Diablo 3 - Guest Pass - Prosba pro majitele D3 (Box/CE)
Mám ještě jeden Guest Pass, jestli někdo máte zájem tak dejte vědět...
17.7.12 - Guest Pass předán uživateli klayman
17.7.12 - Guest Pass předán uživateli klayman
Re: Diablo 3 - Guest Pass - Prosba pro majitele D3 (Box/CE)
Ahojda, pokud bys mi ho dal byl bych rád. Chtěl bych to zkusit než zlevní xD
Tak to si počkáš. Zantelně D3 zlevní tak za rok, za rok a půl...
Prestavuju byt, takze bych na plnou D3 nemel moc casu. Ale doufal jsem ze se za 2 mesice, nez to dodelam, zlevni treba na 999kč xD
Tak kolem 1000 (možná 1100) někde digitální verzi asi seženeš.
já ho koupil v TESCU, kde měli před cca 2 týdny slevu 25% na všechny PC hry, takže to vycházelo kolem té tisícovky
Už jsem ho bohužel předal "klaymanovi" , který se ozval první ...Spitfirex píše:Ahojda, pokud bys mi ho dal byl bych rád. Chtěl bych to zkusit než zlevní xD
Zdravicko,nahodou nejaka dobra dusa s volnym guest passom?
-Eternity-
Jeden vám tu pichnu
RD6JFD-2EKB-4E9PWG-4MC7-7GVPP2
RD6JFD-2EKB-4E9PWG-4MC7-7GVPP2
Zdravím lidi, jsem tu sice nový, ale jak vidím tak jsou tu milí lidi , co darovávají Quess passy. Kdyby nějaká dobrá duše měla ještě jeden Quess pass k dobru tak pokud bude chtít může darovat , byl bych za to vděčný, děkuji. S podzravem Hony684
Zdravím, neměl by prosím někdo navíc gp na Starcraft 2? Vím, že je tohle forum o diablu, ale k prodávaným diablům občas dávají i gp pro starcraft 2, tak bych byl za jeden rád. Díky...
- Fru-fru
- The Butcher
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Frufran#2167
Když počkáš do večera, tak není problém..yazcz píše:Zdravím, neměl by prosím někdo navíc gp na Starcraft 2? Vím, že je tohle forum o diablu, ale k prodávaným diablům občas dávají i gp pro starcraft 2, tak bych byl za jeden rád. Díky...
Odesláno z mého HTC Desire HD A9191 pomocí Tapatalk 2
Nikam nespěchám, mockrát děkuji.
Na SC2 guest pass nepotřebuješ. Normálně se zaregistruj (pokud nejsi) a stáhni si Starter Edition: https://eu.battle.net/account/sc2/start ... /index.xml
Oh,to jsem ani nevěděl, děkuji. Kouknu na to, jak bude chvilka.kojot píše:Na SC2 guest pass nepotřebuješ. Normálně se zaregistruj (pokud nejsi) a stáhni si Starter Edition: https://eu.battle.net/account/sc2/start ... /index.xml
Tak jsem to vyzkoušel a starter edice sice funguje, ale pouze kampaň, která pro mě moc lákavá není. Rád bych zkusil multiplayer a ten bez gp klíče nebo plné verze hry neběží. Každopádně díky za radu.kojot píše:Na SC2 guest pass nepotřebuješ. Normálně se zaregistruj (pokud nejsi) a stáhni si Starter Edition: https://eu.battle.net/account/sc2/start ... /index.xml
Pokud by byl nějaký gp volný, rád ho uvítám.
Pokud se nepletu, tak Guest pass na SC2 už nefunguje a nahradila ho Starter Edition. Má stejné funkce a možnosti. Multiplayer si zahraješ jenom za Terrany a jenom v custom games, ladder ne.
Myslím si, že by měly stále fungovat, ale pokud už má někdo aktivovanou starter edici, pak fungovat nebudou. Pro nový herní účet by fungovat měly. Ovšem nemám to ověřený, informace jsou jen z doslechu.kojot píše:Pokud se nepletu, tak Guest pass na SC2 už nefunguje a nahradila ho Starter Edition. Má stejné funkce a možnosti. Multiplayer si zahraješ jenom za Terrany a jenom v custom games, ladder ne.