Nazor na Diablo komunitu a dopad D3 na ni (slusne a smyslupl

Všechno co se týká normální hry a nelze zařadit jinam.
Odpovědět
ZOMB
Warlord
Currenly, I'm playing:Diablo 2
BattleTag:zomb#2334
Re: Nazor na Diablo komunitu a dopad D3 na ni (slusne a smys

Příspěvek od ZOMB » 21.08.2012, 16:49 hod.

Za radikálního se určitě nepovažuju, ale když už tak rád si dělám srandu sám ze sebe :D ;)
Fanoušek, hráč a modder hry Diablo 2
Obrázek

kojot
Zhar the Mad
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:TruE#2982

Příspěvek od kojot » 21.08.2012, 16:52 hod.

Jo já jsem si musel trochu rejpnout no :D . Nešlo odolat. Já, jako nevěřící, moc nevidím mezi věřícími rozdíl.
Obrázek

ZOMB
Warlord

Příspěvek od ZOMB » 21.08.2012, 16:57 hod.

:D :D
to asi nechápeš moc vtipů začínajících: Kněz, rabín a kuře jdou do baru... :D
Obrázek

Wixxia
Wraith
BattleTag:Wixxia#2518

Příspěvek od Wixxia » 21.08.2012, 17:09 hod.

Dělat si srandu ze sebe, nebo sám si pořádně říci " něco " plného od plic a sprudit se, umí velice ale velice málo lidí. Je zcela jedno dle mě, v co ten člověk věří, nebo nevěří. Věří totiž tomu, že ani jeho osoba ( i jiná ) nikdy a v žádném případě nedosáhne dokonalosti. Čili jen v málo případech ( pokud k tomu vůbec dojde ) soudí a kritizuje chyby ostatních.
Mno, ale hrát s radikálním muslimem cokoliv je věru nápad dokonalý. Až budu v Praze, tak se zeptám Thuderta ( celým jménem Abdel Vahab Thudert Amiruš ), jest-li se nechce stát radikálním. :lol: . Mimo jiné vážení. Je to velice chytrej a vzdělanej soused. Upřímě sem si snad ani lepšího nemohla přát. Celá jeho rodina je naprosto supr. I když, jakmile začneš právě mluvit o jiném náboženství, tak je na nich hrozně vidět, že to nenávidí. Jsou muslimové. Znám je už 12 let, co se vedle nás přistěhovali. A věřte. V prvních dojmech sem se opravdu bála. Na nich je to, že jsou muslimové totiž hrozně vidět. A to hlavně v jejich bytě, když příjdete na návštěvu. Jejich pohostinost a vztřícnost k vám je ale obdivuhodná. Jsou hrozně milý. Nikdy se mi nestalo, že by oni samy řekli : Prosím, je pozdě, odejdi. Ne, oni Tě nechají naprosto v klidu o samotě v jejich obývacím pokoji a jdou s popřáním dobrých snů spát. To se u Čecha rozhodně nevidí. Osobně bych toto taky neudělala.
http://www.youtube.com/watch?v=Yryr4y3T4cs <<-- Prosím poslechnout. Strašně krásné.

Arthur Shopenhauer : „Není nic těžšího než vyjádřit významnou myšlenku tak, aby jí každý rozumněl.“

ZOMB
Warlord

Příspěvek od ZOMB » 21.08.2012, 17:14 hod.

On totiž není muslim jako muslim... těch radikálních je podle odhadů nějakých 15% a jsou to právě ti, kteří se odpalují...
Jinak věřím, že to je fajn... ale radikálního z něj asi neuděláš ;)
Obrázek

Wixxia
Wraith

Příspěvek od Wixxia » 21.08.2012, 17:21 hod.

ZOMB : upřímě?? Ani nechci. :lol: ... A to za žádných okolností. :D . Sakra ( V tvém případě se ZOMBe ráda omlouvím za rouhání ;) ), ale ty si mě na hru s radikálním muslimem vysloveně navnadil :D . To je fakt dokonalý. Tohle mě v životě nenapdlo. :D :D :D .

