.
- Smelina
- Wraith
- BattleTag:Smelina#2454
- Kontaktovat uživatele:
Aveee, Leetcha: Hrajete HC, že se tu tak vyjadřujete? Asi v jiné hře podle profilů.
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Avenger1-2779/
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Leetcha-2455/
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Avenger1-2779/
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Leetcha-2455/
ty ses přesně typ člověka co by se nechal od něho naportovat a tyden by brečel jak někdo muže být na světě tak zlý, doufej že to bude to nejhorší co Tě v životě potká
nemusim hrat HC na to aby ma bavilo robit v hre, ktora to dovoluje, inym zlobu :-) To je prave jedna z tych vyziev, ktore tam su. Presne ako vo WOWku. Boli tam 2 strany, a nikde nebolo zakazane, ze sa navzajom nemozu Alici a Horda navzajom zabijat a robit si skodu. Rovnako ma bavilo vo WOWku cakat pred mestom alebo pri nejakom queste na Alikov, a jedneho po druhom ich tam kilovat.
Nechapem ze sa nad tym tak niektori pohorsuju. Diablo3 nie je hra typu len, ze podme vsetci spolu, zabijeme nejake priserky, potlapkame sa po pleci aky sme to frajeri, napiseme si navzajom vsetci GG, GJ, Nice, ...
Ked nas vsak nahodou nejaky uber borec nachyta aky sme to sprosti, ze mu naletime a zakapeme tak sa budeme vyplakavat ....
Muhehehehe
Nechapem ze sa nad tym tak niektori pohorsuju. Diablo3 nie je hra typu len, ze podme vsetci spolu, zabijeme nejake priserky, potlapkame sa po pleci aky sme to frajeri, napiseme si navzajom vsetci GG, GJ, Nice, ...
Ked nas vsak nahodou nejaky uber borec nachyta aky sme to sprosti, ze mu naletime a zakapeme tak sa budeme vyplakavat ....
Muhehehehe
Aveee: Srovnávat dvě nepřátelský frakce ve WoW s COOP (od slova kooperace - spolupráce) hrou v diablu chce notnou dávku představivosti.
pro fanoušky tohoto videa tu mam jedno od kamaradu z guildy!
Necetl jsem posledni prispevky, chtel bych se ale vyjadrit.
Hrac s quipem, ktery udrzi spoustu mobu prakticky bez skrabnuti logicky postupuje na obtiznejsi vyzvy (v tomto pripade inferno).
Hrac, ktery vedome stoji a tankuje moby, a neutoci na ne - nefarmi.
Hrac, ktery na otazku "safe" odpovi "yes" behem okamziku a neni to pravda, ceka rychle pripojeni onoho hrace.
Hrac, ktery vypisuje jmena a level zemrelych postav a dela vse z vyse uvedeneho je hrac, ktery CHCE videt smrt ostatnich hracu. A pravdepodobne jim skodi pouze ze sveho rozmaru.
Toto je muj pohled, nikomu jej nevnucuji, budu si za nim ale stat.
Hrac s quipem, ktery udrzi spoustu mobu prakticky bez skrabnuti logicky postupuje na obtiznejsi vyzvy (v tomto pripade inferno).
Hrac, ktery vedome stoji a tankuje moby, a neutoci na ne - nefarmi.
Hrac, ktery na otazku "safe" odpovi "yes" behem okamziku a neni to pravda, ceka rychle pripojeni onoho hrace.
Hrac, ktery vypisuje jmena a level zemrelych postav a dela vse z vyse uvedeneho je hrac, ktery CHCE videt smrt ostatnich hracu. A pravdepodobne jim skodi pouze ze sveho rozmaru.
Toto je muj pohled, nikomu jej nevnucuji, budu si za nim ale stat.
Bohužel se na video nepodívám. Jelikož si zmínil guildu tak počítám, že je to z WoW. To nechápu pak proč to sem taháš. Nebo ve wow taky přídeš o postavu když tě někdo zabije? WoW sem hrál dost dlouho a potkal sem tam hodne individuí který mě zabili při plnění nějakýho Q, ale co, releasneš se a jedeš dál. Srovnáváš nesrovnatelný.