Patch 1.0.4.
-
- Gorebelly
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
Outdated
Naposledy upravil(a) EmhyrVarEmreis dne 11.12.2016, 12:07 hod., celkem upraveno 1 x.
Re: Patch 1.0.4.
včera v partě ve dvou za pár hodin tři setovky, tak doufám, že bude trend pokračovat
Tak pozeram Europa server je UP. skoda ze som v praci....
Asi vsetci uz hrajete ale na nete sa objavil prvy new legendery drop
STATS ARE
1 hander
1130dps
900 loh
open socket
100crit damage
10 attack speed
30% chance to cause 5763 - 7843 bleed damage over 12 sec
o.O
STATS ARE
1 hander
1130dps
900 loh
open socket
100crit damage
10 attack speed
30% chance to cause 5763 - 7843 bleed damage over 12 sec
o.O
damn, tak zrovna u tohodle jsem si přál, aby se to protáhlo a jelo to až večer
Tak to tedy všichni bohužel nehrajemeIntacto píše:Asi vsetci uz hrajete ale na nete sa objavil prvy new legendery drop
Nekro: To je jen cílená provokace "pracujících"!!!
- Peckoslav
- Minion of Destruction
- BattleTag:Peckoslav#2167
jsem si špatně naplánoval dovolenou a měl jsem ji minulý týden.. no nic, těch 100 levelů neuteče a třeba zatím klesne cena rubínů
inspiracia na vecer pre tych co aj pracuju.(zo vcera, ale verim ze dnes tiez-:) )
- Peckoslav
- Minion of Destruction
- BattleTag:Peckoslav#2167
inspirace na večer = provokace teď
EDIT: ještě se zeptám na jednu věc - mění nový patch nějakým způsobem i craft? Nepletu-li se, tak se dají vycraftovat lepší zbraně, ale co ostatní sloty?
EDIT: ještě se zeptám na jednu věc - mění nový patch nějakým způsobem i craft? Nepletu-li se, tak se dají vycraftovat lepší zbraně, ale co ostatní sloty?
No a ako je to s obtiažnosťou. Sú nejaké výrazne zmeny?peter10 píše:inspiracia na vecer pre tych co aj pracuju.(zo vcera, ale verim ze dnes tiez-:) )
Mně ten obrázek neproleze přes firewall a vidim jen prázdný okno s křížkem a nápisem obrázek
No možná lepší
No možná lepší
vdaka bohu za tie vysoke teploty, z prace nas pustaju o 13:00, tak bude "head start" pre mna osobne o par hodin skor
co si pamatam, tak:Dakuwaqua píše:No a ako je to s obtiažnosťou. Sú nejaké výrazne zmeny?peter10 píše:inspiracia na vecer pre tych co aj pracuju.(zo vcera, ale verim ze dnes tiez-:) )
arcane sentry -30% damage a bude medzi nimi viac priestor
shielding elity mozu mat shield vzdy iba jeden a posledny vobec
a tusim aj molten -30%
co by nemuselo....
krasny loot + legendarkaQuetak píše:Mně ten obrázek neproleze přes firewall a vidim jen prázdný okno s křížkem a nápisem obrázek
No možná lepší
tak jestli dobre chapu tak uz to jede ? sakra a ja nejsem doma ....co ten sutr cervenej ? pomaha to na zvetseni expu na paragon level ?
No sakra jsem tak nažhavenej, jako jsem nebyl snad ani v půlce května. Dnes žádný přesčas. Naopak uvažuju o "služební" cestě
jo, měl by.Reve píše:tak jestli dobre chapu tak uz to jede ? sakra a ja nejsem doma ....co ten sutr cervenej ? pomaha to na zvetseni expu na paragon level ?
A já mám ode dneška jako na potvoru dvanáctihodinové noční a v sobotu musím na jednu dlouhou akci. Ale patch se už nahrává (a nahrává se docela dlouho), tak pár Paragon levelů do víkendu stihnu. :o)
Jinak jak to vidíte s výběrem charu? Já budu asi rovnoměrně expit DH s monkem, nedonutěj mě hrát jen za jednoho