Blacksmithing
- standa0071
- Fallen Shaman
Zdravím chcel by som poradiť aké plány sa oplatí kúpiť na lvl 60, alebo ako sa dá ľahšie zarobiť cez itemy.. ďakujem, som nováčik..
Re: Blacksmithing
grand sovereing rukavice
Další luxusni patch, který povznese naši miliovanou a velice kvalitní hru blíže k dokonalosti, vymazlený patch dodá hře nový nádech exotičnosti, protože už nejsme vázáni jen na singleplayer a act 3, můžeme hrát všude a v multiplayeru.
- standa0071
- Fallen Shaman
Kde zoženiem ten recept, prosím ťa?sklb píše:grand sovereing rukavice
-
- Zhar the Mad
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Reptile#2445
v aukcom dome za par milionstanda0071 píše:Kde zoženiem ten recept, prosím ťa?sklb píše:grand sovereing rukavice
- standa0071
- Fallen Shaman
Díval som sa, no nenašiel som to no nič, asi to tam nieje..ReptileSVK píše:v aukcom dome za par milionstanda0071 píše:Kde zoženiem ten recept, prosím ťa?sklb píše:grand sovereing rukavice
- st.ranger
- Gorebelly
- BattleTag:stranger#2818
Zajímalo by mě, zda vůbec a kde padají recepty, protože dosud jsem na jediný nenarazil a rád bych měl alespoň představu, jak to na zemi vypadá.
No já osobně potkal recepty až na infernu, kde padaj celkem hojně (bohužel samý crapy)...A barvu maj podle předmětu, který vyrábí (většínou žlutý)
-
- Zhar the Mad
na inferne. PLAN: exalted sovereign mail ....a je to zlte. Mne padol uz aj recept na legendary boty (ten recept bol farby ako legendary...som sa potesil jak maly chlapec az do naucenia sa ho ), ale iba level 54 alebo 58 takze suchoparne. exalted fine a exalted grand mi veru este nepadol. No a recepty na vyssie gemy ako star mi veru tiez este nepadol. tie by mali byt modre.st.ranger píše:Zajímalo by mě, zda vůbec a kde padají recepty, protože dosud jsem na jediný nenarazil a rád bych měl alespoň představu, jak to na zemi vypadá.
Mě zatím za celou dobu padli jen dva ty nejhorší žluté na zbraně
-
- Zhar the Mad
Kde zoženiem ten recept, prosím ťa?[/quote]
v aukcom dome za par milion[/quote]
Díval som sa, no nenašiel som to no nič, asi to tam nieje..[/quote]
hladaj v planoch a daj si to vyfiltrovat...samozrejme nedaj rukavice, ale gloves
v aukcom dome za par milion[/quote]
Díval som sa, no nenašiel som to no nič, asi to tam nieje..[/quote]
hladaj v planoch a daj si to vyfiltrovat...samozrejme nedaj rukavice, ale gloves
Naposledy upravil(a) ReptileSVK dne 19.07.2012, 07:13 hod., celkem upraveno 1 x.
-
- Zhar the Mad
hladaj v planoch a daj si to vyfiltrovat...samozrejme nedaj rukavice, ale glovesReptileSVK píše:Díval som sa, no nenašiel som to no nič, asi to tam nieje..standa0071 píše:sklb píše:grand sovereing rukavice
v aukcom dome za par milion
,,,,,,,,
Naposledy upravil(a) standaDX dne 04.01.2013, 21:30 hod., celkem upraveno 2 x.
Je to jedna z veci na vstup do "tajneho" pony (unicorn) levelu. pada to dost masivne z izuala. je to imo bezcenny crap.