Paragon system
no nepride vam ze tie staty ked date lvl 100 alebo dajme tomu 50-60 budete tucny jako prase ?
Myslim si ze paragon lvl neprijme hracov aby sa spat vratili do hry
Myslim si ze paragon lvl neprijme hracov aby sa spat vratili do hry
Re: Paragon system
fanoušek diabla nemůže nevidět, že ten patch je skoro jako vydání nový hry... jsem nadšenej a pokryly 99% mejch výhrad, místy předčily moje očekávání.
ne, není to přehnaný. si to přepočítej... s nadsázkou je to asi jako by si nosil jeden další item
ne, není to přehnaný. si to přepočítej... s nadsázkou je to asi jako by si nosil jeden další item
- Wishmaster
- Gorebelly
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Nemo#2937
- Kontaktovat uživatele:
Tei expy do paragon lvlov, idu len z rare/elite mobiek a bossov? Z obycajnych mobiek nie, jo?
to jsem nějak nezaregistroval a nezdá se mi to, i když možný by to bylo, akorát by pak nedával smysl boost normal monster. jak jsi na to přišel?
Nic takového jsem v patch notes nezachytil. Pořád mluví jen o expech za "monstra".
- Wishmaster
- Gorebelly
- BattleTag:Nemo#2937
- Kontaktovat uživatele:
v0kurka, na konci vety je otaznik.. preto sa pytam ) ale ok, zo vsetkych monstier..
//edit - a vychadzal som z toho, ze som sa logol do hry, s hunterkou som niekde pri drowned temple, bijem potvory a expy nikde - bolo mi to divne.. a ked som sa teleportol do old tristram ruins, tak som zacal byt zombikov a expy uz skakali.. tak teraz neviem, asi to tak vyzera, ze to nema nejaky "checkpoint" alebo co.. takze mi treba len inferno "zacat odznova" )
//edit - a vychadzal som z toho, ze som sa logol do hry, s hunterkou som niekde pri drowned temple, bijem potvory a expy nikde - bolo mi to divne.. a ked som sa teleportol do old tristram ruins, tak som zacal byt zombikov a expy uz skakali.. tak teraz neviem, asi to tak vyzera, ze to nema nejaky "checkpoint" alebo co.. takze mi treba len inferno "zacat odznova" )
aha. no promiň za nedorozumění, nevyčetl jsem z toho otázku, spíš udivený dotaz
jinak nemám ponětí, jak citelně ten level skáče, ale paragon level 1 předpokládám, že budu mít maximálně za hodinu hraní.
jinak nemám ponětí, jak citelně ten level skáče, ale paragon level 1 předpokládám, že budu mít maximálně za hodinu hraní.
- Mr_Perfect
- Gorebelly
- BattleTag:LordDeZhul #2115
Je to tak... Hodinka a něco v A2 +1 level.v0kurka píše: jinak nemám ponětí, jak citelně ten level skáče, ale paragon level 1 předpokládám, že budu mít maximálně za hodinu hraní.
a měl si červenej kámen (jak velkej?), nebo ne?
- Mr_Perfect
- Gorebelly
- BattleTag:LordDeZhul #2115
Šutr jsem neměl. Mám v palici na MF. Vidíš, sakra, to mě vůbec nenapadlo, že se to vlastně bude vztahovat i na toto :p