Patch 1.0.4.
- Still-Alive
- Doom Knight
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:StillAlive#2220
Ajo, na to jsem uplně zapomněl
-
- Gorebelly
- BattleTag:Papagaj#2656
Re: Patch 1.0.4.
Craft v D2 bol a bol pouzitelny akurat na zaciatku, ked sa podarilo craftnut a nasledne dupovat par podarenych dual leech prstenov:) Inak to bolo uplne k hovnu. urcite je craft system v D 3 na podstatne lepsej urovni.
Predvcerom som zistil na zaklade profilu, ze boty co mam su craftnute a neni to drop. To jako cumim jako puk. Ale mam ich uz strasne dlho...
Takze ked to procne, tak to stoji fakt za to.
Predvcerom som zistil na zaklade profilu, ze boty co mam su craftnute a neni to drop. To jako cumim jako puk. Ale mam ich uz strasne dlho...
rozmyslam ci bude vobec po patchi zalezat na itemoch ake mas ci nedas to inferno aj s vecmi z hellu
no zatim to k tomu smeruje,ted mozna jeste ne,ale tak 2-3 podobny patche a nepoznas rozdil mezi hell a infernoY0G1 píše:rozmyslam ci bude vobec po patchi zalezat na itemoch ake mas ci nedas to inferno aj s vecmi z hellu
-
- Fallen Shaman
Papagaj píše:Craft v D2 bol a bol pouzitelny akurat na zaciatku, ked sa podarilo craftnut a nasledne dupovat par podarenych dual leech prstenov:) Inak to bolo uplne k hovnu. urcite je craft system v D 3 na podstatne lepsej urovni.
Co to meleš?
Právě že mělo smysl craftit až na vyšších levelech, protože teprve od itemlvl 71 jsi měl 100% šanci na 4 prefixy/suffixy.
Podívej se na netu jaký se tam daly vycraftovat bomby, to se s těma crapama z D3 nedá vůbec srovnat.
http://tinyurl.com/d2l4h88
http://tinyurl.com/c8o2mv6
http://www.itempub.com/product_detail.asp?itemid=27662
http://www.itempub.com/product_detail.asp?itemid=31043
http://tinyurl.com/d4rspcs
Je to tak a Papagaj zřejmě nehrál datadisk (chce si to doplnit vzdělání).
Ve dvojce byl jak "gamble" (random nákup magic/rare/set/uniq itemů od vendorů) tak i craft (výroba itemů) gem + jewel + runa + item (záviselo na ilvl i lvl vaší postavy) a pokud se craft vydařil mohl to být top item.
Navíc crafting téměř nic nestál . Ten kdo neměl štěstí na drop mohl si vycraftit pěkné itemy a projít hell bez toho aniž by musel vysedávat na "trade".
To jen tak ve zkratce ...
Ve dvojce byl jak "gamble" (random nákup magic/rare/set/uniq itemů od vendorů) tak i craft (výroba itemů) gem + jewel + runa + item (záviselo na ilvl i lvl vaší postavy) a pokud se craft vydařil mohl to být top item.
Navíc crafting téměř nic nestál . Ten kdo neměl štěstí na drop mohl si vycraftit pěkné itemy a projít hell bez toho aniž by musel vysedávat na "trade".
To jen tak ve zkratce ...
To je zase raz patch jak prasa :p
Další luxusni patch, který povznese naši miliovanou a velice kvalitní hru blíže k dokonalosti, vymazlený patch dodá hře nový nádech exotičnosti, protože už nejsme vázáni jen na singleplayer a act 3, můžeme hrát všude a v multiplayeru.
Bude to fajnovka
- Still-Alive
- Doom Knight
- BattleTag:StillAlive#2220
Drakkari: My fanboyové v tom máme jasno,že? :-)
Já tedy nemám nic proti optimistickému přístupu, ale jestli opravdu udělají z inferna hell, tak nebude proč lovit itemy. Jediný důvod bude hledat godly věci a pak si honit ega nad statama. Teď to není jiné, ale aby mohl člověk se s slušným MF farmit 3.-4. act, musí mít pořádnou výbavu (viz. Papagaj). To po pár patchích asi zmizí a opravdu bude stačit obyč equip s MF a budou všichni nastejno. Takovej herní komunismus pro masy...
Zase ulehčení. Už po patchy 1.0.3 se pro mě z progresu 3.aktu inferna stala farma a teď asi přejdu na hardcore, jinak bude nuda jen běhat a všechno drtit. Nedavno jsem si rozehral k wizzardovi ještě DH a barbara a bez koupení jedinýho itemu je barbar před siegebreakrem na inferno a DH před Belialem na inferno. To aby za chvíli přidali další obtížnost.
kiLer píše:Zase ulehčení. Už po patchy 1.0.3 se pro mě z progresu 3.aktu inferna stala farma a teď asi přejdu na hardcore, jinak bude nuda jen běhat a všechno drtit. Nedavno jsem si rozehral k wizzardovi ještě DH a barbara a bez koupení jedinýho itemu je barbar před siegebreakrem na inferno a DH před Belialem na inferno. To aby za chvíli přidali další obtížnost.
