Doplním, že to je drop z actu 1 inferna - 5Q.
Zbraň je aktuálně na prodej - cena dohodou.
EpiC42 píše:skus ju ponuknut atheneovi
btw aky si mal mf? hral si solo, ci v parte?
a tiez gratulujem, pekny kusok
Abbottaker1 píše:800m goldu? To je prehnane malinko, ne?
samanmg píše:Abbottaker1 píše:800m goldu? To je prehnane malinko, ne?
taky si rikam...500e ? +- 12500kc ? tak to asi tezce upad...clovek na to dre mesic a pochybuju ze to nekdo zato zaplati :-D a 800mil uz vubec :-D 30mil mozna max...sou tam i lepsi +- 1500dps v aukci...tod muj nazor...
S dnešní inflací je to naprosto v pořádku, tohle je top roll.Abbottaker1 píše:800m goldu? To je prehnane malinko, ne?
Tak pokud je člověk franta z vydlákova, tak chápu. Já taky neočekávám, že se to prodá v ČR.samanmg píše:tak to asi tezce upad...clovek na to dre mesic a pochybuju ze to nekdo zato zaplati :-D
Takovou dropnout včera, tak dostanu infarkt, bohužel dneska po novince s tím, že itemy budou možnost mít i 300% crit dmg mě to tolik nevytrhne.Long píše:pěkný, ale na tenle asi nemá. Drop z act2, kulle
Nevěš hlavu. Myslím, že dropnout 2H zbraň pro DH s takovým DPS a CD bude stále velmi vyjímečné. každopádně bych se pokusil prodat tu zbraň ještě před patchem. Gratuluju!Thulle píše:Takovou dropnout včera, tak dostanu infarkt, bohužel dneska po novince s tím, že itemy budou možnost mít i 300% crit dmg mě to tolik nevytrhne.Long píše:pěkný, ale na tenle asi nemá. Drop z act2, kulle