Vylepšené legendárne predmety
- 16cmfan
- Gorebelly
- BattleTag:sestnastka#2408
- Kontaktovat uživatele:
Tak sa Blizz podelil o to, ako to myslí s tými legendárkami. http://eu.battle.net/d3/en/blog/5629421 ... 15_08_2012
Mne sa to páči, konečne uber zbrane. Ak bude ich drop na doterajšej úrovni, budem spokojný, nechceme zase, aby každý behal s legenárkami. Na AH budu mať asi zo začiatku závratné ceny (ako GAH, tak RMAH).
Mne sa to páči, konečne uber zbrane. Ak bude ich drop na doterajšej úrovni, budem spokojný, nechceme zase, aby každý behal s legenárkami. Na AH budu mať asi zo začiatku závratné ceny (ako GAH, tak RMAH).
-
- Fallen Shaman
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Griffen#2201
Re: Vylepšené legendárne predmety
Líbí se mi to, asi se zase vrátím k farmení a v HC budu postupně pokračovat. )
-
- Gorebelly
- BattleTag:casperdeluxe#2494
whooo. Některý ty itemy jsou fakt mazec. Konečně +% k elemental dmg. A itemy s +192% crit dmg + socked? to už je hodně masakr no uvidíme no
ještě, že sem si postupně nakupoval trash 60+ lvl legendárky, teď už mám skoro 200ks materiálu
-
- Fallen Shaman
A na co ti to bude?TrackThor píše:ještě, že sem si postupně nakupoval trash 60+ lvl legendárky, teď už mám skoro 200ks materiálu
EDIT: Cena starých shi** postupně a hlavně s příchodem nových legendárek atd. půjde ještě níž..
popravdě cena s*it starých legendárek půjde o něco nahoru, respektivě už šla tak týden
e: na co by mi asi tak byl matroš? seženu si nějakej recept a jdu craftit
e: na co by mi asi tak byl matroš? seženu si nějakej recept a jdu craftit
-
- Fallen Shaman
Jak může jít cena legendárek, které jsou ho*no a prodávají se za 100+k jít nahoru? Trochu teď nechápu, proč si to skupoval a už vůbec ne, jak může jít cena nahoru a "ještě půjde" když po patchi budou padat lepší legendárky a bude víc rare,.. itemů.TrackThor píše:popravdě cena s*it starých legendárek půjde o něco nahoru, respektivě už šla tak týden
EDIT: ty myslíš craft materiál ne?
no cena půjde, předtim 80k+ si jich našel milion, teď nenajdeš pod 200k a to z jednoho důvodu -> na teď budoucí použitelný legendárky teoreticky budeš potřebovat fiery, v aukci tenhle matroš za chvíli přeleze přes cenu 300k (a 60+ legendárka je to samý + 2 kapky)
-
- Fallen Shaman
Chápu, já myslel klasický legendárky, že si pokoupil s tím, že po patchi budou lepší.
to ne, mám je jen na rozložení, škoda, že mě nenapadlo to s těma receptama, protože teď jejich cena vyletěla hrozně nahoru
Mohl by prosím někdo uploadnout obrázek nějaký(nejlíp všech ) nový legendary na http://www.jpeg.cz/ (jediný úložiště co mi proleze přes firemni firewall) abych se měl čím v práci kochat celej den?
Kdyby mi to šlo tak neprosím o upload někam jinam... Sem v nadnárodní firmě a ta má všechny tyhle profláklý weby podchycený, naštěstí český stránky(diablofans třeba) jim unikaj
- 16cmfan
- Gorebelly
- BattleTag:sestnastka#2408
- Kontaktovat uživatele:
Diablofans nie je proflákla, tak pretoQuetak píše:Kdyby mi to šlo tak neprosím o upload někam jinam... Sem v nadnárodní firmě a ta má všechny tyhle profláklý weby podchycený, naštěstí český stránky(diablofans třeba) jim unikaj
-
- Fallen Shaman
Taky jsem v práci, ale zkoušel jsem URL z internetu a psalo to nějaký error. Víc jsem to nezkoumal a stahovat se mi to tady v práci nechce. Snad ti to tam někdo hodí
-
- Gorebelly
Nevíte někdo, jake je rozdíl mezi: +5% cold dmg a +28% cold skills dmg?
Chápu to tak, že blizzard dává 210% a při +28% cold skills dmg bude 238%. Ale co těch dalších 5%?
Chápu to tak, že blizzard dává 210% a při +28% cold skills dmg bude 238%. Ale co těch dalších 5%?
Díky mocTrackThor píše:http://www.jpeg.cz/images/2012/08/15/qCgAZ.jpg
edit: No konečně pořádný legendary, moc pěkný. Už vidim barbara v dualwieldu s 2x three hundredth spear na weapon throw, a tech buildů podpořenejch dobrou legendárkou bude určitě mnohem víc.
Skycutter - chance to summon angelic assistance when attacking, to zní dobře
2 stejné legendary nejdou equipnout.Quetak píše:Díky mocTrackThor píše:http://www.jpeg.cz/images/2012/08/15/qCgAZ.jpg
edit: No konečně pořádný legendary, moc pěkný. Už vidim barbara v dualwieldu s 2x three hundredth spear na weapon throw, a tech buildů podpořenejch dobrou legendárkou bude určitě mnohem víc.
-
- Gorebelly
Svatá pravda Jsem si jednou koupil 2 stejné legendary ringy s move speed a byl jsem nemile překvapenThulle píše:2 stejné legendary nejdou equipnout.Quetak píše:Díky mocTrackThor píše:http://www.jpeg.cz/images/2012/08/15/qCgAZ.jpg