Mohl bys mě vzít na farmu v Act3 Inferno?
Jo přesně. Tenhle patch vůbec nechápu. Ty ostatní věci jsou OK, ale nerfnutí Elitek je fakt na hlavu. Nechápu čeho tím chcou docílit...
proste plna huba kecu...jak inferno bude tezky jako prase a ze se to nezmeni...a je jeden nerf za druhym..jediny co uvitam tak to sileny healovani..primo instantni...nekoho kucham ma uz tka 5% hp..chipnu--do 10sec tma sem a zase full..
Kdyby v tom aspon byl naky smysl nebo system, ale me prijde, ze to je jak kdy..nekdy se healnou nekdy ne...bud to je proste naky zabugovany a chova se to jak chce..nebo me prosim nekdo vysvetlete jak to stim dohealovavanim je..dik
Kdyby v tom aspon byl naky smysl nebo system, ale me prijde, ze to je jak kdy..nekdy se healnou nekdy ne...bud to je proste naky zabugovany a chova se to jak chce..nebo me prosim nekdo vysvetlete jak to stim dohealovavanim je..dik
reve je to tak, ze nesmis chcipnout, to je podstata hry, hrat a nechcipat.
jako vsak jo...ja rikam..nechci nerfovani..jen rikam, ze toto uvitam..a jak pisu..tak bud at to je pokazdy a nebo at vubec...ne ze obcas...a podle me ani nikdo nevi jaky v tom je system..kdy se healnou a kdy ne..
Tak Blizz chce očividně dosáhnout doho, aby Inferno dohrál úplně každý trouba s prstem v nose
I takhle je to jen otázka času (farmení, prodej a nákup), teď to bude jen rychlejší (přeplněná aukce kvalitními itemy) a snažší (lehčí elity).
Zbraní tam teď budou tuny a ceny půjdou dolů (můj drop 1hand 1024dps s 880 life on hit už nebude tak bomba jako dosud).
Pochvaluji ale změny na MF, takhle jsme v partě parazitovali na kolegovi s vysokým MF (on investoval, my ne) a ač jsem z toho těžil, nepřišlo mi to vůbec fér a ani logické, prostě průměrování MF byla debilita
Chválím zlepšení legendárek, drtivá většina z nich je k vyhození či prodeji za max. 200k, z cca 10 nalezených žádná nebyla cennější. K čemu legendárka či setovka, když je o kategorie horší než běžná rare
I takhle je to jen otázka času (farmení, prodej a nákup), teď to bude jen rychlejší (přeplněná aukce kvalitními itemy) a snažší (lehčí elity).
Zbraní tam teď budou tuny a ceny půjdou dolů (můj drop 1hand 1024dps s 880 life on hit už nebude tak bomba jako dosud).
Pochvaluji ale změny na MF, takhle jsme v partě parazitovali na kolegovi s vysokým MF (on investoval, my ne) a ač jsem z toho těžil, nepřišlo mi to vůbec fér a ani logické, prostě průměrování MF byla debilita
Chválím zlepšení legendárek, drtivá většina z nich je k vyhození či prodeji za max. 200k, z cca 10 nalezených žádná nebyla cennější. K čemu legendárka či setovka, když je o kategorie horší než běžná rare
- Abbottaker1
- Wraith
- BattleTag:Abbott#2937
- Kontaktovat uživatele:
Asi by to chtelo rozkouskovat to hp, typu uberes do 1/3 hp monstru, tak se healne jen do pulky a ne do celeho, a tim se vyhnout nepopularnimu, ze ho dosekas skoro do konce a zdechnes a je v plnych, rozhodne bych nenechaval hp monster rozsekane tak jak postavy zarve, ale proste jen castecny heal do nejake hranice, podle toho, jak jste si je nasekali, snad se chapeme ...kdyz uz to teda musi bytReve píše:jako vsak jo...ja rikam..nechci nerfovani..jen rikam, ze toto uvitam..a jak pisu..tak bud at to je pokazdy a nebo at vubec...ne ze obcas...a podle me ani nikdo nevi jaky v tom je system..kdy se healnou a kdy ne..
Tak mohlo by to být třeba tak, že by byl heal o 25% celkových HP, nebo nějaká podobná hodnota. Takhle by to bylo dost jednoduchý implementovat a každýmu by to bylo jasný.
- Mr_Perfect
- Gorebelly
- BattleTag:LordDeZhul #2115
To taky moc dobře nechápu... Posílej normál monstra, takže je nedáš na 1-2, ale 2-3 rány a nerfnou elite packy, jejichž killení je snad to jediný, co mě u Diabla ještě drží - respektive killení těch packů, co mají affixy, které jsou counter na Tvůj daný charakter. (páč ten otřesnej drop mě fakt nebaví - sice padnou stovky rare, ale 99% z nich je trash)kojot píše:Jo přesně. Tenhle patch vůbec nechápu. Ty ostatní věci jsou OK, ale nerfnutí Elitek je fakt na hlavu. Nechápu čeho tím chcou docílit...