Hodně ultimátní mf+crit sestavička

Zrovna u Poldy to imho vůbec nemusí být pravda, ale u Papagaje bych se vsadil...HorenaCZ píše:Polda: pocitam ze si nakupoval za real money?
jojo nerikam ze je to pravda jen by me to zajimalo, zda se da ve hre nasetrit na takovy equip jaky ma pri 2900 elite kills na hlavni postave :]Nekronaut píše:Zrovna u Poldy to imho vůbec nemusí být pravda, ale u Papagaje bych se vsadil...HorenaCZ píše:Polda: pocitam ze si nakupoval za real money?
Bohuzel...Quetak píše:A není to úplně jedno? Nalezený to neni tak i tak a jestli to koupil za goldy nebo za rm už nehraje roli. Tohle je ten kámen úrazu D3, nikdo se tě nezeptá kdes to našel a po jaký době, ale za kolik goldů/rm sis to koupil...
Tak to každopádně je hlavní kámen úrazu. Každý ať si to hraje jak chce a třeba ať do toho nasype půl výplaty, ale v tu chvíly já osobně nechápu, proč to hraje. Vidím několik úrovní téhle problematiky.Quetak píše:A není to úplně jedno? Nalezený to neni tak i tak a jestli to koupil za goldy nebo za rm už nehraje roli. Tohle je ten kámen úrazu D3, nikdo se tě nezeptá kdes to našel a po jaký době, ale za kolik goldů/rm sis to koupil...
Papagaj si vydanie Diabla naplanoval a od 15. maja mal prakticky 2 tyzdne dovolenky a hral nonstop. 60% mojho equipu je nakupenych este za normalne, neinflacne ceny. Trebars shouldery mam uz snad 6 tyzdnov a lepsie som ani len na AH odvtedy nevidel. Je to prakticky perfect roll a vdacny som aj za ten range pre pickup, lebo nikde inde to nemam a bez toho by to bola otrava.Nekronaut píše:Zrovna u Poldy to imho vůbec nemusí být pravda, ale u Papagaje bych se vsadil...HorenaCZ píše:Polda: pocitam ze si nakupoval za real money?
Spravnev0kurka píše:13 tisíc elite kills? jediná postava?
Trochu mi to připomíná nákupy nemovitostí těsně po revoluci. Kdo věděl, měl nějaké možnosti a byl rychlý, ten je teď za vodou. Každopádně svou sázku jsem tedy prohrál a omlouvám se pokud jsem tě tím urazil.Papagaj píše:60% mojho equipu je nakupenych este za normalne, neinflacne ceny.Nekronaut píše:Zrovna u Poldy to imho vůbec nemusí být pravda, ale u Papagaje bych se vsadil...HorenaCZ píše:Polda: pocitam ze si nakupoval za real money?
Presne si to vystihol a lepsie by to nenapisal snad nikto. Proste kto na zaciatku skupoval veci v normalnych cenach je teraz za vodou.Nekronaut píše: Trochu mi to připomíná nákupy nemovitostí těsně po revoluci. Kdo věděl, měl nějaké možnosti a byl rychlý, ten je teď za vodou.