Immortal barbarian build

Odpovědět
VYBAcze
Quill Rat
Příspěvky:4
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:VYBA
Immortal barbarian build

Příspěvek od VYBAcze » 18.08.2012, 11:58 hod.

Zdravím, diablo 3 mám teprve krátkou dobu (barb lvl. 52) a včera jsem si začal lámat hlavu s nějakým novým buildem, protože starý build už mi nevyhovoval. Po asi hodinové úvaze sem zplodil toto:

http://eu.battle.net/d3/en/calculator/b ... acb!ZZbabY

Build je založen na myšlence "nesmrtelného tanka", který bez sebemenšího zaváhání vtrhne do davu nepřátel a bezhlavě okolo sebe seká mečem. Build je postaven tak, aby vás téměř každý skill vyléčil, popřípadě zvýšil šanci na dodge. Podíváme se tedy jak by to MĚLO fungovat v praxi:

FRENZY - Na tužší protivníky popřípadě elity. S runou TRIUMPH za každého zabitého +8% životů za 6s.

REND - na větši skupinky, velice šikovné. S runou BLOODLUST 9% poškození převedono do HP.

IGNORE PAIN - snad ani netřeba vysvětlovat. S runou IGNORANCE IS BLISS 20% poškození převedeno do HP.

REVENGE - pro mě zebytný skill bez něj ani na krok :) . Ale popravdě v tomto buildy taky velmi užitečné. S runou VENGEANCE IS MINE při použití +8% životů.

WAR CRY - Taktéž nepostradatelný buff. S runou INVIGORATE Přidá 10% do maxima životů a regeneruje 310 životů za vteřinu. s pasivkou inspiring persence taky dobrý.
WRATH OF THE BERSERKER - Dobré na elite packy nebo bosse. s runou STRIDING GIANT zvedá šanci na dodge na 60%.


PASSIVKY:

POUND OF FLESH - o 100% více životů z health globů se hodí :)
ISNPIRING PERSENCE - k již zmiňovanému buffu war cry.
NERVES OF STEEL - No comment :D


Osobně jsem tenhle build zkoušel zatím jenom se dvěma one-hand meči, ale určitě vyzkouším ještě se štítem. Build se mi zatím v praxi opravdu osvědčil. Podle mě funguje na jedničku a funguje přesně tak, jak jsem to chtěl. Ještě mě teď tak napadlo vyměnit passivku inspiring persence za bloodthirst, protože war cry má regen už u té runy... Každopádně čekám na nějaké nápady, pochvaly a konstruktivní kritiku :D

lukas1135
Wraith
Příspěvky:149
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:LukasSVK#1365

Re: Immortal barbarian build

Příspěvek od lukas1135 » 18.08.2012, 12:07 hod.

do inferna je asi jedno aky mas build a budes aj tak vsetko kosit

v0kurka
Burning Soul
Příspěvky:770

Re: Immortal barbarian build

Příspěvek od v0kurka » 18.08.2012, 12:21 hod.

dodge se bohužel nepočítá, jak by sis představoval. takže ta runa do WotB je jedna z nejhorších možných. barbar je stavěný na dostávání ran, ne výhýbání se jim. čekal bych "kombo" s dodge runou ve wc, když už ;D

ten wc s life+ a liferegen runou se dá použít maximálně na hellu, pak ztrácí smysl. ono už teď ti nejspíš zvýší více surviabilitu v tomto skillu runa na armor.

revenge se používá nejčastěji s runou provocation /je od lvl 52 tuším/, protože 15% není nic moc a ono ani při 30% to občas neprocuje, jak by hráč potřeboval.

už na hellu tě ignore pain nehealuje za 20%, natož na infernu. jsou tam dost drastické redukce s rostoucí obtížností, takže pokud se tvůj dmg nepočítá na desítky tisíc, tak to skoro ani nepoznáš.

nechci to tak nějak probírat celý, takže jen vypíchnu, že nepochybně budeš mít šanci přežít více poškození, než s jinými buildy, ale stojí ten čas za to? s jinými buildy možná občas umřeš, ale asi to bude zábavnější a hlavně efektivnější. na hellu se ještě můžeš soustředit primárně na nekonečnej dmg. podle chuti (jednoruční/dvouruční) si jdi na aukci a velice levně si nakup itemy s vlastností "reduced level requirement" a zadej hodnotu 8, musíš ale vyplnit, že hledáš itemy až do levelu 60 (pravé okénko level range. už za nějakých 20 tisíc goldů koupíš dvouruční zbraň s 600+ dmg - to udělá na tvém levelu odhaduju v základu asi 7 tisíc dmg, možná více. kolik máš teď? ;)

s dostatečným dmgem můžeš projet hell jak nůž máslem s jakýmkoli buildem, ale s rozumným poměrem dmge a surviability to půjde nejefektivněji.

můžeš zkusit třeba tenhle build: http://eu.battle.net/d3/en/calculator/b ... ZYb!aacbaZ

díky pokřiku a primárnímu útoku dáváš masivní dmg. leap ti zajišťuje jednou za čas solidní ochranu - často vybiješ místo doskoku, ještě než skončí jeho efekt. leap můžeš prokládat overpowerem, když přidáš ještě nějakou crit chance na itemech, tak se ti nejednou významně zkrátí cd, taktéž nezanedbatelně zvyšuje surviabilitu. na těžší elit packy nebo bosse vytáhneš insanity, elitky padnou za 5-10 vteřin, bossové o chvilku později. možná nebudeš mít pořád full hp, ale follower templář tě občas healne a nějakej regen taky přidá.

VYBAcze
Quill Rat
Příspěvky:4
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:VYBA

Re: Immortal barbarian build

Příspěvek od VYBAcze » 18.08.2012, 19:41 hod.

ale na HC by to bylo přijatelný ne? :D Mimochodem DMG mám aktuálně něco okolo 3 tisíc.

v0kurka
Burning Soul
Příspěvky:770

Re: Immortal barbarian build

Příspěvek od v0kurka » 18.08.2012, 21:26 hod.

to nevím, zatím dohrávám hc na normalu :D ale spíš bych řekl, že ani tam by se to nechytilo. experimentování s buildy stálo nejednoho hc hráče život.

Odpovědět

Zpět na „Barbarian“