Otázky a Odpovědi
Jak píše Kojot.
Pro tebe je spíš důležitý aby si nebyl nějak výrazně pod levelem mobů, pak od nich dostáváš větší dmg než bys měl. Když sem expil na HC tak sem se vždy snažil být o 2-3lvly výš než bych byl při normálním průchodu. Třeba hell A1 sem končil na lvl57, hell A2 na 60, pak už si jde sehnat pár resisitů a riziko smrti se snižuje.
Pro tebe je spíš důležitý aby si nebyl nějak výrazně pod levelem mobů, pak od nich dostáváš větší dmg než bys měl. Když sem expil na HC tak sem se vždy snažil být o 2-3lvly výš než bych byl při normálním průchodu. Třeba hell A1 sem končil na lvl57, hell A2 na 60, pak už si jde sehnat pár resisitů a riziko smrti se snižuje.
Re: Dotazy ohladom D3
Dotaz síce nemám,ale nevedel som kde to zaradiť.Toto som náhodou našiel pri hľadaní nejakých zaujímavých buildov a chcel som sa s vami podeliť o zábavu.Teda aspoň ja som sa už dlho tak dobre nezasmial.Je to nejaké fanatické kresťanské fórum ,alebo čo.Debata absolútna špica,ale už aj tie hodnosti uživateľov sú špičkové.Inak je to v angličtine.Sorry za OT,ale nedalo mi to
http://www.landoverbaptist.net/showthread.php?t=62815
http://www.landoverbaptist.net/showthread.php?t=62815
Chcel by som len tak informačne viedieť ohľadom MF (Magic Find-u) či je tam niaka hranica... teda keď je MF 99% a 100% tak je tak nijaký veľký rozdiel? Viete kde je niaka hranica kedy padne o jeden rare item viac? Vopred ďakujem^^
. Takhle to vůbec nefunguje. Rozdíl mezi +99% MF a +100%MF nepoznáš. Když má třeba mob šanci 4%, že z něj vypadne Rare, tak když budeš mít +100% MF, tak máš dvojnásobnou šanci, že ti vypadne Rare, tzn. 4% x 2 = 8%. Pokud máš +99% MF, tak je to 4% x 1,99 = 7,96%.
Nevím jak to funguje v D3 přesně, ale v D2 pokud vim to nebylo tak, že mob ma 1% na drop tohodle a když mam 200mf tak je ta sance 3% a když mám 400% tak 5%. Tu je graf magic findu v D2 http://www.diablowiki.com/File:MF_Graph.jpg a předpokládám, že v D3 to bude nějak podobně řešený, tzn. není tam lineární závislost a od nějaký hodnoty už se další zvyšování mf moc nevyplatí - nebo spíš se vyplatí čim dál míň čim víc člověk má. Víc jak 400mf nemělo už takovej smysl v D2. Ale to jen tak teoretizuju.
Já si myslím, že tady je to právě lineární pro všechny itemy. Aspoň když jsem kdesi četl jak vysvětlovali něco s MF, tak konkrétně tam bylo napsaný že když máš +100% MF, tak máš dvojnásobnou šanci, že ti padne legendary/set/rare/magic. Ale možná to byl třeba jenom zjednodušenej ilustrační příklad...
to psali to mas pravdu, ale buh vi
edit: tak to asi linearní bude: For example, if a monster has a 4% chance to drop a 6-affix rare item and you have +50% magic find, it now has a 6% chance to drop that item. Ale jen jestli těch 50% neni právě chvíle od který už to linearní neni
edit: tak to asi linearní bude: For example, if a monster has a 4% chance to drop a 6-affix rare item and you have +50% magic find, it now has a 6% chance to drop that item. Ale jen jestli těch 50% neni právě chvíle od který už to linearní neni
Ať se na mě nikdo nezlobí, ale tohle by jasné být mělo. Člověk investuje nemálo do MF itemů a ani neví nakolik se mu to vyplatí...
Ďakujem ešte raz, ešte by ma zaujímala jedna vec... regenerácia za sekundu, keď mám napr. cca 500 a vyskakuje nado mnou iba okolo 200 a tak ... je tak niake obmedzenie čo zráža regeneráciu? alebo pridáva to naotaj tak isto?
Zobrazuje se to častěji než jednou za sekundu. Regenerace by měla být stoprocentní co já vím.Patho píše:Ďakujem ešte raz, ešte by ma zaujímala jedna vec... regenerácia za sekundu, keď mám napr. cca 500 a vyskakuje nado mnou iba okolo 200 a tak ... je tak niake obmedzenie čo zráža regeneráciu? alebo pridáva to naotaj tak isto?
Jo regenerace žádnou redukci nemá. Ukazují se poloviční čísla, protože to vyskakuje jednou za půl sekundy.
Javurek:
a k mym dotazum, diablo jsem ted nejakou dobu nehral (mesic?). ztratil jsem prehled o deni, proto bych se rad dozvedel, jestli planuji resit/pridat tyto veci:
to nemyslite vazne, cist 45 stran..Ak máte akýkoľvek dotaz, pozrite si tému Dotazy ohľadom D3 a prejdite si ju celú, je možné, že už niekto mal rovnakú otázku.
a k mym dotazum, diablo jsem ted nejakou dobu nehral (mesic?). ztratil jsem prehled o deni, proto bych se rad dozvedel, jestli planuji resit/pridat tyto veci:
- nahled statu jak se zmeni danym predmetem primo z aukce (napr. dps, hp)
- hledani v aukci podle vice statu (za monka hledat eq bylo pomalu nemozny..)