EDIT : Tak ten filmeček , na který jste sem Noefe a Bemíku dali odkaz, je naprosto dokonalej. Ten nemá chybu. V ničem. koukla sem se na něj 2x za sebou. Škoda, že to mám na chatě s mojim připojením tak špatný. Ale pokud je zdarma, tak si ho někde po návratu do Prahy stáhnu. Toto mojí filmotéku rozhodně rozšíří. To je opravdu bez chyby. A pokud nebude zdarma, tak si ho rozhodně koupím. Pokud se teda někde bude dát sehnat. Tohle je vysloveně supra.
http://www.youtube.com/watch?v=Yryr4y3T4cs <<-- Prosím poslechnout. Strašně krásné.

Arthur Shopenhauer : „Není nic těžšího než vyjádřit významnou myšlenku tak, aby jí každý rozumněl.“

Wixxia
Wraith

Příspěvek od Wixxia » 22.08.2012, 00:14 hod.

Ahoj.

Bohužel je mi jasné Noefe po schlédnutí tohoto filmečku, odkud máš hlavně své názory. Malinko lituji toho, že nepochází z tvé hlavy. To je ale jen miniaturní detail. Nedůležité. ;)
Nic to ale nemění na tom, že rozhdoně není chyba je používat, protože když to tak vezmu, tak jeden jediný člověk, mu tam v celku odpověděl velice normálně. Což je na hodinu a půl trvající film dost ubohý. A to byl pouze ten kněz ve Vatikánu. Ten vlastně nejen sprudil samotný Vatikán, ale i víru v boha, kterou momentálně Vatikán hlásá. Sám se toho rozhodně nedrží. U toho bylo jasně vidět, že má na víru v boha celkem zdravej pohled a nenechá si jí ovlivňovat davem a ani různými texty. Natož samotnou biblí.. Až bych řekla, že věří úpa ve vlastního boha, než boha křesťanského. Jasně mluvil o tom, že to jsou vše blbosti a to mu přitom Bill jasně říkal, že toto mu vštipovaly už útlém věku. U mě to ten kněz teda vyhrál. Tento jediný mluvil dle mě racionálně v určitém slova smyslu. Mno, doufám, že sem to teda správně pochopila. Ono ten filmeček se mi poměrně dost kousal díky slabému připojení, co tu máme.
Hmm, proč už youtube nejde načíst do paměti?? Jakmile dám pauzu, tak se film nenahárvá. To ovlivňuje jeho velikost?? S tímto sem se setkala poprvé. Vždy sem to tu na chatě prostě zapla, dala pauzu a za pár hodin :lol: sem k tomu přišla a v klidu se na to jukla. Proč mi to už nejde?? Nebo to fakt "You" zrušil?? Nevíte, co je špatně?? Na to se bylo skoro nemožné koukat. Furt to zatracený načítání stopovalo. :-x Až se dá skoro říct, že sem měla každých 30 sekund pauzu. To mě fakt dokázalo trochu vytočit. Jinak to nemění nic na tom, že je to fakt tak dokonalý, když jsem se na to i přes tuto demenci vydržela dokoukat 2x do konce. Ehm, 2x právě proto díky týhle demenci. Né, že bych to chtěla 2x za sebou vidět :lol: .

AlterEgo
Burning Soul

Příspěvek od AlterEgo » 22.08.2012, 07:07 hod.

ZOMB píše:On totiž není muslim jako muslim... těch radikálních je podle odhadů nějakých 15% a jsou to právě ti, kteří se odpalují...
Jinak věřím, že to je fajn... ale radikálního z něj asi neuděláš ;)
Trosku na odlehceni.

Udelej si radikalniho demon huntera :) mas tam na to Grenadier.

ZOMB
Warlord

Příspěvek od ZOMB » 22.08.2012, 07:10 hod.

AlterEgo: vím, to už jsem psal :D
ZOMB píše:vsadil bych se, že každý radikální muslim, který hraje demon huntera si dal jako pasivní skill grenadier: mimo to, že granáty generují o 2 více hatred a cluster arrow stojí o 10 méně, tak potom co vaše postava zemře, tak na tom místě zanechá bombu, která exploduje za 450% weapon damage :D :D :D
... a samozřejmě to hrajou HC :D
Obrázek

AlterEgo
Burning Soul

Příspěvek od AlterEgo » 22.08.2012, 07:24 hod.

Sem ten vas dlouhy spam jen proletel tak zbezne, ale opakovani je matka moudrosti ikdyz je fakt, ze tihle to mockrat nezopakuji v praxi :-)

Odpovědět

Zpět na „Obecně“