- pri vice hracich jsem obcas mival lehke zaseky - docasne snizeni fps, kdyz jsem ale monitoroval hw tak vse zvladalo (u cpu 3 jadra nesly pres ~30% a posledni snad nikdy pres 70%, grafikou to asi nebude, protoze i pri snizeni detailu byly seky uplne stejne, ale jistej si nejsu)
jestli si to dobře pamatuju, tak by to mělo bejt spolu s pvp patchem. tzn. ne v brzo očekáváném 1.0.4noef píše:
- nahled statu jak se zmeni danym predmetem primo z aukce (napr. dps, hp)
viz předchozí dotaznoef píše:[*]hledani v aukci podle vice statu (za monka hledat eq bylo pomalu nemozny..)
tohle není žádnej rozšířenej problém, pokud teda nepočítáš viewtopic.php?f=44&t=6312&hilit=fresh+lagnoef píše:[*]pri vice hracich jsem obcas mival lehke zaseky - docasne snizeni fps, kdyz jsem ale monitoroval hw tak vse zvladalo (u cpu 3 jadra nesly pres ~30% a posledni snad nikdy pres 70%, grafikou to asi nebude, protoze i pri snizeni detailu byly seky uplne stejne, ale jistej si nejsu)[/list]
takže zkus asi aktualizovat svoje ovladače grafiky (i když můžou bejt aktuální asi už teď ) a ve winech zkus vysledovat, co je zatěžovaný.
v0kurka píše:jestli si to dobře pamatuju, tak by to mělo bejt spolu s pvp patchem. tzn. ne v brzo očekáváném 1.0.4
citelne poklesy fps se vyskytuji napric celou lokaci, ne jen na zacatku (po vstupu). zkusim updatovat ovladace, podivam se pro jistotu jestli se nesnazi swapovat (ikdyz o tom pochyuju). snad neco najdu..v0kurka píše:tohle není žádnej rozšířenej problém, pokud teda nepočítáš viewtopic.php?f=44&t=6312&hilit=fresh+lagnoef píše:...
takže zkus asi aktualizovat svoje ovladače grafiky (i když můžou bejt aktuální asi už teď ) a ve winech zkus vysledovat, co je zatěžovaný.
diky za odpoved
-
- Zhar the Mad
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Reptile#2445
ide zrusit bid?
Na streami vidno že si ludia zbierajú tie crafting materiáli do truhli. Načo sú dobré? neoplatí sa viac predávať itemi u obchodníkov?
záleží. koukni se na AH, za kolik můžeš prodávat inferno modrou esenci. je to o dost víc, než získáš prodejem u obchodníka. a ta cena časem roste. navíc po patchi nejspíš stoupne poptávka ještě více, protože půjde vyrobit zajímavější věci než dosud. možná budeš jednou sám vyrábět... zkrátka se některé itemy prodávat tak úplně nevyplatí.
každopádně toto platí pouze pro itemy lvl 61+, lvl 60 a méně ti dá bezcenný materiál.
každopádně toto platí pouze pro itemy lvl 61+, lvl 60 a méně ti dá bezcenný materiál.
jen oprava, lvl 60 amu, ring a blbosti pro followera ti daj taky inferno matrošv0kurka píše:lvl 60 a méně ti dá bezcenný materiál.
Hm, tak já to celou dobu prodával vendorovi zbytečněTrackThor píše: jen oprava, lvl 60 amu, ring a blbosti pro followera ti daj taky inferno matroš
-
- Minion of Destruction
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Moxmar#2814
Maly dotaz
Dnes jsem prihazoval na AH 150.000. Pro me jsou to celkem penize a stalo se, ze prihoz trval nejak dlouho. Myslel jsem ze se nic nestalo, proste chyba, tak jsem prihodil jeste jednou stejnou castku. Vse tentokrat probehlo v poradku. V aukci me vsak nekdo predbehl, takze se penize vratili. Bylo mi divny, ze mam nejak malo penez a proste nejak jsem prisel o ten prvni prihoz. nevite nekdo co s tim?
pred aukci jsem mel necelych 1,3mega, ted jsem o 150 tyček hubenejsi a nic nemam. Ma nekdo podobnou zkuš / jak jste to resili?
Dnes jsem prihazoval na AH 150.000. Pro me jsou to celkem penize a stalo se, ze prihoz trval nejak dlouho. Myslel jsem ze se nic nestalo, proste chyba, tak jsem prihodil jeste jednou stejnou castku. Vse tentokrat probehlo v poradku. V aukci me vsak nekdo predbehl, takze se penize vratili. Bylo mi divny, ze mam nejak malo penez a proste nejak jsem prisel o ten prvni prihoz. nevite nekdo co s tim?
pred aukci jsem mel necelych 1,3mega, ted jsem o 150 tyček hubenejsi a nic nemam. Ma nekdo podobnou zkuš / jak jste to resili?